mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

În cazul în care pentru a începe programarea

Reply

Thread Tools
Old 19 ianuarie 2008, 14:51
Grupul de stat

Default În cazul în care pentru a începe programarea

Hei Fellow tcf membri

Sunt un tip IT interesează, vreau să fie un designer de jocuri, atunci când aţi terminat cu şcoala.
Sunt pe 15 ani, aproape 16, si cred ca este timpul pentru mine să înceapă să înveţe cum să program, ştiu că e ceva ce trebuie să stai cu mine de sine, şi de a lucra din greu pentru a fi bun la, aşa că am doriţi să începeţi acum.

Tocmai am primit câteva cauză.
Ce limbaj de programare ar trebui să înceapă cu? şi unde pot găsi un ghid pentru aceasta?

Am fost atât de departe de lucru cu HTML, CSS, şi unele java.
Am închiriat o carte despre C + +, dar eu am spus nu a fost un bun limbaj pentru a începe cu.
Old 19 ianuarie 2008, 15:59
Banned Group

Ei bine, puteţi să încercaţi -- http://www.w3schools.com/

Foarte bine tutoriale acolo, si daca ai pune în timp şi efort, te `ll Ridic-o în cel mai scurt timp.

Cred ca HTML de bază este în cazul în care doriţi să începeţi, să înveţe de bază, tag-uri; adică <br> </ br> - care are o legătură pauză.

Ai nevoie de mai mult ajutor, de lasă-mă să ştiu.

Consideră Jason.
Old 19 ianuarie 2008, 16:05
Grupul de donator

C + + este un bun de jocuri, limba, dar unele jocuri Java sunt create în special de mac / linux compatibil jocuri, celebrul runescape este un applet Java
Sunt un programator Java şi l-am găsit în cărţi pentru asistenţă genial
dar java de sintaxă este derivat din C + + şi de acolo în faţă, o dată ce-l cunosc o isnt că greu sa o iei pe de altă
Sper că a ajutat la

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 19 ianuarie 2008, 16:19
Grupul de stat

Am să HTML de bază, cred că a fost în cazul în care eu ar trebui să înceapă, nu este real, de programare, dar se utilizează o parte din aceeaşi bază lucruri.
____

Stiu C + + ar trebui să fie una dintre cele mai bune limbaj de programare, şi vreau să-l înveţe, dar am spus că ar trebui să fie greu să începem cu
Mai stiu java alittle, şi cât de multe mai mici, jocuri, sunt făcute cu Java.

Dar ceea ce am vrut să ştiu care este limbajul de programare este cea mai bună pentru a începe cu?

Ştiu câteva dintre ele, dar nu am ce ar trebui să înceapă cu
Python, tuna, Java, C, C + +.
Oricare din aceste, sau sunt altele, care va fi easyer, atunci când este prima dată când voi afla de programare?

(Multumesc pentru replay rapid)
Old 19 ianuarie 2008, 16:31
Grupul de donator

Visual Basic este cea mai bună pentru a începe cu, apoi fie Java sau C + + o fac aproape identice lucru java, dar nu de pe Linux şi MACs precum si ferestre şi, de asemenea, ruleaza un pic mai repede cred că
multe programe sunt java
Firefox
LimeWire
usenext client
iTunes
dar este în jos pentru a preferinţă personală ceea ce doresc să urmeze
Old 19 ianuarie 2008, 17:49
Grupul de donator

Începeţi cu ceva util. HTML vă va învăţa absolut nimic, PHP este mult mai bună în acest sens, dar cred că cel mai bun ai putea alege este Python.

Am început cu C + + şi a făcut bine, totusi. C + + vă va învăţa bune obiceiuri de programare, Java şi VB sunt prea larg şi o dată tu du-te la C + + va fi mai rapid copleşiţi.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 ianuarie 2008, 06:55
Grupul de stat

Oay, voi încerca C + +, dar nu oricine acum un bun ghid, care este la zi? de carte care-mi-am inchiriat nu este pe deplin până la data de, şi nu au găsit nimic până în prezent şi pe Google (sunt un noob, atunci când este vorba de a căuta pe net)
Old 20 ianuarie 2008, 07:19
Grupul de donator

Aceasta este o regulă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 20 ianuarie 2008, 12:39
Grupul de stat

Multumesc M8, voi verifica ..

Ohh cât de mulţi ani şi nu cred că voi va trebui să folosiţi pentru a obţine pro la programare? 10?
Old 20 ianuarie 2008, 12:40
Grupul de donator

5 id spus să cunoască limba în interiorul şi în afara

Register

Marcaje