![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| šobrīd es esmu skolā apdares mana standarta klases datori un darīs lielāka programmu tā, kurš vēl pētīts plānošanas skolā?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i do to savā skaitļošanas klasē un infact got top punktu skaits no gada skaitļošanas un i got top zīmes programing (i arī izmantot Java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es māca sevi plānošanas FORTRAN kad biju skolā, bet tie nebija klasēm tajā. Tas nāca neskaidri lietderīgi, bet ne tādā mērā, ka dabūju uzlabota pakāpes. Ja man sāka atkal no sākuma man izvēlēties citu valodu, iespējams php jo tas iekļaujas tik viegli par Web lapām.
Pasaule programmētāju iedalās divās galvenajās kategorijās, kas programmā Interactive izstrādes vide (IDE) un tiem, kuri programma ar teksta redaktoru. Visual Basic's IDE, for example. Jūsu html kods var būt IDE (piemēram, Dreamweaver varbūt) vai redaktors, bet tas reti programmētājs, kas raksta Visual Basic ar rokām. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| whats punkts, izmantojot teksta redaktoru, godīga pietiekami, tā liek jums apskatīt kodu, daudz vairāk, ja mācības, bet tās tur, lai palīdzētu jums, tā kā plānošanas bytecode nevis valoda |
|
| |||
| |||
| Kas punktu neizmanto teksta redaktoru? IDE's have dažas labas punktus. Viņi ir koda fragmentus var ievietot ar klikšķi, ka ir veikls. Tās ļauj drag-and-drop lietas, un, ja programmu jūs esat rakstiski ir GUI front end tad tie, drag-and-drop lietas var tikt logrīki (piemēram, komandu pogas vai datu bāzē kontrole) un vilkšanu un nomešanu tos padara tik daudz nozīmē, ka jā, protams, es gribētu izmantot IDE dizains priekšgalu. Ko es domāju par vairāk bija php kods šķirot iekšpusē mājas lapā. Visvairāk esmu redzējis IDE lietderīgi darīt mājas lapa ir iekļauti tagus vai izveidot desmitiem galda TR TD pāriem. Man nepatīk fragmentus man nav rakstīts sevi. Kas padara teksta redaktors spēcīgs ir copy / paste un meklēt un meklēt / Replace funkciju. Kodēšana laiks ir 10% no projekta ļoti ļoti visvairāk. Nav daudz no kopējā projekta laiku var samazināt, ņemot pat visefektīvākā no IDES. Lielāko daļu laika ir dizaina, dokumentāciju un pārbaudi. Kad es esmu tiešām kodē Man patīk izbaudīt pieredzi, tas ir tik reti. Otra lieta ir tā, ka 90% kodēšana ir kopēšana un pielāgošanai, neradot kodu no nulles. Kad es esmu pavada ierakstot jaunu koda rindiņas taisni no mana galva ir ļoti reti, patiešām. Pielāgotu kodu jūs zināt, ir darbu daudz efektīvāku. Mēs varētu runāt par atšķirīgu kodēšanas protams. Un es tomēr piekrītu, ka IDE ir labs ēku (un pat projektēšanā) grafikas aspekti. |
|
| |||
| |||
| ahh i hate my skaitļošanas klasē. off 1 dienā, un pazaudēju savu grade 1! all i bija to darīt bija roku nepabeigtu programmu un es joprojām saņemat 1! stulba slimība!! |
|
| |||
| |||
| lol gary got grade 2 lol i got 1 im savā klasē lol, un man nozaga visu savu darbu n00b lol un i got 1 zīme mazāk cew27 (i forgot to LCD stāvēja) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Nav makets, tas bija mazākais kopsaucējs, kad es pēdējo reizi bija klases testam. |
|
| |||
| |||
| Oh ... novēlotas atklāsmes par IDES - viņi patiešām labas izpildes laika vienkārša pastiprināt reģionu kodu un piemērot robežvērtības vidē. Tā ātrums testēšanu līdz daudz sākotnējos posmos, lai varētu pārbaudīt savus mainīgos un skatīties jūsu izpildes ceļus. |
|
| |||
| |||
| šķidro kristālu displejs ..... |
![]() |
|
| Bookmarks |