по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Кой е програмиране в училище?

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 март 2008, 11:47
Забранени група

Default Кой е програмиране в училище?

Точно сега аз съм на училище довършителни ми клас стандартни изчислителни и ще се правят по-висок в програмирането, така кой друг учи програмиране в училище?

PS каква програма го използвате. Точно сега ние сме направени за използване на Visual Basic и HTML за уеб програмиране, но няма кой да се използват нещо различно.

Моята система: Гаднярите!

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600 Про "Енергетика
Дънната платка:
Asus Максимус Екстремни Intel X38
RAM памет:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Графична карта (и):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Звукова карта:
КРИЕЙТИВ SB0670 X-FI PCI SOUND BLAS
Hard Drive (и):
SEAGATE Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Dell XPS
Охлаждане:
Арктика Охлаждане Фризер 64 Про горещини
Мрежа / Интернет:
AOL
Монитор (и):
19 "LCD 1080/1920p
Операционна система (и):
XP
Old 27-ми Март 2008, 11:55
Номер на групата

Аз го направи в своя клас и компютърни infact имам нагоре резултат в изложени година за компютърни и аз имам горе марки за програмиране (и също така да използвате Java)

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 27 март 2008, 12:05
Номер на групата

Научих се програмиране в FORTRAN, когато бях в училище, но те не са имали часове в него. Той дойде в неясно полезна, но не до степен, че аз имам подобрена класове. Ако аз се започне отново от нулата Бих изберете различен език, вероятно PHP, защото така лесно се вмества в уеб страници.

В света на програмистите е разделен на две основни категории, тези, които в една интерактивна програма за развитие на околната среда (IDE), и тези, които програма с текстов редактор. Visual Basic един IDE, например. Вашият HTML код може да има IDE (като Dreamweaver може би) или редактор, но това е рядко програмист на Visual Basic, който пише на ръка.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27-ми Март 2008, 12:22
Номер на групата

какво точката за използване на текстов редактор, справедливо достатъчно го кара да изглежда по код повече, когато обучението, но там да ви помогнем, като му програмиране в bytecode вместо езика
Old 27 март 2008, 12:45
Номер на групата

Какъв е смисъла да не използвате текстов редактор?

IDE имат някои добри точки. Те са откъсите с кода можете да вмъкнете с едно кликване, това е чист. Те нека ви плъзгане и пускане неща, и когато програма, която сте писмено има GUI предния край тогава тези плъзгане и пускане нещата могат да се джунджурии (като командния бутон или база данни за контрол) и местене и отпадането ги прави толкова много чувство, че отговорът е да, разбира се Бих използвате IDE за разработване на предния край.

Това, което мисля е повече от сорта на PHP код вътре в дадена уеб страница. Най-съм виждали IDE полезно направя за уеб страница, се поставя в таговете или да създадете десетки маса TR TD двойки. Аз не обичам откъси не съм писмени себе си.

Какво прави текстов редактор мощен е копие / паста и намиране и търсенето / замени функции.

Кодиране момента е 10% от проекта, най-много най-много. Не е голяма част от цялостния проект на времето може да бъде намален, като дори и най-ефективен от IDES. По-голямата част от времето е в проектирането, документирането и тестване. Когато съм в действителност кодиране ми харесва да се ползват от опита, това е толкова рядко.

Другата е, че 90% от кодиране е копирането и привеждане в съответствие, а не създаване на код от нулата. В момента съм похарчени въвеждайки нови линии на код направо ми се от главата е много рядко наистина. Адаптиране код знаете строителство е много по-ефикасно.

Ние може да се говори за различни кодиране на курса. И съм се договарят, че е добре за IDE сграда (и дори проектиране) графичен аспекти.
Old 27-ми Март 2008, 12:48
Забранени група

Ааа мразя моята компютърни класа. от 1 ден и загубих моя клас 1! Всичко, което трябваше да направя е страна в недовършената програма, а аз все още ще получи 1! глупаво болест!
Old 27-ми Март 2008, 16:10
Забранени група

LOL Гари имам клас 2 LOL Имам 1 Im в класа си LOL и аз открадна всичките му работа n00b LOL и аз имам 1 марка по-малко от cew27 (забравих какво стана за LCD) n00b !!!!!
Old 27-ми Март 2008, 16:13
Номер на групата

Да не се подигравам, той беше най-малкия общ знаменател, когато последният направи клас тест.
Old 27-ми Март 2008, 16:16
Номер на групата

Ох ... един afterthought на IDES - те са наистина добри навечерието време среди за еднократна засилване региони на код и прилагане breakpoints. Той скорости тестване на партида в началните етапи, за да може да разглежда вашата променливи и гледат изпълнението пътища.
Old 27-ми Март 2008, 16:28
Забранени група

течнокристални дисплея .....
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
C / C + + език за програмиране Razorhawg047 Общи Софтуер Чат 1 1-во Юни 2009 06:41
C # програмиране, уеб браузъра HELP! ryannathans Общи Софтуер Чат 1 18 Март 2009 07:57
Откъде да започнем програмиране Aners92 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 26 20 март, 2008 11:57
Помощ язовир училище adamshore В мрежа, модеми & VoIP 1 5-и парламентарен Дек 2007 11:38
Програмиране .... приложение Cew27 Общи Софтуер Чат 3 12 Окт 2007 04:55
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc