![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| most én vagyok az iskola befejezése én standard minőségű számítástechnikai és azt csinál egy magasabb programozási így aki mást tanult programozási az iskolában?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én azt a számítástechnikai osztály és infact tetejére pontszámot kapta meg az év, a számítástechnika és én top jelek programozás (i is használható Java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én magam is tanítottam programozás FORTRAN, amikor az iskolában, de nem kellett osztályokat benne. Ez bejött homályosan hasznos, de nem olyan mértékben, hogy én a jobb minőségűek. Ha én kezdődik újra a nulláról I'd válasszon másik nyelvet, valószínűleg php, mert így könnyen elfér a weboldalakat.
A programozók a világ két legfontosabb osztályok, akik a program interaktív Development Environment (IDE) és azok, akik a program egy szövegszerkesztő. Visual Basic egy IDE, például. HTML kód van egy IDE (mint például a Dreamweaver talán), vagy egy szerkesztő, de ez egy ritka, programozó, aki ír, a Visual Basic kézzel. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Mi az a pont használatával egy szövegszerkesztő, tisztességes elég teszi nézz többet a kódot, ha a tanulást, de van, hogy segítsen Önnek, mint a programozás bytecode ahelyett, hogy a nyelvi |
|
| |||
| |||
| Mi az a pont, amikor nem használja a szövegszerkesztőt? IDE van néhány jó pontot. Ezek kód részleteket is beszúrni egy kattintás, hogy a takaros. Ezek segítségével drag-and-drop a dolgokat, és ha a program Ön írásban egy GUI eleje akkor a drag-and-drop dolgokat lehet widgets (mint egy parancs gombot, vagy az adatbázis-ellenőrzés), és húzza őket és dropping tesz annyi értelme, hogy igen, persze, én használni egy IDE, hogy a tervezés elején. Mire gondoltam az volt a sorrend a php-kód belsejében egy internetes oldalon. A legtöbb láttam IDE hasznos egy internetes oldalt létrehozni tags vagy létrehozhat több tucat tábla TR TD pár. Nem szeretem a részleteket még nem írt magam. Mit tesz egy szövegszerkesztő erős a copy / paste és megtalálni, és a keresés / csere funkciók. Kódolás az idő 10%-a projekt a nagyon nagy. Nem sokkal a projekt teljes ideje lehet csökkenteni, miután még a leghatékonyabb a IDES. A legtöbb időt a tervezésre, a dokumentáció és a tesztelés. Amikor én ténylegesen coding szeretek élvezni a tapasztalat, hogy igen ritkák. A másik dolog, hogy 90%-a kódoló a fénymásolás és kiigazítása, és nem teremt-kód a semmiből. Az idő, amit a kiégett gépelni új kód egyenesen a fejemben nagyon ritka, sőt. Alkalmazkodás kódot tudod alkotások sokkal hatékonyabb. Meg lehetne beszélni a különböző kódolási persze. És én is egyetértek, hogy egy IDE jó épület (akár tervezése) grafikai szempontból. |
|
| |||
| |||
| ahh, I hate my számítástechnikai osztály. le 1 nap és elvesztettem az 1. osztály! Én már nem is kéz a befejezetlen program, és azt még mindig 1! hülye betegség! |
|
| |||
| |||
| lol gary van egy 2 fokozatú lol kaptam 1 im az osztályában lol és Elloptam minden munkája n00b lol és én 1 jel kevesebb mint cew27 (El is felejtettem, milyen volt az LCD) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Nem gúnyolódni, ez volt a legalacsonyabb közös nevező, mikor volt utoljára a vizsgálati osztály. |
|
| |||
| |||
| Oh ... Egy utógondolat a IDES - ők igazán jó futásidejű környezet egyetlen léptetési megye kód és alkalmazása töréspontokat. Ez sebesség vizsgálatok egy nagyon kezdeti szakaszában kell tenni, hogy vizsgálja meg a változó és nézd meg a végrehajtás utakat. |
|
| |||
| |||
| folyadékkristályos kijelző ..... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| C / C + + programozási nyelv | Razorhawg047 | General Chat szoftver | 1 | 1. június 2009 06:41 |
| Programozás C #, Web Browser HELP! | ryannathans | General Chat szoftver | 1 | 18. március 2009 07:57 |
| Amennyiben a Start program | Aners92 | Web Design, Hosting & SEO | 26 | 20. március 2008 11:57 |
| Segítség Dam Iskola | adamshore | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 5. december 2007 11:38 |
| Programozás .... alkalmazás | Cew27 | General Chat szoftver | 3 | 12. október 2007 04:55 |
| Téma eszközök | |
| |