![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
teraz ja jestem w szkole, kończąc moją standardową informatyki i będzie wyższy robisz w programowaniu więc kto jeszcze studiował programowania w szkole?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja robię to w swoim komputerów klasy i infact górę gości dostał się w roku dla komputerów i mam górę towarowych dla programowania (i również użyć java)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nauczyłem programowania FORTRAN ja kiedy byłem w szkole, ale nie ma w nim zajęć. On wszedł w niejasno przydatne, ale nie do tego stopnia, że mam lepsze stopnie. Gdybym ponownie zaczynając od zera I'd wybierz inny język, prawdopodobnie php, ponieważ odpowiada on tak łatwo na stronach internetowych.
W świecie programistów jest podzielona na dwie główne kategorie, tych, którzy w programie Interactive Development Environment (IDE) i tych, którzy program z edytorem tekstu. Visual Basic to IDE, na przykład. Kod HTML może mieć IDE (jak Dreamweaver maybe) lub edytora ale rzadko programista Visual Basic, który pisze ręcznie. My System: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
whats punkt w użyciu edytora tekstów, Fair enough to sprawia, że wyglądasz na więcej kodu podczas nauki, ale nie do jej pomóc, jak jej realizacja w bytecode zamiast języka
|
|
|
|||
|
|||
|
Co w punkcie nie używając edytora tekstu?
IDE jest mieć kilka dobrych punktów. Mają kod można wstawić jednym kliknięciem, to miłe. Oni pozwalają przeciągnij i upuść "rzeczy, a gdy program you're piśmie ma GUI obrysem następnie tych," przeciągnij i upuść rzeczy można ustrojstwa (np. przycisk polecenia lub bazy danych kontroli) i je i upuszczając czyni tyle sens, że tak, oczywiście mogę użyć IDE zaprojektowanie przodu. Co miałem na myśli bardziej rodzaj kodu PHP wewnątrz stronie. Najbardziej I've seen IDE pożytkiem zrobić na stronie internetowej jest umieszczonych w tagów lub stworzyć dziesiątki tabeli TR TD parami. Nie podoba mi wycinki nie mam napisane siebie. Co sprawia, że edytor tekstu jest potężnym kopiuj / wklej oraz znaleźć i wyszukiwania / zastąpienie funkcji. Kodowanie czas jest 10% projektu na bardzo najbardziej. Niewiele w czasie całego projektu można zmniejszyć poprzez nawet najbardziej skuteczne z IDE. Przez większość czasu jest w zakresie projektowania, dokumentacji i badań. When I'm faktycznie kodowania Lubię korzystać z doświadczenia, że tak rzadko. W innych jest to, że 90% kodowania jest kopiowanie i dostosowujące, bez kodu od podstaw. Czas spędzony I've wpisywanie nowych linii kodu prosto z mojej głowy jest rzeczywiście bardzo rzadkie. Dostosowanie kodu wiesz roboty jest dużo bardziej efektywny. Możemy być mówienie o różnych kodowania oczywiście. I nie zgadza się, że IDE jest dobre dla budynku (a nawet projektowania) graficzne. |
|
|
|||
|
|||
|
ahh i hate my komputerów klasy. 1 dzień startu i lost my klasy 1! wszystkich miałem do was rękę w niedokończonych program i chciałbym jeszcze dostać 1! głupi choroby!
|
|
|
|||
|
|||
|
lol gary dostałem klasa 2 lol I got 1 im w swojej klasie i lol i ukradł wszystkie swoje prace n00b lol i mam mniej niż 1 znak cew27 (zapomniałem jakie obowiązywały dla LCD) n00b !!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie przedrzeźniać, to był najniższy wspólny mianownik, kiedy ostatnio zrobił klasy badania.
|
|
|
|||
|
|||
|
Och ... by następował na IDE - they're really good run-time środowisk dla pojedynczego wzmocnienie regionów kod i przerwania stosowania. To przyspiesza się wiele badań w początkowym etapie, aby móc zbadać swoje zmienne i obejrzeć wykonanie ścieżek.
|
|
|
|||
|
|||
|
wyświetlacz ciekłokrystaliczny .....
|