mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Kas ir programmēšana skolā?

Reply

Thread Tools
Old Marts 27, 2008, 11:47
Banned Group

Default Kas ir programmēšana skolā?

šobrīd es esmu skolā apdares mana standarta klases datori un darīs lielāka programmu tā, kurš vēl pētīts plānošanas skolā?

PS ko programma jūs izmantot. šobrīd mums ir veiktas izmantot Visual Basic un HTML Web programmēšana bet ikviens nokļūt izmantot kaut ko atšķiras.

Mana sistēma: VIDĒJĀ MACHINE!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Enerģētika
Motherboard:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Graphics Card (s):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Sound Card:
CREATIVE SB0670 X-FI PCI SOUND Blas
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Dzesēšana:
Arktisks Cooling Freezer 64 Pro uzkarst
Tīkla / Internets:
AOL
Monitor (s):
19 "LCD 1080/1920p
Operating System (s):
xp
Old Marts 27, 2008, 11:55
Donors Group

i do to savā skaitļošanas klasē un infact got top punktu skaits no gada skaitļošanas un i got top zīmes programing (i arī izmantot Java)

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Marts 27, 2008, 12:05
Donors Group

Es māca sevi plānošanas FORTRAN kad biju skolā, bet tie nebija klasēm tajā. Tas nāca neskaidri lietderīgi, bet ne tādā mērā, ka dabūju uzlabota pakāpes. Ja man sāka atkal no sākuma man izvēlēties citu valodu, iespējams php jo tas iekļaujas tik viegli par Web lapām.

Pasaule programmētāju iedalās divās galvenajās kategorijās, kas programmā Interactive izstrādes vide (IDE) un tiem, kuri programma ar teksta redaktoru. Visual Basic's IDE, for example. Jūsu html kods var būt IDE (piemēram, Dreamweaver varbūt) vai redaktors, bet tas reti programmētājs, kas raksta Visual Basic ar rokām.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Marts 27, 2008, 12:22
Donors Group

whats punkts, izmantojot teksta redaktoru, godīga pietiekami, tā liek jums apskatīt kodu, daudz vairāk, ja mācības, bet tās tur, lai palīdzētu jums, tā kā plānošanas bytecode nevis valoda
Old Marts 27, 2008, 12:45
Donors Group

Kas punktu neizmanto teksta redaktoru?

IDE's have dažas labas punktus. Viņi ir koda fragmentus var ievietot ar klikšķi, ka ir veikls. Tās ļauj drag-and-drop lietas, un, ja programmu jūs esat rakstiski ir GUI front end tad tie, drag-and-drop lietas var tikt logrīki (piemēram, komandu pogas vai datu bāzē kontrole) un vilkšanu un nomešanu tos padara tik daudz nozīmē, ka jā, protams, es gribētu izmantot IDE dizains priekšgalu.

Ko es domāju par vairāk bija php kods šķirot iekšpusē mājas lapā. Visvairāk esmu redzējis IDE lietderīgi darīt mājas lapa ir iekļauti tagus vai izveidot desmitiem galda TR TD pāriem. Man nepatīk fragmentus man nav rakstīts sevi.

Kas padara teksta redaktors spēcīgs ir copy / paste un meklēt un meklēt / Replace funkciju.

Kodēšana laiks ir 10% no projekta ļoti ļoti visvairāk. Nav daudz no kopējā projekta laiku var samazināt, ņemot pat visefektīvākā no IDES. Lielāko daļu laika ir dizaina, dokumentāciju un pārbaudi. Kad es esmu tiešām kodē Man patīk izbaudīt pieredzi, tas ir tik reti.

Otra lieta ir tā, ka 90% kodēšana ir kopēšana un pielāgošanai, neradot kodu no nulles. Kad es esmu pavada ierakstot jaunu koda rindiņas taisni no mana galva ir ļoti reti, patiešām. Pielāgotu kodu jūs zināt, ir darbu daudz efektīvāku.

Mēs varētu runāt par atšķirīgu kodēšanas protams. Un es tomēr piekrītu, ka IDE ir labs ēku (un pat projektēšanā) grafikas aspekti.
Old Marts 27, 2008, 12:48
Banned Group

ahh i hate my skaitļošanas klasē. off 1 dienā, un pazaudēju savu grade 1! all i bija to darīt bija roku nepabeigtu programmu un es joprojām saņemat 1! stulba slimība!!
Old Marts 27, 2008, 16:10
Banned Group

lol gary got grade 2 lol i got 1 im savā klasē lol, un man nozaga visu savu darbu n00b lol un i got 1 zīme mazāk cew27 (i forgot to LCD stāvēja) n00b !!!!!
Old Marts 27, 2008, 16:13
Donors Group

Nav makets, tas bija mazākais kopsaucējs, kad es pēdējo reizi bija klases testam.
Old Marts 27, 2008, 16:16
Donors Group

Oh ... novēlotas atklāsmes par IDES - viņi patiešām labas izpildes laika vienkārša pastiprināt reģionu kodu un piemērot robežvērtības vidē. Tā ātrums testēšanu līdz daudz sākotnējos posmos, lai varētu pārbaudīt savus mainīgos un skatīties jūsu izpildes ceļus.
Old Marts 27, 2008, 16:28
Banned Group

šķidro kristālu displejs .....
Reply

Register

Bookmarks