menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Kto je programovanie v škole?

Reply

Thread Tools
Old 27. marca 2008, 11:47
Banned Skupina

Default Kto je programovanie v škole?

Teď jsem v škole dokončovacie mojej štandardná kvalita výpočtovej a bude robiť väčšiu programovania tak kto iný študoval programovania v škole?

PS, čo urobil program, ktorý používate. Teraz sme sa používať jazyk Visual Basic a HTML pre webové programovania, ale niekto si niečo používať iný.

Môj systém: Stíhačky!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pre "Energia
Základná doska:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Pamäť RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafické karty (s):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Zvuková karta:
CREATIVE X-FI SB0670 PCI SOUND BLAS
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Chladenie:
Arctic Chladenie mraznička 64 Pre tavieb
Sieť / Internet:
AOL
Monitor (s):
19 "LCD 1080/1920p
Operačný systém (y):
xp
Old 27 marca 2008, 11:55
Darcu Skupina

mám ho vo svojej triede a výpočtová infact dostal top skóre vo ven roka pre výpočtovú a mám top značiek pre programovanie (i používať aj java)

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 27. marca 2008, 12:05
Darcu Skupina

I ja sám učil programovania vo FORTRAN, keď som bol v škole, ale nemajú tried v ňom. To sa stalo v nejasne užitočné, ale nie do tej miery, že som lepší tried. Kdybych začína opäť od nuly bych zvoliť iný jazyk, pravdepodobne php, pretože tak ľahko zmestí do webových stránok.

Na svete programátorov je rozdelená do dvoch hlavných kategórií, od tých, ktorí program v rámci interaktívnej vývojové prostredie (IDE) a tých, ktorí program v textovom editore. Visual Basic je IDE pre príklad. Kódu HTML môže mať IDE (ako Dreamweaver možná), alebo editor, ale je to vzácny Programátor, ktorý píše, Visual Basic rúk.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 marca 2008, 12:22
Darcu Skupina

Čo bod, v pomocou textového editora, dosť reálne, že sa vám pozrieť sa na ďalšie číslo, ak existuje, ale jeho učenie, ktoré vám pomôžu, rovnako ako jej programovania v bytecode miesto jazyk
Old 27. marca 2008, 12:45
Darcu Skupina

Čo je to bod, v ktorej nie sú pomocou textového editora?

IDE to mať niekoľko dobrých miest. Majú kódu môžete vložiť a kliknite na to, že je čistý. Sú vám drag-and-drop veci, a keď budete písať program má GUI front end potom ty, drag-and-drop to možno widgety (ako príkaz alebo tlačidlo databáze ovládanie) a pretiahnete nich robí tak pocit, že áno, samozrejme bych použitie IDE vytváranie front end.

Čo som si myslel ze bol skôr akési php kód vnútri webovej stránky. Najviac som videl IDE zmysluplne urobiť pre webové stránky je kladený na značky alebo vytvoriť desiatky stôl TR TD párov. Nechcem like SNIPPET nepsal jsem sám.

Čo robí výkonný textový editor je kopírovať / vložiť a nájsť a hľadať / nahradiť funkcií.

Kódovanie čase predstavuje 10% z projektu na veľmi najviac. Nič moc o celkovom času projektu je možné znížiť tým, že majú aj najefektívnejšia z IDE. Väčšinu času sa v návrhu, dokumentáciu a testovanie. Keď som skutočne kódovanie som chcel mať skúsenosti, je to tak zriedkavé.

Ostatné, čo je v tom, že 90% z kódovania je kopírovanie a prispôsobiť, nie vytváranie kódu od nuly. Času som strávil zadaním nových riadkov kódu rovnou z mojej hlavy, je skutočne veľmi zriedkavé. Prispôsobenie kódu viete diel je oveľa účinnejšie.

Môžeme hovoriť o rôznych kódovanie samozrejme. A já jsem sa dohodli, že IDE to dobré pre budovanie (a dokonca aj projektovanie) grafických aspektov.
Old 27 marca 2008, 12:48
Banned Skupina

Ahh I hate my výpočtovej triedy. 1 deň voľno, a stratil som trieda 1! Všetko, čo som musel urobiť bola ruka v nedokončenej a program by sa aj napriek tomu dostať 1! hloupá choroba!
Old 27 marca 2008, 16:10
Banned Skupina

lol Gary dostal trieda 2 lol mám 1 im v svojej triede lol a já ukradol všetky jeho práce n00b lol a já dostal 1 bod menej ako cew27 (zabudol som, čo stáli pri LCD) n00b !!!!!
Old 27 marca 2008, 16:13
Darcu Skupina

Don't posmívati, bolo najnižšieho spoločného menovateľa, kedy som naposledy urobil triedy test.
Old 27 marca 2008, 16:16
Darcu Skupina

Oh ... jeden nápad na IDE - sú to naozaj dobré run-time prostredie pre jedno-krokové regiónoch kód a uplatňovanie zlomu. Je testovanie rýchlosti až hodně v počiatočných fázach, aby bol schopný posúdiť svoje premenné a sledovať váš výkon dráh.
Old 27 marca 2008, 16:28
Banned Skupina

tekutých kryštálov .....
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
C / C + + Programovací jazyk Razorhawg047 Všeobecné Software Chat 1 1. jún 2009 06:41
C # programovanie, Web Browser HELP! ryannathans Všeobecné Software Chat 1 18. marca 2009 07:57
Kde začať programovania Aners92 Web Design, hosting & SEO 26 20. marec 2008 11:57
Pomoc Dam škola adamshore Siete, Modemy & VoIP 1 5. decembra 2007 11:38
Programovanie .... aplikácie Cew27 Všeobecné Software Chat 3 12. október 2007 04:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.