![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τώρα είμαι στο σχολείο μου φινίρισμα ποιότητας υπολογιστών και θα κάνουμε κάτι υψηλότερο σε προγραμματισμού τόσο ποιος άλλος μελετηθεί προγραμματισμού στο σχολείο;
PS αυτό που έκανε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε. τώρα είμαστε στην χρήση της Visual Basic και html για web προγραμματισμό, χωρίς όμως κανείς να χρησιμοποιήσει πάρετε τίποτα διαφορετικό. Το σύστημά μου: MEAN MACHINE!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα το κάνουμε με την κλάση και την υπολογιστική σας infact έχεις κορυφή φιλοξενούμενων αναφέρονται στο έτος για την πληροφορική και πήρα το μεγαλύτερο βαθμό για PROGRAMING (i επίσης χρήση java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δίδαξα εγώ προγραμματισμού σε FORTRAN όταν ήμουν στο σχολείο, αλλά δεν είχαν τις κατηγορίες σε αυτό. Η διάταξη αυτή, που όμως δεν αμυδρά χρήσιμο στο βαθμό που έχω βελτιωθεί βαθμούς. Αν μου είχαν αρχίσει και πάλι από το μηδέν Είχα επιλέξει μια διαφορετική γλώσσα, ίσως επειδή php ταιριάζει τόσο εύκολα σε ιστοσελίδες.
Ο κόσμος των προγραμματιστών υποδιαιρείται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, αυτούς που το πρόγραμμα σε ένα διαδραστικό περιβάλλον ανάπτυξης (IDE) και σε εκείνους που με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Visual Basic ένα IDE, για παράδειγμα. Κώδικα HTML μπορεί να έχει IDE (όπως το Dreamweaver ίσως) ή ενός επεξεργαστή, αλλά είναι μια σπάνια προγραμματιστής που γράφει με το χέρι της Visual Basic. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Τι το σημείο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, πάλι καλά θα κάνει να δούμε τον κωδικό περισσότερο όταν μάθηση αλλά το εκεί για να σας βοηθήσει, όπως και τον προγραμματισμό τους σε bytecode αντί της γλώσσας |
|
| |||
| |||
| Ποιο είναι το σημείο που δεν χρησιμοποιούν έναν επεξεργαστή κειμένου; IDE έχουν κάποια καλά σημεία. Έχουν αποσπασμάτων κωδικών που μπορείτε να τοποθετήσετε με ένα κλικ, που είναι σκέτο. Θα αφήσω να drag-and-drop τα πράγματα, και όταν το πρόγραμμα σας γραπτώς έχει GUI front-end τότε αυτές drag-and-drop πράγματα μπορούν να μικροσυσκευές (όπως ένα κουμπί ή μια βάση δεδομένων του ελέγχου) και την μεταφορά και απόθεση τους καθιστά τόσο έννοια ότι ναι, φυσικά θα ήθελα χρησιμοποιήσετε ένα IDE για το σχεδιασμό ενός άκρου. Τι σκεφτόμουν ήταν πάνω από το είδος της PHP κώδικα μέσα σε μια ιστοσελίδα. Η πιο Έχω δει IDE επωφελώς κάνουμε για μια ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί σε ετικέτες ή δεκάδες πίνακα TR TD ζεύγη. Δεν μου αρέσει αποσπάσματα δεν έχω γραπτή εγώ. Τι είναι αυτό που κάνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου είναι το ισχυρό αντίγραφο / επικόλληση και η εξεύρεση και η αναζήτηση / αντικατάσταση των λειτουργιών. Κωδικοποίηση του χρόνου είναι 10% του επενδυτικού σχεδίου σε πολύ πιο πολύ. Δεν το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού έργου του χρόνου μπορεί να μειωθεί με την έχοντας ακόμα και τον πιο αποτελεσματικό από IDEs. Τις περισσότερες φορές είναι στο σχεδιασμό, την τεκμηρίωση και τις δοκιμές. Όταν είμαι πραγματικά κωδικοποίηση μου αρέσει να απολαύσετε την εμπειρία, είναι τόσο σπάνια. Το άλλο πράγμα είναι ότι το 90% της κωδικοποίησης είναι η αντιγραφή και την προσαρμογή, δεν δημιουργεί κώδικα από την αρχή. Ο χρόνος που έχω δαπανηθεί πληκτρολογώντας νέες γραμμές κώδικα ευθεία έξω από το κεφάλι μου, πράγματι, είναι πολύ σπάνια. Προσαρμογή κωδικό σας γνωρίζουμε τα έργα είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για διαφορετική κωδικοποίηση φυσικά. Και το έκανα συμφωνούν ότι ένα καλό IDE για ανάπτυξη (και ακόμη και το σχεδιασμό) θέματα γραφημάτων. |
|
| |||
| |||
| ahh i μίσος μου υπολογιστική κατηγορίας. από 1 ημέρα και έχασε μου βαθμού 1! όλα όσα είχα να κάνω ήταν το χέρι σε μια ημιτελής πρόγραμμα και θα πάρετε μια ακόμη 1! ασθενείας ηλίθιο!! |
|
| |||
| |||
| lol gary έχεις βαθμού 2 lol i got 1 im στην κατηγορία του και lol i έκλεψε το έργο n00b lol και έχω 1 σήμα λιγότερο τότε cew27 (Ξέχασα τι ανήλθε για LCD) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Μην κοροϊδεύετε, ήταν χαμηλότερο κοινό παρονομαστή, όταν την τελευταία φορά έκανε μια κλάση δοκιμών. |
|
| |||
| |||
| Ωχ ... μία δεύτερη για IDEs - που πρόκειται για πολύ καλή πορεία του χρόνου περιβάλλοντα για την απλή ενίσχυση των περιφερειών και την εφαρμογή του κώδικα διακοπής. Η δοκιμή ταχύτητες μέχρι πολύ στα αρχικά στάδια για να είναι σε θέση να εξετάσει τις μεταβλητές και να παρακολουθήσουν την εκτέλεση των οδών. |
|
| |||
| |||
| οθόνη υγρών κρυστάλλων ..... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| C / C + + Γλώσσα Προγραμματισμού | Razorhawg047 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 1 Ιουν 2009 06:41 |
| Προγραμματισμού C #, Web Browser HELP!! | ryannathans | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 18 Μαρ 2009 07:57 |
| Όταν για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό | Aners92 | Web Design, Hosting & SEO | 26 | 20 Μαρ 2008 11:57 |
| Βοήθεια Dam Σχολή | adamshore | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 5 Δεκ. 2007 11:38 |
| Προγραμματισμός .... αίτηση | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 12 Οκτ 2007 04:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |