![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey fellow TCF użytkowników Jestem zainteresowany IT guy, I wanna be a projektant gier, po zakończeniu szkoły. Jestem w wieku 15 lat prawie 16, i myślę, że nadszedł czas dla mnie, aby rozpocząć, aby dowiedzieć się jak program, wiem, że coś muszę siedzieć z mojego siebie, i ciężkiej pracy, aby być w dobrej, więc chcesz zacząć już teraz. I just got a kilka pytań. Jaki język programowania należy rozpocząć od? i gdzie można znaleźć przewodnik dla niej? Mam do tej pory do pracy z HTML, CSS, a niektóre java. Mam wypożyczyć książki o C + +, ale mam powiedział to nie był dobry język na początek z. |
|
| |||
| |||
| Cóż można spróbować -- http://www.w3schools.com/ Bardzo dobry samouczek tam, i jeżeli umieścimy czasu i wysiłku, you `ll odebrać to w żadnym momencie. Myślę, że podstawowy HTML jest gdy chcesz uruchomić, poznają podstawowe znaczniki; <br> tj. </ br> - co link złamać. Potrzebujesz więcej pomocy, daj mi znać. Uważa Jason. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + jest dobrym gier językowych, ale niektóre gry są tworzone w języku Java szczególnie mac / linux kompatybilny gier, słynnego runescape jest Java Applet
Jestem programista Java i znalazłem książki brilliant for Dummies ale java składni pochodzi z c + + i nie wiesz, eksponujących raz jednym, isnt that hard to pick up innych nadziei i pomógł My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| Mam na podstawowy HTML, myślę, że to, gdzie powinno się rozpocząć, nie jest prawdziwe programowania, ale korzystać z niektórych z tych samych podstawowych rzeczy. ____ Znam C + + to powinno być jednym z najlepszych język programowania, i chcę się uczyć, ale Mam powiedział, że powinna ona być twarda, aby rozpocząć się z Ja również wiedzieć, java alittle, jak i wielu mniejszych gier, są wykonane z java. Ale to, co chciałem wiedzieć, który jest językiem programowania najlepiej rozpocząć się z? Znam kilku z nich, ale nie które powinno rozpocząć się z Python, grzmot, Java, C, C + +. Każdy z tych, czy też inne, które będą easyer, kiedy to po raz pierwszy I'm gonna nauki programowania? (Dziękuję za szybkie odtworzenie) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic jest najlepszym na początek, a następnie albo Java lub C + + one niemal identyczne, ale to nie java na Linuksa i Mac, a także okna, a także działa trochę szybciej i think wiele programów java firefox LimeWire usenext klienta iTunes ale jest do osobistych preferencji, co chcesz, aby |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zacznij od czegoś przydatne. HTML nauczy was nic, PHP jest o wiele lepiej w tym względzie, ale myślę, że najlepiej można wybrać się Pythona.
| |||
| |||
| Oay, I'll try C + +, ale każdy teraz dobry przewodnik, który jest na bieżąco? książki I've czynszu nie jest w pełni aktualne, a nie masz nic do tej pory znaleźć w google (I'm a noob, jeśli chodzi o wyszukiwanie netto) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Dzięki m8, I'll check it out .. Och, jak i wiele lat do you guys think I'll muszą stosować się pro programowania? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 id powiedzieć znać język wewnątrz i na zewnątrz |
![]() |
|
| Zakładki |