manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Tko je programiranje u školi?

Reply

Thread Tools
Old 27. ožujak 2008, 11:47
Zabranjen Group

Default Tko je programiranje u školi?

sad sam u školi završnu ocjenu moj standardni računanja i događaj će biti više u programiranju pa tko još studirao je programiranje u školi?

PS što ste koristiti program. odmah smo napravili za korištenje Visual Basica i html za web programiranje, ali čini se da koriste nikome ništa drugačiji.

My System: Mean STROJ!

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energija
Matične ploče:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM memorija:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafička kartica (e):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Sound Card:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SOUND BLAS
Tvrdi disk (i):
SEAGATE BARRACUDA ES.2 1TB SATA-II
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Dell XPS
Hlađenje:
Arctic Cooling Zamrzivač 64 Pro vrućina
Network / Internet:
AOL
Monitor (e):
19 "LCD 1080/1920p
Operacijski sustav (e):
xp
Old 27 ožujak 2008, 11:55
Donatorska Grupa

I to učiniti u svom razredu i računarstva infact got out vrh rezultat u godini za računalstvo i dobila sam vrh maraka za programiranje (i također koristiti java)

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 27. ožujak 2008, 12:05
Donatorska Grupa

Ja sam učio programiranje u FORTRAN kad sam bio u školi, ali oni nisu imali nastavu u njemu. On je došao u maglovito korisno, ali ne u onoj mjeri u kojoj sam popravila ocjene. Da se ponovo počinju od nule Htio odabrati drugačiji jezik, vjerojatno php jer tako lako se uklapa u web stranice.

U svijetu programera je podijeljen na dvije glavne klase, oni koji program u interaktivnom Development Environment (IDE) i one koji se s programom za uređivanje teksta. Visual Basic IDE-a, na primjer. HTML kôd može imati IDE (poput Dreamweaver možda) ili urednika, ali to je rijetka programer koji piše Visual Basic rukom.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 ožujak 2008, 12:22
Donatorska Grupa

što je točka u koristite uređivač teksta, dovoljno Fer čini da bacite pogled na more, kada su kod učenja, ali njegova se da vam pomognu, kao što je programiranje u svojoj bytecode umjesto na jezik
Old 27. ožujak 2008, 12:45
Donatorska Grupa

What's the point in ne koristite uređivač teksta?

IDE su neke dobre bodove. Oni su kod isječke možete umetati sa klik, to je uredan. Oni Vas "povuci i ispusti" stvari, i kada je program vam pisanje ima GUI front end onda oni "povuci i ispusti" stvari koje se mogu clanci (poput gumb za naredbu ili kontrolu baze podataka) i povučete ih čini toliko smislu da da, naravno da bih koristiti IDE oblikovati prednji kraj.

Što sam mislio je od više vrsta php kod unutar web stranice. Najviše sam vidio IDE korisno učiniti za web stranicu je stavljen u oznake ili stvaranje desetaka tablica TR TD paru. Ne volim odlomke nisam pismene sebe.

Što čini moćan uređivač teksta je copy / paste i pronaći i traženje / zamjena funkcije.

Coding vrijeme je od 10% je projekt na samom vrlo najpotrebnija. Not much of cjelokupni projekt vrijeme mogu se smanjiti čak i nakon što je najučinkovitije u ide. Većinu vremena je u dizajnu, dokumentacije i ispitivanja. Kada sam zapravo kodiranje Volim da uživate u iskustvu, to je tako rijetko.

Drugi je da se 90% kodiranje je kopiranje i prilagodbi, a ne stvaranje koda od nule. Vrijeme sam proveo tipkati u novih linija koda ravno iz moje glave je zaista vrlo rijetki. Prilagodba koda znate radova je puno učinkovitiji.

Mi možda govorimo o različitim kodiranje naravno. I ja sam se slažu da je dobar IDE za graditeljstvo (projektiranje i čak) grafičkih aspekata.
Old 27 ožujak 2008, 12:48
Zabranjen Group

ahh mrzim moj computing klase. off 1 dan i izgubila moju ocjenu 1! Sve sam morala raditi je rukom u nedovršeni program i ja bi ipak dobiti 1! glupa bolest!
Old 27 ožujak 2008, 16:10
Zabranjen Group

lol Gary je dobio ocjenu 2 lol Imam 1 im u svojoj klasi lol i ja ukrao sav njegov rad n00b lol i ja je dobio manje od 1 marku cew27 (i zaboravio što za LCD stade) n00b !!!!!
Old 27 ožujak 2008, 16:13
Donatorska Grupa

Nemojte ismijavati, to je bio zajednički nazivnik Najniľi kad sam zadnji nije klasa test.
Old 27 ožujak 2008, 16:16
Donatorska Grupa

Oh ... jedan ide na zakašnjela misao - oni su zaista dobro vrijeme izvođenja okruženja za single-koračni regijama kod i primjenom breakpoints. To testiranje brzine gore puno u početnim fazama moći pregledati vaš varijabli i gledati izvršenje putevi.
Old 27 ožujak 2008, 16:28
Zabranjen Group

zaslon s tekućim kristalima .....
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
C / C + + Programski jezik Razorhawg047 Općenito Software Chat 1 1. lipnja 2009 06:41
Programiranje C #, Web Browser POMOĆ! ryannathans Općenito Software Chat 1 18. ožujak 2009 07:57
Gdje započeti programiranje Aners92 Web Dizajn, Hosting & SEO 26 20. ožujak 2008 11:57
Pomoć Dam Škola adamshore Networking, Modemi & VoIP 1 5. prosinac 2007 11:38
Programiranje .... aplikacija Cew27 Općenito Software Chat 3 12. listopad 2007 04:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.