![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sad sam u školi završnu ocjenu moj standardni računanja i događaj će biti više u programiranju pa tko još studirao je programiranje u školi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I to učiniti u svom razredu i računarstva infact got out vrh rezultat u godini za računalstvo i dobila sam vrh maraka za programiranje (i također koristiti java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam učio programiranje u FORTRAN kad sam bio u školi, ali oni nisu imali nastavu u njemu. On je došao u maglovito korisno, ali ne u onoj mjeri u kojoj sam popravila ocjene. Da se ponovo počinju od nule Htio odabrati drugačiji jezik, vjerojatno php jer tako lako se uklapa u web stranice.
U svijetu programera je podijeljen na dvije glavne klase, oni koji program u interaktivnom Development Environment (IDE) i one koji se s programom za uređivanje teksta. Visual Basic IDE-a, na primjer. HTML kôd može imati IDE (poput Dreamweaver možda) ili urednika, ali to je rijetka programer koji piše Visual Basic rukom. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| što je točka u koristite uređivač teksta, dovoljno Fer čini da bacite pogled na more, kada su kod učenja, ali njegova se da vam pomognu, kao što je programiranje u svojoj bytecode umjesto na jezik |
|
| |||
| |||
| What's the point in ne koristite uređivač teksta? IDE su neke dobre bodove. Oni su kod isječke možete umetati sa klik, to je uredan. Oni Vas "povuci i ispusti" stvari, i kada je program vam pisanje ima GUI front end onda oni "povuci i ispusti" stvari koje se mogu clanci (poput gumb za naredbu ili kontrolu baze podataka) i povučete ih čini toliko smislu da da, naravno da bih koristiti IDE oblikovati prednji kraj. Što sam mislio je od više vrsta php kod unutar web stranice. Najviše sam vidio IDE korisno učiniti za web stranicu je stavljen u oznake ili stvaranje desetaka tablica TR TD paru. Ne volim odlomke nisam pismene sebe. Što čini moćan uređivač teksta je copy / paste i pronaći i traženje / zamjena funkcije. Coding vrijeme je od 10% je projekt na samom vrlo najpotrebnija. Not much of cjelokupni projekt vrijeme mogu se smanjiti čak i nakon što je najučinkovitije u ide. Većinu vremena je u dizajnu, dokumentacije i ispitivanja. Kada sam zapravo kodiranje Volim da uživate u iskustvu, to je tako rijetko. Drugi je da se 90% kodiranje je kopiranje i prilagodbi, a ne stvaranje koda od nule. Vrijeme sam proveo tipkati u novih linija koda ravno iz moje glave je zaista vrlo rijetki. Prilagodba koda znate radova je puno učinkovitiji. Mi možda govorimo o različitim kodiranje naravno. I ja sam se slažu da je dobar IDE za graditeljstvo (projektiranje i čak) grafičkih aspekata. |
|
| |||
| |||
| ahh mrzim moj computing klase. off 1 dan i izgubila moju ocjenu 1! Sve sam morala raditi je rukom u nedovršeni program i ja bi ipak dobiti 1! glupa bolest! |
|
| |||
| |||
| lol Gary je dobio ocjenu 2 lol Imam 1 im u svojoj klasi lol i ja ukrao sav njegov rad n00b lol i ja je dobio manje od 1 marku cew27 (i zaboravio što za LCD stade) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Nemojte ismijavati, to je bio zajednički nazivnik Najniľi kad sam zadnji nije klasa test. |
|
| |||
| |||
| Oh ... jedan ide na zakašnjela misao - oni su zaista dobro vrijeme izvođenja okruženja za single-koračni regijama kod i primjenom breakpoints. To testiranje brzine gore puno u početnim fazama moći pregledati vaš varijabli i gledati izvršenje putevi. |
|
| |||
| |||
| zaslon s tekućim kristalima ..... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| C / C + + Programski jezik | Razorhawg047 | Općenito Software Chat | 1 | 1. lipnja 2009 06:41 |
| Programiranje C #, Web Browser POMOĆ! | ryannathans | Općenito Software Chat | 1 | 18. ožujak 2009 07:57 |
| Gdje započeti programiranje | Aners92 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 26 | 20. ožujak 2008 11:57 |
| Pomoć Dam Škola | adamshore | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 5. prosinac 2007 11:38 |
| Programiranje .... aplikacija | Cew27 | Općenito Software Chat | 3 | 12. listopad 2007 04:55 |
| Thread Tools | |
| |