![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Fellow TCF üye Bir BT ilgilendi adamım, ben bir Oyun tasarımcısı, zaman okul ile yapılabilir istiyorum. Ben 15 yaşında yaklaşık 16 yaşıyorum ve benim için zaman programı nasıl öğrenmeye başlamak için olduğunu düşünüyorum, ben bu kadar şey ile benim kendi tarafından oturması gerekiyor biliyorum ve iyi olmak için çok çalışıyoruz, bu yüzden Şimdi başlamak istiyorum. Sadece bir kaç soru var. Hangi programlama dili ile başlamalı? ve ben bunun için bir yol bulabilirim? Ben şimdiye kadar HTML, CSS, ve bazı Java çalışıyoruz. C ile ilgili bir kitap var kira + + ama var ile başlangıçta iyi bir dil olmadığını söyledi. |
|
| |||
| |||
| Iyi deneyebilirsiniz -- http://www.w3schools.com/ Çok iyi eğiticiler var, ve sen, sen `LL hiçbir zaman onu almak zaman ve çaba koy. Ben temel nereye başlamak için, temel etiketleri öğrenmek istiyorum düşünüyorum; yani <br> </ br> - bir bağlantı zarar gelmez. Need daha fazla yardım, bana bildirin. Jason Saygılar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C + + bazı oyunlar Java özellikle MAC ünlü runescape bir Java uygulaması olduğunu / Linux uyumlu oyunlar, oluşturulan iyi bir oyun dil ama
Bir Java programcısı ve i buldum am için Dummies kitapları parlak ama java sözdizimini C türetilir + + ve ön kez bu isnt olduğu diğer almak zor bir biliyorum Hope I yardım Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| Ben temel var, ben bunun nerede başlamalı olduğunu tahmin, değil gerçek programlama, ama bazı aynı temel şey kullanın. ____ Ben biliyorum C + + da en iyi programlama dili olması gerektiğini ve bunu öğrenmek istiyorsanız, ama onunla birlikte başlangıçta zor olmalı söyledi var Ayrıca alittle java, ve kaç küçük oyunlar, java ile yapılmış olduğunu biliyorum. Ama ne bilmek istedim programlama dili iyi olduğu ile başlamak ister misiniz? Ama ben ile başlamalı bir kaçı bilmezler Python, çan sesleri, Java, C, C + +. Herhangi bir de, ya da başkalarının bu olacaktır easyer, ben programlama öğrenmek mi yaşıyorum zaman ilk kez mi? Hızlı tekrar için (teşekkür) |
|
| |||
| |||
| temel görsel ile başlatmak için, ardından da Java ya da en iyi C + + da yapmak hemen hemen aynı şey ama Java Linux ve hem de pencereler Macs ve biraz daha hızlı çalışır I düşünmek bu programlar java'nın vardır Firefox LimeWire usenext müşteri iTunes ama Sizin izleyin ne isterseniz kişisel tercihi için |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kullanışlı bir şeyi ile başlayın. HTML kodunu hiçbir şey öğretecek kadar bu konuda daha iyi, PHP, fakat ben size en iyi seçim olabilir Python olduğunu düşünüyorum.
| |||
| |||
| Oay, C + + deneyin edeceğiz, ancak güncel herkese şimdi iyi bir rehber, nedir? Ben kira değil tamamen güncel ettik şimdiye kadar google bir şey bulunamadı olan kitap ve (Ben ne zaman net aramak için gelen noob) yaşıyorum |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler M8, ben .. onu kontrol edeceğiz Ohh ve kaç yaşında çocuklar ben programlama at yanlısı için kullanmak zorunda olacak sanıyorsun sen? 10? |
|
| |||
| |||
| 5 kimliği içinde ve dışında dil bilmek demek |
![]() |
|
| Bookmarks |