![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei bendradarbis TCF nariai Aš esu suinteresuotas IT vaikinas, aš noriu Žaidimo dizaineris, kai daroma mokykloje. Aš apie 15 metų amžiaus beveik 16 ir manau, kad atėjo laikas man pradėti išmokti programuoti, aš žinau, kad kažką turiu sėdėti su mano save, ir dirbti, kad būtų gerai, kad aš norite pradėti dabar. I just got keletas klausimu. Kokia programavimo kalba turėčiau pradėti? ir kur galiu rasti ją vadovą? Aš iki šiol dirbant su HTML, CSS, ir kai kurios "Java". Turiu nuoma knyga apie C + +, bet turiu papasakoti apie tai nebuvo gera kalba pradėkite. |
|
| |||
| |||
| Na galite pabandyti -- http://www.w3schools.com/ Labai gera Tutorials ten, ir jei jūs galėsite įdėti laiko ir pastangų, you `ll pasiimti iš karto. Manau pagrindinis HTML yra ten, kur norite pradėti, išmokti pagrindinius žodžius, ty <br> </ br> - o tai nuoroda pertraukos. Reikia daugiau pagalbos, let me know. Dėl Jason. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + yra geras žaidimo kalba, tačiau kai kurie žaidimai yra sukurta Java ypač MAC / Linux suderinama žaidimų garsus runescape yra java applet
Aš esu Java programuotojas ir radau žaliems knygų lakuotais o Java sintaksė yra iš C + + ir ten prog kartą žinote vieną forget to, kad sunku pasiimti kitas tikiuosi padėjo Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Aš prie paprasto HTML, manau, kad jis buvo kur turėčiau pradėti, tai ne realus įgyvendinimas, bet naudotis kai kuriomis tų pačių pagrindinių dalykų. ____ Žinau, C + +, tai turėtų būti vienas iš geriausių programavimo kalba, ir aš noriu sužinoti, bet aš turiu pasakė, kad jis turėtų būti sunkiai pradėkite Aš taip pat žinau Java alittle, ir kiek mažiau žaidimų, yra pagamintas su Java. Bet ką aš norėjau sužinoti tai, kuri programavimo kalba yra geriausia pradėti nuo su? Žinau jų nedaug, bet kuris turėčiau pradėti Python peal, Java, C, C + +. Bet tie, ar jie kiti, bus easyer, kai jis pirmą kartą I'm gonna mokytis programavimo? (Ačiū už greitą replay) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic yra geriausia pradėti, tada arba Java ar C + + jie beveik vienodi dalykas, bet Java veikia Linux ir Mac ir Windows taip pat eina truputį greičiau Manau, Daugelyje programų yra Java Firefox LimeWire UseNext Client iTunes bet tai iki asmeninio pasirinkimo, ką jūs norite sekti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėti kažką naudingo. HTML išmokys jus nieko, PHP yra daug geriau šiuo klausimu, bet manau geriausiai galima pasirinkti iš Python.
| |||
| |||
| Oay, I'll try C + +, bet kas dabar geras gidas, kuris yra iki šiol? knygos I've nuoma nėra visiškai atnaujina ir nerado nieko iki šiol "Google" (I'm a noob, kai jis ateina į paiešką neto) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ačiū M8, I'll check it out .. Ohh, ir kiek metų jūs vaikinai, manau, teks naudoti gauti pro ne programavimas? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 numeris pasakyti žinoti viduje ir išorėje kalba |