![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сад сам у школи завршну оцену мој стандардни рачунања и догађај ће бити више у програмирању па ко још студирао је програмирање у школи?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И то урадите у свом разреду и рачунарства инфацт гот оут врх резултат у години за рачунарство и добила сам врх марака за програмирање (и такође користити јава)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам учио програмирање у ФОРТРАН кад сам био у школи, али они нису имали наставу у њему. Он је дошао у Магловито корисно, али не у оној мери у којој сам поправила оцјене. Да се поново почињу од нуле Хтео одабрати другачији језик, вероватно пхп јер тако лако се уклапа у уеб странице.
У свету програмера је подељен на две главне класе, они који програм у интерактивном Девелопмент Енвиронмент (ИДЕ) и оне који се са програмом за уређивање текста. Висуал Басиц ИДЕ-а, на пример. ХТМЛ ко̂д може имати ИДЕ (попут Дреамуеавер можда) или уредника, али то је ретка програмер који пише Висуал Басиц руком. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| што је тачка у користите текст едитор, довољно Фер чини да баците поглед на море, када су код учења, али његова се да вам помогну, као што је програмирање у својој бытецоде уместо на језик |
|
| |||
| |||
| Ухат'с тхе поинт ин не користите текст едитор? ИДЕ су неке добре бодове. Они су код клипове можете уметати са клик, то је уредан. Они вас "повуци и испусти" ствари, и када је програм вам писање има ГУИ фронт енд онда они "повуци и испусти" ствари које се могу цланци (попут дугме за команду или контролу базе података) и преву их чини толико смислу да да, наравно да бих користити ИДЕ обликовати предњи крај. Шта сам мислио је од више врста пхп код унутар уеб странице. Највише сам видео ИДЕ корисно учинити за уеб страницу је стављен у ознаке или стварање десетина табела ТР ТД пару. Не волим одломке нисам писмене себе. Шта чини моћан текст едитор је цопы / пасте и пронаћи и тражење / замена функције. Цодинг време је од 10% је пројекат на самом врло најпотребнија. Нот муцх оф цјелокупни пројекат време могу се смањити чак и након што је најефикаснији у иде. Већину времена је у дизајну, документације и испитивања. Када сам заправо кодирање Волим да уживате у искуству, то је тако ретко. Други је да се 90% кодирање је копирање и прилагођавању, а не стварање кода од нуле. Време сам провео куцате у нових линија кодова равно из моје главе је заиста врло ретки. Прилагођавање кодова знате радова је много ефикаснији. Ми можда говоримо о различитим кодирање наравно. И ја сам се слажу да је добар ИДЕ за градитељство (пројектовање и чак) графичких аспеката. |
|
| |||
| |||
| ахх мрзим мој цомпутинг класе. офф 1 дан и изгубила моју оцену 1! Све сам морала радити је руком у недовршене програм и ја би ипак добити 1! глупа болест! |
|
| |||
| |||
| лол Гары је добио оцену 2 лол Имам 1 им у својој класи лол и ја украо сав његов рад н00б лол и ја је добио мање од 1 марку цеу27 (и заборавио што за ЛЦД стаде) н00б !!!!! |
|
| |||
| |||
| Немојте исмијавати, то је био заједнички именилац Најнил̌и кад сам задњи није класа тест. |
|
| |||
| |||
| Ох ... један иде на закаснеле мисао - они су заиста добро време извођења окружења за сингле-корачни регијама код и примјеном бреакпоинтс. То тестирање брзине горе пуно у почетним фазама моћи прегледати ваш променљивих и гледати извршење путеви. |
|
| |||
| |||
| екран са текућим кристалима ..... |