![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teď jsem v škole dokončovacie mojej štandardná kvalita výpočtovej a bude robiť väčšiu programovania tak kto iný študoval programovania v škole?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mám ho vo svojej triede a výpočtová infact dostal top skóre vo ven roka pre výpočtovú a mám top značiek pre programovanie (i používať aj java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I ja sám učil programovania vo FORTRAN, keď som bol v škole, ale nemajú tried v ňom. To sa stalo v nejasne užitočné, ale nie do tej miery, že som lepší tried. Kdybych začína opäť od nuly bych zvoliť iný jazyk, pravdepodobne php, pretože tak ľahko zmestí do webových stránok.
Na svete programátorov je rozdelená do dvoch hlavných kategórií, od tých, ktorí program v rámci interaktívnej vývojové prostredie (IDE) a tých, ktorí program v textovom editore. Visual Basic je IDE pre príklad. Kódu HTML môže mať IDE (ako Dreamweaver možná), alebo editor, ale je to vzácny Programátor, ktorý píše, Visual Basic rúk. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Čo bod, v pomocou textového editora, dosť reálne, že sa vám pozrieť sa na ďalšie číslo, ak existuje, ale jeho učenie, ktoré vám pomôžu, rovnako ako jej programovania v bytecode miesto jazyk |
|
| |||
| |||
| Čo je to bod, v ktorej nie sú pomocou textového editora? IDE to mať niekoľko dobrých miest. Majú kódu môžete vložiť a kliknite na to, že je čistý. Sú vám drag-and-drop veci, a keď budete písať program má GUI front end potom ty, drag-and-drop to možno widgety (ako príkaz alebo tlačidlo databáze ovládanie) a pretiahnete nich robí tak pocit, že áno, samozrejme bych použitie IDE vytváranie front end. Čo som si myslel ze bol skôr akési php kód vnútri webovej stránky. Najviac som videl IDE zmysluplne urobiť pre webové stránky je kladený na značky alebo vytvoriť desiatky stôl TR TD párov. Nechcem like SNIPPET nepsal jsem sám. Čo robí výkonný textový editor je kopírovať / vložiť a nájsť a hľadať / nahradiť funkcií. Kódovanie čase predstavuje 10% z projektu na veľmi najviac. Nič moc o celkovom času projektu je možné znížiť tým, že majú aj najefektívnejšia z IDE. Väčšinu času sa v návrhu, dokumentáciu a testovanie. Keď som skutočne kódovanie som chcel mať skúsenosti, je to tak zriedkavé. Ostatné, čo je v tom, že 90% z kódovania je kopírovanie a prispôsobiť, nie vytváranie kódu od nuly. Času som strávil zadaním nových riadkov kódu rovnou z mojej hlavy, je skutočne veľmi zriedkavé. Prispôsobenie kódu viete diel je oveľa účinnejšie. Môžeme hovoriť o rôznych kódovanie samozrejme. A já jsem sa dohodli, že IDE to dobré pre budovanie (a dokonca aj projektovanie) grafických aspektov. |
|
| |||
| |||
| Ahh I hate my výpočtovej triedy. 1 deň voľno, a stratil som trieda 1! Všetko, čo som musel urobiť bola ruka v nedokončenej a program by sa aj napriek tomu dostať 1! hloupá choroba! |
|
| |||
| |||
| lol Gary dostal trieda 2 lol mám 1 im v svojej triede lol a já ukradol všetky jeho práce n00b lol a já dostal 1 bod menej ako cew27 (zabudol som, čo stáli pri LCD) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Don't posmívati, bolo najnižšieho spoločného menovateľa, kedy som naposledy urobil triedy test. |
|
| |||
| |||
| Oh ... jeden nápad na IDE - sú to naozaj dobré run-time prostredie pre jedno-krokové regiónoch kód a uplatňovanie zlomu. Je testovanie rýchlosti až hodně v počiatočných fázach, aby bol schopný posúdiť svoje premenné a sledovať váš výkon dráh. |
|
| |||
| |||
| tekutých kryštálov ..... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Všeobecné Software Chat | 1 | 1. jún 2009 06:41 |
| C # programovanie, Web Browser HELP! | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 1 | 18. marca 2009 07:57 |
| Kde začať programovania | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. marec 2008 11:57 |
| Pomoc Dam škola | adamshore | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 5. decembra 2007 11:38 |
| Programovanie .... aplikácie | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 3 | 12. október 2007 04:55 |
| Thread Tools | |
| |