мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Ко је програмирање у школи?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. март 2008, 11:47
Аустин Гроуп

сад сам у школи завршну оцену мој стандардни рачунања и догађај ће бити више у програмирању па ко још студирао је програмирање у школи?

ПС шта сте користити програм. одмах смо направили за коришћење Висуал Басиц и хтмл за уеб програмирање, али чини се да користе никоме ништа другачији.

Мы Сыстем: Меан МАШИНА!

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад К6600 Про "Енергија
Матичне плоче:
Асус Максимус Екстреме Интел Кс38
РАМ меморија:
ОЦЗ 4ГБ (2кс2ГБ) ПЦ2-8000Ц5
Графичка картица (е):
ЕВГА ГеФорце 8800 Ултра СуперЦлоцке
Соунд Цард:
СБ0670 Цреативе Кс-ФИ ПЦИ СОУНД БЛАС
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА ЕС.2 1ТБ САТА-ИИ
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Делл КСПС
Хлађење:
Арцтиц цоолинг замрзивач 64 Про врућина
Нетуорк / Интернет:
АОЛ
Монитор (е):
19 "ЛЦД 1080/1920п
Оперативни систем (е):
ксп
Old 27. Јан 2008, 11:55
Донаторска Група

И то урадите у свом разреду и рачунарства инфацт гот оут врх резултат у години за рачунарство и добила сам врх марака за програмирање (и такође користити јава)

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 27. март 2008, 12:05
Донаторска Група

Ја сам учио програмирање у ФОРТРАН кад сам био у школи, али они нису имали наставу у њему. Он је дошао у Магловито корисно, али не у оној мери у којој сам поправила оцјене. Да се поново почињу од нуле Хтео одабрати другачији језик, вероватно пхп јер тако лако се уклапа у уеб странице.

У свету програмера је подељен на две главне класе, они који програм у интерактивном Девелопмент Енвиронмент (ИДЕ) и оне који се са програмом за уређивање текста. Висуал Басиц ИДЕ-а, на пример. ХТМЛ ко̂д може имати ИДЕ (попут Дреамуеавер можда) или уредника, али то је ретка програмер који пише Висуал Басиц руком.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 27. Јан 2008, 12:22
Донаторска Група

што је тачка у користите текст едитор, довољно Фер чини да баците поглед на море, када су код учења, али његова се да вам помогну, као што је програмирање у својој бытецоде уместо на језик
Old 27. март 2008, 12:45
Донаторска Група

Ухат'с тхе поинт ин не користите текст едитор?

ИДЕ су неке добре бодове. Они су код клипове можете уметати са клик, то је уредан. Они вас "повуци и испусти" ствари, и када је програм вам писање има ГУИ фронт енд онда они "повуци и испусти" ствари које се могу цланци (попут дугме за команду или контролу базе података) и преву их чини толико смислу да да, наравно да бих користити ИДЕ обликовати предњи крај.

Шта сам мислио је од више врста пхп код унутар уеб странице. Највише сам видео ИДЕ корисно учинити за уеб страницу је стављен у ознаке или стварање десетина табела ТР ТД пару. Не волим одломке нисам писмене себе.

Шта чини моћан текст едитор је цопы / пасте и пронаћи и тражење / замена функције.

Цодинг време је од 10% је пројекат на самом врло најпотребнија. Нот муцх оф цјелокупни пројекат време могу се смањити чак и након што је најефикаснији у иде. Већину времена је у дизајну, документације и испитивања. Када сам заправо кодирање Волим да уживате у искуству, то је тако ретко.

Други је да се 90% кодирање је копирање и прилагођавању, а не стварање кода од нуле. Време сам провео куцате у нових линија кодова равно из моје главе је заиста врло ретки. Прилагођавање кодова знате радова је много ефикаснији.

Ми можда говоримо о различитим кодирање наравно. И ја сам се слажу да је добар ИДЕ за градитељство (пројектовање и чак) графичких аспеката.
Old 27. Јан 2008, 12:48
Аустин Гроуп

ахх мрзим мој цомпутинг класе. офф 1 дан и изгубила моју оцену 1! Све сам морала радити је руком у недовршене програм и ја би ипак добити 1! глупа болест!
Old 27. Јан 2008, 16:10
Аустин Гроуп

лол Гары је добио оцену 2 лол Имам 1 им у својој класи лол и ја украо сав његов рад н00б лол и ја је добио мање од 1 марку цеу27 (и заборавио што за ЛЦД стаде) н00б !!!!!
Old 27. Јан 2008, 16:13
Донаторска Група

Немојте исмијавати, то је био заједнички именилац Најнил̌и кад сам задњи није класа тест.
Old 27. Јан 2008, 16:16
Донаторска Група

Ох ... један иде на закаснеле мисао - они су заиста добро време извођења окружења за сингле-корачни регијама код и примјеном бреакпоинтс. То тестирање брзине горе пуно у почетним фазама моћи прегледати ваш променљивих и гледати извршење путеви.
Old 27. Јан 2008, 16:28
Аустин Гроуп

екран са текућим кристалима .....
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц