menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Kdo je programování ve škole?

Reply

Thread Nástroje
Old 27. března 2008, 11:47
Banned Skupina

Default Kdo je programování ve škole?

Teď jsem ve škole dokončovací mé standardní kvalita výpočetní a bude dělat větší programování tak kdo jiný studoval programování ve škole?

PS, co udělal program, který používáte. Teď jsme se používat jazyk Visual Basic a HTML pro webové programování, ale někdo si něco používat jiný.

Můj systém: Stíhačky!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energie
Základní deska:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Paměť RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafické karty (s):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Zvuková karta:
CREATIVE X-FI SB0670 PCI SOUND BLAS
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Chlazení:
Arctic Chlazení Mrazničkou 64 Pro ohřevů
Síť / Internet:
AOL
Monitor (s):
19 "LCD 1080/1920p
Operační systém (y):
xp
Old 27 března 2008, 11:55
Dárce Skupina

mám ho ve své třídě a výpočetní infact dostal top skóre ve ven roku pro výpočetní a mám top značek pro programování (i používat i java)

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 27. března 2008, 12:05
Dárce Skupina

I já sám učil programování ve Fortranu, když jsem byl ve škole, ale nemají tříd v něm. To se stalo v nejasně užitečné, ale ne do té míry, že jsem lepší tříd. Kdybych začíná opět od nuly bych zvolit jiný jazyk, pravděpodobně php, protože tak snadno vejde do webových stránek.

Na světě programátorů je rozdělena do dvou hlavních kategorií, od těch, kteří program v rámci interaktivní vývojové prostředí (IDE) a těch, kteří program v textovém editoru. Visual Basic je IDE pro příklad. Kódu HTML může mít IDE (jako Dreamweaver možná), nebo editor, ale je to vzácný Programátor, který píše, Visual Basic rukou.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 března 2008, 12:22
Dárce Skupina

Co bod, v pomocí textového editoru, dost reálné, že se vám podívat se na další číslo, pokud existuje, ale jeho učení, které vám pomohou, stejně jako její programování v bytecode místo jazyk
Old 27. března 2008, 12:45
Dárce Skupina

Co je to bod, ve které nejsou pomocí textového editoru?

IDE to mít několik dobrých míst. Mají kódu můžete vložit a klikněte na to, že je čistý. Jsou vám drag-and-drop věci, a když budete psát program má GUI front end potom ty, drag-and-drop to lze widgety (jako příkaz nebo tlačítko databázi ovládání) a přetáhnete nich dělá tak pocit, že ano, samozřejmě bych použití IDE vytváření front end.

Co jsem si myslel ze byl spíše jakési php kód uvnitř webové stránky. Nejvíce jsem viděl IDE smysluplně udělat pro webové stránky je kladen na značky nebo vytvořit desítky stůl TR TD párů. I don't like snippetů Nepsal jsem sám.

Co dělá výkonný textový editor je kopírovat / vložit a najít a hledat / nahradit funkcí.

Kódování době činí 10% z projektu na velice nejvíce. Nic moc o celkovém času projektu je možné snížit tím, že mají i nejefektivnější z IDE. Většinu času se v návrhu, dokumentaci a testování. Když jsem skutečně kódování jsem chtěl mít zkušenosti, je to tak vzácné.

Ostatní, co je v tom, že 90% z kódování je kopírování a přizpůsobit, nikoli vytváření kódu od nuly. Času jsem strávil zadáním nové řádků kódu rovnou z mé hlavy, je skutečně velmi vzácné. Přizpůsobení kódu víte děl je mnohem účinnější.

Můžeme hovořit o různých kódování samozřejmě. A já jsem se dohodly, že IDE to dobré pro budování (a dokonce i projektování) grafických aspektů.
Old 27 března 2008, 12:48
Banned Skupina

Ahh I hate my výpočetní třídy. 1 den volno, a ztratil jsem třída 1! Všechno, co jsem musel udělat byla ruka v nedokončené a program by se i přesto dostat 1! hloupá nemoc!
Old 27 března 2008, 16:10
Banned Skupina

lol Gary dostal třída 2 lol mám 1 im ve své třídě lol a já ukradl všechny jeho práce n00b lol a já dostal 1 bod méně než cew27 (zapomněl jsem, co stáli u LCD) n00b !!!!!
Old 27 března 2008, 16:13
Dárce Skupina

Don't posmívati, bylo nejnižšího společného jmenovatele, kdy jsem naposledy udělal třídy test.
Old 27 března 2008, 16:16
Dárce Skupina

Oh ... jeden nápad na IDE - jsou to opravdu dobré run-time prostředí pro jedno-krokové regionech kód a uplatňování zlomu. Je testování rychlosti až hodně v počátečních fázích, aby byl schopen posoudit své proměnné a sledovat váš výkon drah.
Old 27 března 2008, 16:28
Banned Skupina

tekutých krystalů .....
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
C / C + + Programovací jazyk Razorhawg047 Obecné Software Chat 1 1. červen 2009 06:41
C # programování, Web Browser HELP! ryannathans Obecné Software Chat 1 18. března 2009 07:57
Kde začít programování Aners92 Web Design, hosting & SEO 26 20. březen 2008 11:57
Nápověda Dam škola adamshore Sítě, Modemy & VoIP 1 5. prosince 2007 11:38
Programování .... aplikace Cew27 Obecné Software Chat 3 12. říjen 2007 04:55
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.