![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно сега аз съм на училище довършителни ми клас стандартни изчислителни и ще се правят по-висок в програмирането, така кой друг учи програмиране в училище?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз го направи в своя клас и компютърни infact имам нагоре резултат в изложени година за компютърни и аз имам горе марки за програмиране (и също така да използвате Java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Научих се програмиране в FORTRAN, когато бях в училище, но те не са имали часове в него. Той дойде в неясно полезна, но не до степен, че аз имам подобрена класове. Ако аз се започне отново от нулата Бих изберете различен език, вероятно PHP, защото така лесно се вмества в уеб страници.
В света на програмистите е разделен на две основни категории, тези, които в една интерактивна програма за развитие на околната среда (IDE), и тези, които програма с текстов редактор. Visual Basic един IDE, например. Вашият HTML код може да има IDE (като Dreamweaver може би) или редактор, но това е рядко програмист на Visual Basic, който пише на ръка. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| какво точката за използване на текстов редактор, справедливо достатъчно го кара да изглежда по код повече, когато обучението, но там да ви помогнем, като му програмиране в bytecode вместо езика |
|
| |||
| |||
| Какъв е смисъла да не използвате текстов редактор? IDE имат някои добри точки. Те са откъсите с кода можете да вмъкнете с едно кликване, това е чист. Те нека ви плъзгане и пускане неща, и когато програма, която сте писмено има GUI предния край тогава тези плъзгане и пускане нещата могат да се джунджурии (като командния бутон или база данни за контрол) и местене и отпадането ги прави толкова много чувство, че отговорът е да, разбира се Бих използвате IDE за разработване на предния край. Това, което мисля е повече от сорта на PHP код вътре в дадена уеб страница. Най-съм виждали IDE полезно направя за уеб страница, се поставя в таговете или да създадете десетки маса TR TD двойки. Аз не обичам откъси не съм писмени себе си. Какво прави текстов редактор мощен е копие / паста и намиране и търсенето / замени функции. Кодиране момента е 10% от проекта, най-много най-много. Не е голяма част от цялостния проект на времето може да бъде намален, като дори и най-ефективен от IDES. По-голямата част от времето е в проектирането, документирането и тестване. Когато съм в действителност кодиране ми харесва да се ползват от опита, това е толкова рядко. Другата е, че 90% от кодиране е копирането и привеждане в съответствие, а не създаване на код от нулата. В момента съм похарчени въвеждайки нови линии на код направо ми се от главата е много рядко наистина. Адаптиране код знаете строителство е много по-ефикасно. Ние може да се говори за различни кодиране на курса. И съм се договарят, че е добре за IDE сграда (и дори проектиране) графичен аспекти. |
|
| |||
| |||
| Ааа мразя моята компютърни класа. от 1 ден и загубих моя клас 1! Всичко, което трябваше да направя е страна в недовършената програма, а аз все още ще получи 1! глупаво болест! |
|
| |||
| |||
| LOL Гари имам клас 2 LOL Имам 1 Im в класа си LOL и аз открадна всичките му работа n00b LOL и аз имам 1 марка по-малко от cew27 (забравих какво стана за LCD) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Да не се подигравам, той беше най-малкия общ знаменател, когато последният направи клас тест. |
|
| |||
| |||
| Ох ... един afterthought на IDES - те са наистина добри навечерието време среди за еднократна засилване региони на код и прилагане breakpoints. Той скорости тестване на партида в началните етапи, за да може да разглежда вашата променливи и гледат изпълнението пътища. |
|
| |||
| |||
| течнокристални дисплея ..... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| C / C + + език за програмиране | Razorhawg047 | Общи Софтуер Чат | 1 | 1-во Юни 2009 06:41 |
| C # програмиране, уеб браузъра HELP! | ryannathans | Общи Софтуер Чат | 1 | 18 Март 2009 07:57 |
| Откъде да започнем програмиране | Aners92 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 26 | 20 март, 2008 11:57 |
| Помощ язовир училище | adamshore | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 11:38 |
| Програмиране .... приложение | Cew27 | Общи Софтуер Чат | 3 | 12 Окт 2007 04:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |