![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Ей члени співробітник ФМС
Я було цікаво хлопець, я хочу бути дизайнером гри, коли зробили зі школою. Я у віці до 15 років майже 16, і я думаю, що це для мене час, щоб почати вчитися програмувати, я знаю, що це щось я повинен сидіти з моїми себе, і наполегливо працювати, бути хорошим, тому я Хочете зробити це зараз. Я тільки що отримав на кілька запитань. Яка мова програмування, я повинен почати? і де я можу знайти керівництво на це? До цих пір я працюю з HTML, CSS, та деяких Java. Я оренду книга про C + +, але у мене, що це був не хорошим мовою, щоб почати поза с. |
|
|
|||
|
|||
|
Ну ви можете спробувати -- http://www.w3schools.com/
Дуже хорошим керівництвом, а якщо ви поклали часу і зусиль, ви `LL підняти її в одну мить. Я думаю, простий HTML де ви хочете запустити, дізнатися основні теги, тобто <br> </ BR> - який робить посилання перерви. Потрібна додаткова допомога, дайте мені знати. Regards Джейсон. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
С + + гарна мова ігор, але деякі ігри створюються в Java особливості Mac / Linux сумісних ігор, відомих Runescape є Java-аплет
|
|
|||
|
|||
|
Я отримав в основний HTML, я думаю, що це, де я повинен почати, це не реальний програмування, але використання одних і тих же елементарні речі.
____ Я знаю, C + + це має бути одним з кращих мов програмування, і я хочу, щоб дізнатися про це, але в мене сказав, що воно має бути жорстким, щоб почати роботу з Я також знаю alittle Java, і як багато менші ігор, зроблені з Java. Але те, що я хотів знати, це мова програмування, який слід почати з? Я знаю деяких з них, але яку я повинен починатися з Python, Пила, Java, C, C + +. Будь-який з них, або вони інші, які будуть easyer, коли вона першого разу, коли я буду вчитися програмування? (Дякуємо за швидку повтор) |
|
|
|||
|
|||
|
Visual Basic є кращим для початку, тоді як Java або C + + вони майже ідентичні річ, але робить Java на Linux і Маках, а також вікнами, а також працює трохи швидше, я думаю,
Багато програм Java Firefox LimeWire UseNext клієнт ITUNES але він знизився до особистих уподобань, що ви хочете стежити за |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Почати з чимось корисні. HTML навчить вас абсолютно нічого, PHP набагато краще в цьому відношенні, але я думаю, що краще: можна вибрати є Python.
|
|||
|
|||
|
ХбЕ, я постараюся C + +, але тепер будь-яке хороше керівництво, яка до дати? Книга Я оренди не повністю в курсі, і не знайшов нічого, поки на Google (I'm Noob коли справа доходить до пошуку по мережі)
|
|
|
|||
|
|||
|
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Завдяки M8, я перевірю його ..
Ohh і скільки років у вас хлопці, я думаю, доведеться використовувати для отримання Pro на програмування? 10? |
|
|
|||
|
|||
|
5 ID сказати знати мову всередині і зовні
|