mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Cine este programarea la scoala?

Reply

Thread Tools
Old 27 martie 2008, 11:47
Banned Group

Default Cine este programarea la scoala?

acum eu sunt la scoala de finisare meu clasa standard de calcul şi se va face o mai mare în programarea astfel încât cine altcineva studiat programare la scoala?

PS ce program ai folosit. chiar acum ne sunt făcute pentru a utiliza Visual Basic şi html pentru programare web, dar nu oricine ajunge la utilizarea nimic diferit.

Sistemul meu: Însemna MASINA!

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energie
Plăci de bază:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Memorie RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Placă grafică (e):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Placă de sunet:
CREATIVE SB0670 X-FI PCI SOUND Blas
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Dell XPS
Răcire:
Răcire Arctic Freezer 64 Pro incalzeste
Network / Internet:
AOL
Monitor (e):
19 "LCD 1080/1920p
Sistem de operare (e):
xp
Old 27 martie 2008, 11:55
Grupul de donator

I s-o faci în calcul de clasă şi de fapt am început scorul în afară ani pentru calculatoare şi am început mărcile de Programare (i utiliza, de asemenea, java)

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 27 martie 2008, 12:05
Grupul de donator

Te-am învăţat eu de programare în Fortran, atunci când am fost la şcoală, dar acestea nu au avut clase în el. A venit în vag util, dar nu în măsura în care m-am îmbunătăţit grade. Dacă aş fi incepand din nou de la zero Aş alege o altă limbă, pentru că, probabil, php se potriveşte atât de uşor în paginile web.

În lume de programatori este împărţit în două mari categorii, cei care într-un program interactiv mediu de dezvoltare (IDE), precum şi cele care au program cu un editor de text. Visual Basic este un IDE, de exemplu. Parerea cod html pot avea un IDE (ca de exemplu Dreamweaver poate) sau un editor, dar este o rare programator in Visual Basic care scrie de mână.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 martie 2008, 12:22
Grupul de donator

ce este în punctul în care utilizează un editor de text, este suficient de corect face sa te uiti la codul de mai mult de învăţare, ci, atunci când ei acolo pentru a vă ajuta, ca sa programare în bytecode loc de limba
Old 27 martie 2008, 12:45
Grupul de donator

Care este punctul în care nu utilizează un editor de text?

IDE lui au ceva bun de puncte. Ei au fragmente de cod poţi introduce cu un clic, care a făcut cu bun gust. Acestea vă permit drag-and-drop lucruri, şi când a scris programul pe care îl are o interfaţă grafică front-end-apoi cele drag-and-drop lucruri pot fi fleacuri (ca un buton de comandă sau o bază de date de control) şi glisarea şi fixarea le face atât de mult sensul că da, desigur Aş folosi un IDE pentru a proiecta un front-end.

Ce m-am gândit că a fost mai mult de un fel de cod PHP in interiorul unei pagini web. De cele mai multe le-am vazut un IDE util pentru a face o pagină de web este pus în tag-uri sau pentru a crea zeci de tabel TR TD perechi. Nu-mi place fragmente nu am scris eu.

Ce face un editor de text puternic este copie / paste şi găsi de căutare şi / înlocui funcţii.

Codificare a mărfurilor este de 10% de la un proiect foarte foarte mult. Nu prea mult din timpul total de proiect poate fi redus prin având chiar şi cele mai eficiente de IDES. De cele mai multe ori este în proiectare, documentare si de testare. Când eu sunt de fapt de codificare Îmi place să se bucure de experienţă, este atât de rare.

Celelalte lucru este faptul că 90% din codificare este copiat şi de adaptare, nu crearea de cod de la zero. În timp am petrecut tastaţi în noi linii de cod direct din capul meu este, într-adevăr, foarte rare. Adaptarea cod stii lucrări este mult mai eficientă.

S-ar putea să fi vorbit despre diferite de codificare desigur. Si am facut-o IDE de acord că e bine pentru construcţii (şi chiar de proiectare) aspecte grafice.
Old 27 martie 2008, 12:48
Banned Group

Ahh mea Nu-mi place de calcul de clasă. 1 zi off mea şi şi-a pierdut gradul 1! tot ce am avut de făcut a fost parte la un program de neterminată şi i-ar mai lua un 1! boală de prost!
Old 27 martie 2008, 16:10
Banned Group

lol Gary luat un gradul 2 lol Am 1 im in clasa lol şi i-am furat toate n00b lol sale de lucru şi am primit mai puţin de 1 marca cew27 (am uitat ce era pentru LCD) n00b !!!!!
Old 27 martie 2008, 16:13
Grupul de donator

Nu lua în râs, a fost mai mic numitor comun, atunci când am făcut-o ultima clasa de test.
Old 27 martie 2008, 16:16
Grupul de donator

Oh ... o ulterior pe IDES - acestea sunt foarte bine run-time medii pentru un singur intensificarea regiunile de cod şi aplicarea breakpoints. Este viteze de testare a unui lot în stadiile iniţiale de a fi în măsură să examineze dumneavoastră variabile şi ai grija la executarea căi.
Old 27 martie 2008, 16:28
Banned Group

cristale lichide de afişare .....
Reply

Register

Marcaje