![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Fellow tcf membri Sunt un tip IT interesează, vreau să fie un designer de jocuri, atunci când aţi terminat cu şcoala. Sunt pe 15 ani, aproape 16, si cred ca este timpul pentru mine să înceapă să înveţe cum să program, ştiu că e ceva ce trebuie să stai cu mine de sine, şi de a lucra din greu pentru a fi bun la, aşa că am doriţi să începeţi acum. Tocmai am primit câteva cauză. Ce limbaj de programare ar trebui să înceapă cu? şi unde pot găsi un ghid pentru aceasta? Am fost atât de departe de lucru cu HTML, CSS, şi unele java. Am închiriat o carte despre C + +, dar eu am spus nu a fost un bun limbaj pentru a începe cu. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, puteţi să încercaţi -- http://www.w3schools.com/ Foarte bine tutoriale acolo, si daca ai pune în timp şi efort, te `ll Ridic-o în cel mai scurt timp. Cred ca HTML de bază este în cazul în care doriţi să începeţi, să înveţe de bază, tag-uri; adică <br> </ br> - care are o legătură pauză. Ai nevoie de mai mult ajutor, de lasă-mă să ştiu. Consideră Jason. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + este un bun de jocuri, limba, dar unele jocuri Java sunt create în special de mac / linux compatibil jocuri, celebrul runescape este un applet Java
Sunt un programator Java şi l-am găsit în cărţi pentru asistenţă genial dar java de sintaxă este derivat din C + + şi de acolo în faţă, o dată ce-l cunosc o isnt că greu sa o iei pe de altă Sper că a ajutat la Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| Am să HTML de bază, cred că a fost în cazul în care eu ar trebui să înceapă, nu este real, de programare, dar se utilizează o parte din aceeaşi bază lucruri. ____ Stiu C + + ar trebui să fie una dintre cele mai bune limbaj de programare, şi vreau să-l înveţe, dar am spus că ar trebui să fie greu să începem cu Mai stiu java alittle, şi cât de multe mai mici, jocuri, sunt făcute cu Java. Dar ceea ce am vrut să ştiu care este limbajul de programare este cea mai bună pentru a începe cu? Ştiu câteva dintre ele, dar nu am ce ar trebui să înceapă cu Python, tuna, Java, C, C + +. Oricare din aceste, sau sunt altele, care va fi easyer, atunci când este prima dată când voi afla de programare? (Multumesc pentru replay rapid) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic este cea mai bună pentru a începe cu, apoi fie Java sau C + + o fac aproape identice lucru java, dar nu de pe Linux şi MACs precum si ferestre şi, de asemenea, ruleaza un pic mai repede cred că multe programe sunt java Firefox LimeWire usenext client iTunes dar este în jos pentru a preferinţă personală ceea ce doresc să urmeze |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Începeţi cu ceva util. HTML vă va învăţa absolut nimic, PHP este mult mai bună în acest sens, dar cred că cel mai bun ai putea alege este Python.
| |||
| |||
| Oay, voi încerca C + +, dar nu oricine acum un bun ghid, care este la zi? de carte care-mi-am inchiriat nu este pe deplin până la data de, şi nu au găsit nimic până în prezent şi pe Google (sunt un noob, atunci când este vorba de a căuta pe net) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Multumesc M8, voi verifica .. Ohh cât de mulţi ani şi nu cred că voi va trebui să folosiţi pentru a obţine pro la programare? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 id spus să cunoască limba în interiorul şi în afara |
![]() |
|
| Marcaje |