![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teď jsem ve škole dokončovací mé standardní kvalita výpočetní a bude dělat větší programování tak kdo jiný studoval programování ve škole?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mám ho ve své třídě a výpočetní infact dostal top skóre ve ven roku pro výpočetní a mám top značek pro programování (i používat i java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I já sám učil programování ve Fortranu, když jsem byl ve škole, ale nemají tříd v něm. To se stalo v nejasně užitečné, ale ne do té míry, že jsem lepší tříd. Kdybych začíná opět od nuly bych zvolit jiný jazyk, pravděpodobně php, protože tak snadno vejde do webových stránek.
Na světě programátorů je rozdělena do dvou hlavních kategorií, od těch, kteří program v rámci interaktivní vývojové prostředí (IDE) a těch, kteří program v textovém editoru. Visual Basic je IDE pro příklad. Kódu HTML může mít IDE (jako Dreamweaver možná), nebo editor, ale je to vzácný Programátor, který píše, Visual Basic rukou. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Co bod, v pomocí textového editoru, dost reálné, že se vám podívat se na další číslo, pokud existuje, ale jeho učení, které vám pomohou, stejně jako její programování v bytecode místo jazyk |
|
| |||
| |||
| Co je to bod, ve které nejsou pomocí textového editoru? IDE to mít několik dobrých míst. Mají kódu můžete vložit a klikněte na to, že je čistý. Jsou vám drag-and-drop věci, a když budete psát program má GUI front end potom ty, drag-and-drop to lze widgety (jako příkaz nebo tlačítko databázi ovládání) a přetáhnete nich dělá tak pocit, že ano, samozřejmě bych použití IDE vytváření front end. Co jsem si myslel ze byl spíše jakési php kód uvnitř webové stránky. Nejvíce jsem viděl IDE smysluplně udělat pro webové stránky je kladen na značky nebo vytvořit desítky stůl TR TD párů. I don't like snippetů Nepsal jsem sám. Co dělá výkonný textový editor je kopírovat / vložit a najít a hledat / nahradit funkcí. Kódování době činí 10% z projektu na velice nejvíce. Nic moc o celkovém času projektu je možné snížit tím, že mají i nejefektivnější z IDE. Většinu času se v návrhu, dokumentaci a testování. Když jsem skutečně kódování jsem chtěl mít zkušenosti, je to tak vzácné. Ostatní, co je v tom, že 90% z kódování je kopírování a přizpůsobit, nikoli vytváření kódu od nuly. Času jsem strávil zadáním nové řádků kódu rovnou z mé hlavy, je skutečně velmi vzácné. Přizpůsobení kódu víte děl je mnohem účinnější. Můžeme hovořit o různých kódování samozřejmě. A já jsem se dohodly, že IDE to dobré pro budování (a dokonce i projektování) grafických aspektů. |
|
| |||
| |||
| Ahh I hate my výpočetní třídy. 1 den volno, a ztratil jsem třída 1! Všechno, co jsem musel udělat byla ruka v nedokončené a program by se i přesto dostat 1! hloupá nemoc! |
|
| |||
| |||
| lol Gary dostal třída 2 lol mám 1 im ve své třídě lol a já ukradl všechny jeho práce n00b lol a já dostal 1 bod méně než cew27 (zapomněl jsem, co stáli u LCD) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Don't posmívati, bylo nejnižšího společného jmenovatele, kdy jsem naposledy udělal třídy test. |
|
| |||
| |||
| Oh ... jeden nápad na IDE - jsou to opravdu dobré run-time prostředí pro jedno-krokové regionech kód a uplatňování zlomu. Je testování rychlosti až hodně v počátečních fázích, aby byl schopen posoudit své proměnné a sledovat váš výkon drah. |
|
| |||
| |||
| tekutých krystalů ..... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Obecné Software Chat | 1 | 1. červen 2009 06:41 |
| C # programování, Web Browser HELP! | ryannathans | Obecné Software Chat | 1 | 18. března 2009 07:57 |
| Kde začít programování | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. březen 2008 11:57 |
| Nápověda Dam škola | adamshore | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5. prosince 2007 11:38 |
| Programování .... aplikace | Cew27 | Obecné Software Chat | 3 | 12. říjen 2007 04:55 |
| Thread Nástroje | |
| |