![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Fellow TCF členov Som IT zaujímajú chlapa, já chci byť Herné dizajnér, keď vykonáva škola. Som na 15 rokov takmer 16, a myslím, že je čas pre mňa začať učiť ako programovať, viem, že je to niečo, čo musím sedieť s mojím vlastným, a tvrdo pracovať, aby dobre, tak jsem chcú začať hneď. Dostal som pár otázku. Aký programovací jazyk by som sa mal začať? a kde je možné nájsť návod na to? Já se zatím pracuje s HTML, CSS, a niektoré java. Mám požičať knihu o C + +, ale já mám povedala, že nebolo dobré jazykové začať s. |
|
| |||
| |||
| Tak môžeš skúsiť -- http://www.w3schools.com/ Veľmi dobrý tutorials, a ak si dať čas a úsilie, budete `ll si to v žiadnom okamihu. Myslím, že základné HTML je miesto, kde chcete začať, naučiť sa základné tagy, tj <br> </ br> - čo robí odkaz prestávke. Potrebujete ďalšie informácie, dajte mi vedieť na. Jason ide. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + je dobrá hra jazyka, ale niektoré hry sú vytvorené v Javě najmä mac / linux kompatibilných hier slávneho RuneScape je Java applet
Som programátor a java Našiel som pre makety knihy brilantné ale java Syntax je odvodená z C + + a vyššie, až budete vedieť, že isnt ťažké zdvihnúť ostatné nádeje aj pomohla Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Mám k základným HTML, myslím, že to bolo, kde by som mal začať, to nie je reálne programovania, ale používať niektoré rovnaké základné veci. ____ Viem, že C + + by malo byť jedným z najlepších programovacích jazykov, a chcem sa učiť, ale som tu povedal, že by malo byť ťažké začať s Já také vím java alittle a koľko menších hry sú vyrobené s java. Ale čo som chcel vedieť, čo je programovací jazyk je najlepšie začať s? Viem, že niektoré z nich, ale nie, ktoré by som mal začať s Python, zvonenia, Java, C, C + +. Niektorý z tých, alebo sú iné, ktoré budú easyer, keď je to po prvýkrát, budem učiť programovanie? (Vďaka za rýchlu replay) |
|
| |||
| |||
| Visual Basic je najlepšie začať, potom buď Java alebo C + + nemajú takmer identická vec, ale java sa na Linux a Mac rovnako ako okná a tiež beží o niečo rýchlejšie, i think mnoho programov je java firefox LimeWire usenext klienta iTunes ale je to na osobné preferencie, čo budete chcieť sledovať |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začať s niečím užitočným. HTML naučím vás absolútne nič, PHP, je oveľa lepšia v tomto smere, ale myslím, že najlepšie, čo mohol vyzdvihnúť je Python.
| |||
| |||
| Oay, uvidíme skúsiť C + +, ale teraz niekto dobrým vodítkom, ktoré je aktuálne? knihu som nájomného nie je úplne aktuálne, a nebolo nájdené nič, ak na Google (I'm a Noob, pokiaľ ide o hľadanie čistej) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Vďaka M8, uvidíme sa pozrieť .. Ohh a koľkých rokoch si myslíte, že chlapci budem musieť použiť získať pre programovanie v? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 id povedať poznať jazyk dovnútra a von |