az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

Kim okulda programlama nedir?

Reply

Konu Araçları
Old Mar 2008, 11:47 27.
Yasak Grubu

Pekiyi şimdi okulda benim sınıf bilgisayar biten ve am yüksek programlama, böylece kimin başka okulda programlama çalışmaları yapacağız?

Yaptın kullanmak PS ne programı. şimdi biz kullanmak için yapılır görsel temel ve web programlama için Html ama herkes farklı bir şey kullanmak için yapar.

Benim Sistemi: MAKİNASI Mean!

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Enerji
Anakart:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM hafıza:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafik Kartı (ler):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Ses Kartı:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SES Blas
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Dell XPS
Soğutma:
Arctic Cooling Freezer 64 Pro ısıtan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Yahoo!
Monitör (ler):
19 "LCD 1080/1920p
İşletim Sistemi (ler):
XP
Old Mart 2008, 11:55 27
Bağış Grubu

Ben senin bilgisayar sınıf içinde ve dışında bilgi ve i yıl programlama için (ben de) Java kullanmak üst işaretleri var infact üst skor var

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old Mar 2008, 12:05 27.
Bağış Grubu

Kendimi FORTRAN zaman okula bulundum ancak bu sınıflar yoktu programlama öğretti. Bu belli belirsiz ama ölçüde bu notları geliştirilmiş var yararlı oldu. Eğer daha farklı bir dil seçin ediyorum sıfırdan, muhtemelen PHP itibaren vardı, çünkü çok kolay web sayfaları sığar.

Programcı Dünyanın iki büyük sınıflar, Etkileşimli Geliştirme Ortamı (IDE) olan bu programa ve bir metin editörü olan programı bölünür. Visual Basic IDE, örneğin. HTML kodu olabilir IDE Dreamweaver (belki gibi) veya bir düzenleyici ama kim elle Visual Basic yazıyor nadir programlayıcıdır.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Mart 2008, 12:22 27
Bağış Grubu

bir metin editörü kullanarak nokta nedir, fuar yeterince bu kodu daha fazla zaman öğrenme ancak orada, dil yerine baytkod onun gibi programlama yardım bekliyoruz yapar
Old Mar 2008, 12:45 27.
Bağış Grubu

Ne bir metin düzenleyicisini kullanarak değil nokta nedir?

IDE bazı iyi noktaları var. Onlar bir tıklamayla ekleyebilirsiniz bu düzgün's kod parçalarını var. Seni sürükle ve bırak şeyler ve izin zaman yazıyoruz programın ardından şeyler widgetların bir komut düğmesi veya veritabanı kontrolü (gibi) ve sürükleyerek olabilir ve bırakarak bu sürükle ve bırak bir GUI ön ucu vardır yapar çok anlamda evet, bu tabii ki bir ön ucu tasarımı IDE kullanmanız gerekmektedir.

Ben ne düşünüyordum bir web sayfası içerisinde PHP kod daha sıralama oldu. En yararlı bir web sayfası için ne etiket koymak veya masa düzinelerce oluşturmak TR TD çift IDE gördüm. Ben kendimi yazılı olmayan parçalarını sevmiyorum.

Ne bir metin editörü yapan kopya / yapıştır ve bulmak ve arama / işlevleri yerine.

Kodlama bir projenin% 10 çok çok çok yer almaktadır. Çok genel proje zaman bile en IDEs etkin tarafından azaltılabilir. Çoğu zaman tasarım, dokümantasyon ve test ediyor. Ben aslında bu deneyimi yaşamasını ister kodlama yaşıyorum, bu kadar nadir's.

Diğer şey kodlama% 90 kopyalama ve uyarlama, sıfırdan kod oluşturmak değildir. Ben kodu yeni çizgiler düz benim kafa yazmaya harcadıysanız zaman gerçekten çok nadirdir. Size çalıştığını bilmek kodu uyarlama çok daha verimlidir.

Biz tabii ki farklı kodlama bahsediyoruz olabilir. Ve ben bir IDE binası için iyi (ve hatta) grafik tasarım yönleri anlaştı.
Old Mart 2008, 12:48 27
Yasak Grubu

Ahh benim bilgisayar sınıfı nefret ediyorum. 1 gün kapalı ve notu 1 kaybettik! tüm i yapmak zorunda el tamamlanmamış bir program ve i hala 1 tanınacak oldu! aptal hastalık!
Old Mart 2008, 16:10 27
Yasak Grubu

lol Gary tüm iş n00b lol ve i çaldı 2 lol onun sınıf lol ve ben 1 Sohbet var notu var 1 işareti az cew27 (i ne için durdu LCD unuttum var) n00b !!!!!
Old Mart 2008, 16:13 27
Bağış Grubu

Taklit etmeyin, bu Lowest ortak payda ben son sınıf testi yaptım oldu.
Old Mart 2008, 16:16 27
Bağış Grubu

Oh ... kod tek adım bölge ve uygulanması breakpointler için IDEs üzerinde sonradan - Gerçekten iyi bir çalışma zamanı ettiğiniz ortamlar. Bu ilk aşamada bir biçimde incelemek ve yürütme yolları izlemek edebilmek için bir çok yer test hızları.
Old Mart 2008, 16:28 27
Yasak Grubu

likit kristal ekran .....
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından