![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј Феллоу тцф чланова Ја сам заинтересован ИТ тип, желим бити дизајнер игара, када завршите са школом. Ја сам на скоро 15 година старости 16, и мислим да је време за мене да бисте почели да бисте сазнали како програм, знам да је то нешто што морам да седи са мојим самоуправе, а рад је тешко бити добар, па сам желите одмах започели. ЈА праведан је добио неколико питања. Који програмски језик би требало почети са? и где могу наћи водич за њу? Ја сам за сада ради са ХТМЛ, ЦСС, и неке јава. Имам рент а књига о Ц + +, али сам добио је рекао да није био добар језик за почетак са. |
|
| |||
| |||
| Па можете пробати -- хттп://ууу.у3сцхоолс.цом/ Врло добар туториали тамо, а ако ставите време и труд у, те `лл то подићи ни у ком тренутку. Мислим да је основни ХТМЛ где желите започети, сазнајте основне ознаке, тј <бр> </ бр> - што чини везу бреак. Требате више помоћи, јавите ми се. Регардс Јасон. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ц + + је добар гаминг језика, али неке игре су створили у јава нарочито Мац / Линукс компатибилан игре, славни рунесцапе је Јава апплет
Ја сам Јава програмер и ја нашао за лутке књига брилијантна но јава синтакса је настала од Ц + + постоји и пре једном кад знам да је један га није тешко покупити друге надати ја помогао Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| Имам основним ХТМЛ-а, мислим да је то, где сам требало би да почне, није у реалном програмирању, али да користе неке од исте основне ствари. ____ Знам Ц + + би требао бити један од најбољих програмски језик, и желим научити, али сам добио је рекао да би требало бити тешко да бисте започели са И ја знам јава алиттле и колико мањих игара, направљена су са јава. Али, оно што сам желео да зна је програмски језик који је најбоље да почнете са? Знам неколико њих, али не и шта би требало започети са Пытхон, орити, Јава, Ц, Ц + +. Било који од тих, или су они други, који ће бити еасыер, када је први пут да сам ћу учити програмирање? (Хвала за брз поново) |
|
| |||
| |||
| Висуал Басиц је најбоље започети са, онда ни јава или ц + + они то скоро идентична ствар али јава ради на Линукс и Мацове, као и прозори и траје мало брже мислим многи програми су јава ватра лимеуире усенекст клијента иТунес али је доле до личних преференција што желите пратити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почните са нешто корисно. ХТМЛ ће вас научити апсолутно ништа, ПХП је много бољи у том погледу, али мислим да је најбоље што се могло покупити Пытхон.
| |||
| |||
| Оаы, ја ћу пробати Ц + +, али то никоме сада добар водич, који је до данас? Књигу сам најам није потпуно и до сада, и не нађе ништа тако далеко на гоогле (ја сам нооб нашто то догодити се то тражи на нет) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Хвала м8, И'лл цхецк ит оут .. Охх и колико година то ви мислите да ћу морати да користе да би про на програмирање? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 ид рећи да знају језик унутра и ван |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ц / Ц + + Програмски језик | Разорхауг047 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 1. јуна 2009 06:41 |
| Програмирање Ц #, Уеб Броусер ПОМОЋ! | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 18 март 2009 07:57 |
| АутоИт Програмирање питање | Блацк Магиц | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 6 аугуст 2008 14:21 |
| Ко је програмирање у школи? | газа14 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 22 | 29 март 2008 04:09 |
| Програмирање .... апликација | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 12 октобар 2007 04:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |