פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

מי התכנות בבית הספר?

Reply

שרשרת כלים
Old 27 מרץ 2008, 11:47
קבוצת מגורש

Default מי התכנות בבית הספר?

עכשיו אני בבית הספר, שסיימו את כיתה רגילה מיחשוב תהיה גבוהה יותר, עושה זאת על התכנות התכנות מי עוד למד בבית הספר?

נ.ב. מה עשה לך להשתמש בתוכנית. כעת אנו עשויים להשתמש Visual Basic ו-HTML עבור Web התכנות אבל מישהו כדי לקבל משהו אחר השימוש.

המערכת שלי: התכוונת Machine!

מעבד (ים):
Intel Core 2 Quad Q6600 המקצוענים "אנרגיה
לוח האם:
ASUS מקסימוס אקסטרים אינטל X38
זיכרון RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
כרטיס מסך (S):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
כרטיס קול:
CREATIVE SB0670 X-Fi-PCI קול BLAS
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Dell XPS
Cooling:
קירור הארקטי המקפיא 64 Pro Heats
רשת / אינטרנט:
AOL
צג (S):
19 "LCD 1080/1920p
מערכת הפעלה (S):
XP
Old 27 מרס 2008, 11:55
קבוצת תורמים

אני עושה את זה בכיתה ו infact מחשוב הדף יש את הציון של השנה עבור מיחשוב יש לי סימנים על הדף programing (אני גם שימוש ב-Java)

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 27 מרץ 2008, 12:05
קבוצת תורמים

אני לימדתי את עצמי בתכנות ב fortran כשהייתי בבית הספר, אבל הם לא היו שיעורים בו. הוא הגיע vaguely שימושי, אבל לא במידה כי יש לי ציונים משופרים. אם הייתי מתחיל מהתחלה שוב אני מעוניין לבחור שפה אחרת, כנראה בגלל זה מאוד מתאים PHP כל כך בקלות לתוך דפי האינטרנט שלך.

העולם של תוכנה מחולק לשני שיעורים מרכזיים, מי התוכנית אינטראקטיבי סביבת פיתוח (IDE) ומי תוכנית עם עורך טקסט. Visual Basic של ה IDE, לדוגמה. קוד ה-HTML שלך יכול להיות בעל IDE (כגון Dreamweaver אולי) או עורך אבל נדיר מי כותב מתכנת Visual Basic על ידי היד.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 מרס 2008, 12:22
קבוצת תורמים

מה הטעם בעזרת עורך טקסט, סביר עושה את זה מספיק לך להסתכל על הקוד יותר כאשר הלמידה שלו, אבל שם כדי לעזור לך, את כמו תכנות ב-bytecode במקום השפה
Old 27 מרץ 2008, 12:45
קבוצת תורמים

מהו הטעם שלא באמצעות עורך טקסט?

יש IDE של נקודות טובות. הם קטעי קוד אתה יכול להכניס עם לחץ, זה פשוט. הם נותנים לך גרור ושחרר את הדברים, וכאשר התוכנית שאתה כותב יש GUI מול סוף אז אלה גרירה ושחרור דברים יכולים להיות יישומונים (כמו כפתור פקודה או בסיס נתונים שליטה) ו ו לגרור אותם עושה הפלה כל כך הרבה תחושה כי כן, כמובן שאני מעוניין להשתמש IDE לעצב חזית סוף.

מה אני חושב היה יותר למיין את קוד של PHP בתוך דפי אינטרנט. ביותר ראיתי של IDE usefully לעשות עבור דף אינטרנט היא לשים תגיות או ליצור עשרות שולחן Tr TD זוגות. אני לא אוהב קטעי אני לא כתוב את עצמי.

מה הופך עורך טקסט רב עוצמה הוא העתק / הדבק את החיפוש לאתר ו / להחליף פונקציות.

Coding הזמן היא 10% של הפרויקט בבית מאוד מאוד ביותר. לא הרבה של הפרויקט הכולל את הזמן יכול להיות מופחת לפי צורך אפילו היעילה ביותר של IDEs. רוב הזמן הוא עיצוב, תיעוד ובדיקה. מתי אני באמת קידוד אני רוצה להנות את החוויה, זה מאוד נדיר.

הדבר השני הוא, כי 90% של קידוד היא שתעתיק התאמת, לא יצירת הקוד מאפס. הגיע הזמן אני כבר ביליתי להקליד שורות קוד חדש ישר מתוך הראש שלי היא אכן מאוד נדיר. התאמת קוד אתה יודע הוא עובד הרבה יותר יעיל.

אנחנו עשויים להיות שונים קידוד מדבר כמובן. ועשיתי מסכים כי IDE טוב לבנייה (ואפילו בעיצוב) Graphic ההיבטים.
Old 27 מרס 2008, 12:48
קבוצת מגורש

אהה, אני שונא את המחשבים בכיתה. הנחה 1 יום איבדתי את כיתה ו 1! כל מה שאני צריך לעשות היה יד של תוכנית unfinished ואני עדיין יהיה לקבל 1! מחלה טיפש!
Old 27 מרס 2008, 16:10
קבוצת מגורש

LOL Gary יש כיתה 2 LOL יש לי 1 IM שלו בכיתה ו LOL גנבתי את כל העבודה שלו n00b LOL ויש לי סימן פחות 1 אז cew27 (שכחתי מה עמד עבור LCD) n00b !!!!!
Old 27 מרס 2008, 16:13
קבוצת תורמים

האם לא ללעוג, זה היה המכנה המשותף נמוך ביותר, כאשר אני האחרון בכיתה א עשה את הבדיקה.
Old 27 מרס 2008, 16:16
קבוצת תורמים

הו ... לאחר IDEs של ב - הם ממש טובים בסביבות זמן ריצה עבור אחת דריכה אזורים של קוד וליישם breakpoints. זה במהירויות בדיקה של הרבה הראשוני בשלבים יוכלו לבחון את המשתנים ולראות את הביצוע pathways.
Old 27 מרס 2008, 16:28
קבוצת מגורש

תצוגת גביש נוזלי .....
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
C / C + + Programming Language Razorhawg047 כללי תוכנות צ 'אט 1 ב -1 יוני 2009 06:41
תכנות C #, דפדפן אינטרנט עזרה! ryannathans כללי תוכנות צ 'אט 1 18 מרץ 2009 07:57
היכן להתחיל בתכנות Aners92 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 26 20 מרץ 2008 11:57
עזרה סכר בית הספר adamshore רישות, מודמים & VoIP 1 ה -5 בחודש דצמבר 2007 11:38
תכנות .... יישום Cew27 כללי תוכנות צ 'אט 3 12th אוקטובר 2007 04:55
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.