![]() |
|
| |||
| |||
| היי עמיתה tcf חברים אני מעוניין IT הבחור, אני רוצה להיות מעצב המשחק, כאשר נעשה עם בית הספר. אני שמח על גיל 15, כמעט 16, ואני חושב שזה הזמן בשבילי כדי ללמוד כיצד להפעיל את התוכנית, אני יודע שזה משהו שאני צריך לשבת עם עצמי על ידי שלי, ועובדים קשה כדי להיות טוב, אז אני רוצה להתחיל עכשיו. אני רק צריך כמה השאלה. שפת התכנות מה אני צריך להתחיל? ואיפה אני יכול למצוא מדריך על זה? יש כל כך הרבה אני עובד עם ה-HTML, CSS, וחלק ג 'אווה. יש לי ספר על לשכור C + + אבל יש לי כבר אמר שזה לא שפה טובה להתחיל עם. |
|
| |||
| |||
| טוב אתה יכול לנסות -- http://www.w3schools.com/ Tutorials שם טוב מאוד, ואם אתה שם זמן ומאמץ, אתה `ll לקחת את זה חזרה בתוך זמן קצר. אני חושב HTML בסיסי הוא המקום שבו אתה רוצה להתחיל, ללמוד את התגים הבסיסיים; <br> כלומר </ br> - אשר עושה קישור הפסקה. צריך עזרה נוספת, את תודיעי לי. בברכה ג 'ייסון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + היא שפה משחק טוב אבל כמה משחקים ב-Java נוצרים בעיקר Mac / Linux תואם משחקים, המפורסמת runescape הוא יישומון Java
| |||
| |||
| אני חייב HTML בסיסי, אני מניח שזה איפה אני אמור להתחיל, זה לא אמיתי בתכנות, אולם הוא להשתמש בחלק מאותן דברים בסיסיים. ____ אני יודע C + + הוא אמור להיות אחד הטובים ביותר של שפת התכנות, ואני רוצה ללמוד את זה, אבל אני חייב אמר כי הוא צריך להיות חזק כדי לצאת לדרך עם אני יודע גם Java alittle, וכמה משחקים קטנים, הם עשו עם ג 'אווה. אבל מה שאני רוצה לדעת היא שפת התכנות בה הוא הטוב ביותר כדי לצאת לדרך עם? אני יודע כמה מהם, אבל לא מה שאני צריך להתחיל עם Python, צלצול, Java, C, C + +. של כל אלה, או אחרים, כי הם יהיו easyer, כאשר לראשונה זה אני הולך ללמוד תכנות? (תודה על מהירות משחק חוזר) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic הוא הטוב ביותר להתחיל איתו, אז גם ג 'אווה או C + + הם עושים דבר כמעט זהה, אך האם ג' אווה ב-Linux ו macs וכן Windows וגם פועל קצת יותר מהר אני חושב תוכניות רבות הם Java Firefox LimeWire usenext לקוח itunes אבל זה עד כדי העדפה אישית, מה אתה רוצה לעקוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התחל עם משהו שימושי. HTML ילמד אותך שום דבר לחלוטין, PHP היא הרבה יותר טוב מבחינה זו, אבל אני חושב הכי טוב שאתה יכול לקחת הוא Python.
| |||
| |||
| Oay, אני יהיה ניסיון C + +, אבל עכשיו מישהו טוב המדריך, שהוא מעודכן? הספר ביצעתי השכרה אינה מלאה עד כה, ולא מצאו כלום עד כה ב-Google (אני noob כאשר מדובר על חיפוש נטו) |
|
| |||
| |||
| M8 תודה, אני מתכוון לבדוק את זה .. אוו וכמה שנים אתם חושבים שאני יהיה צריך להשתמש כדי להשיג רמה מקצועית ב בתכנות? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 מזהה לומר לדעת את השפה בפנים ובחוץ |