![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pekiyi şimdi okulda benim sınıf bilgisayar biten ve am yüksek programlama, böylece kimin başka okulda programlama çalışmaları yapacağız?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben senin bilgisayar sınıf içinde ve dışında bilgi ve i yıl programlama için (ben de) Java kullanmak üst işaretleri var infact üst skor var
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kendimi FORTRAN zaman okula bulundum ancak bu sınıflar yoktu programlama öğretti. Bu belli belirsiz ama ölçüde bu notları geliştirilmiş var yararlı oldu. Eğer daha farklı bir dil seçin ediyorum sıfırdan, muhtemelen PHP itibaren vardı, çünkü çok kolay web sayfaları sığar.
Programcı Dünyanın iki büyük sınıflar, Etkileşimli Geliştirme Ortamı (IDE) olan bu programa ve bir metin editörü olan programı bölünür. Visual Basic IDE, örneğin. HTML kodu olabilir IDE Dreamweaver (belki gibi) veya bir düzenleyici ama kim elle Visual Basic yazıyor nadir programlayıcıdır. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| bir metin editörü kullanarak nokta nedir, fuar yeterince bu kodu daha fazla zaman öğrenme ancak orada, dil yerine baytkod onun gibi programlama yardım bekliyoruz yapar |
|
| |||
| |||
| Ne bir metin düzenleyicisini kullanarak değil nokta nedir? IDE bazı iyi noktaları var. Onlar bir tıklamayla ekleyebilirsiniz bu düzgün's kod parçalarını var. Seni sürükle ve bırak şeyler ve izin zaman yazıyoruz programın ardından şeyler widgetların bir komut düğmesi veya veritabanı kontrolü (gibi) ve sürükleyerek olabilir ve bırakarak bu sürükle ve bırak bir GUI ön ucu vardır yapar çok anlamda evet, bu tabii ki bir ön ucu tasarımı IDE kullanmanız gerekmektedir. Ben ne düşünüyordum bir web sayfası içerisinde PHP kod daha sıralama oldu. En yararlı bir web sayfası için ne etiket koymak veya masa düzinelerce oluşturmak TR TD çift IDE gördüm. Ben kendimi yazılı olmayan parçalarını sevmiyorum. Ne bir metin editörü yapan kopya / yapıştır ve bulmak ve arama / işlevleri yerine. Kodlama bir projenin% 10 çok çok çok yer almaktadır. Çok genel proje zaman bile en IDEs etkin tarafından azaltılabilir. Çoğu zaman tasarım, dokümantasyon ve test ediyor. Ben aslında bu deneyimi yaşamasını ister kodlama yaşıyorum, bu kadar nadir's. Diğer şey kodlama% 90 kopyalama ve uyarlama, sıfırdan kod oluşturmak değildir. Ben kodu yeni çizgiler düz benim kafa yazmaya harcadıysanız zaman gerçekten çok nadirdir. Size çalıştığını bilmek kodu uyarlama çok daha verimlidir. Biz tabii ki farklı kodlama bahsediyoruz olabilir. Ve ben bir IDE binası için iyi (ve hatta) grafik tasarım yönleri anlaştı. |
|
| |||
| |||
| Ahh benim bilgisayar sınıfı nefret ediyorum. 1 gün kapalı ve notu 1 kaybettik! tüm i yapmak zorunda el tamamlanmamış bir program ve i hala 1 tanınacak oldu! aptal hastalık! |
|
| |||
| |||
| lol Gary tüm iş n00b lol ve i çaldı 2 lol onun sınıf lol ve ben 1 Sohbet var notu var 1 işareti az cew27 (i ne için durdu LCD unuttum var) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Taklit etmeyin, bu Lowest ortak payda ben son sınıf testi yaptım oldu. |
|
| |||
| |||
| Oh ... kod tek adım bölge ve uygulanması breakpointler için IDEs üzerinde sonradan - Gerçekten iyi bir çalışma zamanı ettiğiniz ortamlar. Bu ilk aşamada bir biçimde incelemek ve yürütme yolları izlemek edebilmek için bir çok yer test hızları. |
|
| |||
| |||
| likit kristal ekran ..... |