менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Хто є програмування в школі?

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 березня 2008, 11:47
Забороненої угруповання

Зараз я перебуваю в школі, як завершити своє стандартні обчислювальні класи і будуть робити у вищій програмування, з тим, хто ще вивчити програмування в школі?

PS Що ж програму ви використовуєте. Зараз ми зробили з використанням Visual Basic і HTML для веб-програмування, але Хто-небудь отримати використовувати щось інше.

Моя система: Костолом!

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Енергетика
Материнська плата:
Asus Maximus Extreme Intel X38
ОЗУ:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Графічна карта (и):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Звукова карта:
CREATIVE SB0670 X-Fi PCI SOUND BLAS
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Dell XPS
Охолодження:
Arctic Cooling Freezer 64 Pro Підігріває
Мережі / Інтернет:
AOL
Монітор (и):
19 "LCD 1080/1920p
Операційна система (и):
XP
Old 27 березня 2008, 11:55
Донор групи

Я роблю це в комп'ютер класу і Infact отримала найбільшу кількість балів, з року в обчислення, і я отримав вищу оцінку з програмування (Я також використовувати Java)

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 27 березня 2008, 12:05
Донор групи

Я навчила себе програмуванню мовою ФОРТРАН, коли я був у школі, але вони не мають класи в ньому. Він прийшов в смутно корисно, але не до такого ступеня, що я отримав поліпшення сортів. Якщо б я був, починаючи з нуля я вибрав би на іншій мові, імовірно, PHP, тому що так легко вписується в веб-сторінках.

Світ програмістів ділиться на два основні класи, ті, хто в програмі Інтерактивне середовище розробки (IDE) і тих, хто програма з текстовим редактором. Visual Basic's IDE, наприклад. Ваш HTML-код може мати IDE (наприклад, Dreamweaver, може бути) або редактор, але це рідкісний програміст, який пише Visual Basic від руки.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 березня 2008, 12:22
Донор групи

Whats точки у використанні текстовий редактор, досить справедливо робить ви подивіться на вихідний код більше, коли навчання, але її туди, щоб допомогти вам, її, як програмування в байт-коду замість мови
Old 27 березня 2008, 12:45
Донор групи

Який сенс у не за допомогою текстового редактора?

IDE мають хороші окуляри. Вони фрагментів коду можна вставити за клацанням, це акуратно. Вони дозволяють перетягнути і падіння речей, і, коли програма ви пишете має передній кінець GUI то ці перетягнути і падіння речі можуть бути віджети (наприклад, кнопки або команди управління базами даних) та перетягуючи їх робить стільки сенсу, що так, звичайно, я б використовував IDE для розробки інтерфейсу.

Те, що я думаю про більш роду PHP код всередині веб-сторінки. Сам я бачив IDE корисного зробити для веб-сторінки ставиться в теги або створити десятки таблиці TR TD пар. Я не люблю фрагменти я не писав сам.

Що робить потужний текстовий редактор, є Копіювати / Вставити, а знайти і пошуку / заміни функцій.

Кодування час становить 10% від проектів у самому крайньому випадку. Не так багато спільних час проект може бути зменшений шляхом маючи навіть найбільш ефективні з IDE. Більшу частину часу перебуває в проекті, документації і тестування. Коли я насправді кодування я хотів би користуватися досвідом, це так рідко.

Інша справа, що 90% від кодування копіювання і адаптацію, а не створення коду з нуля. Час я провів введення нових рядків коду прямо з моєї голови дуже рідкісні. Адаптація коду ви знаєте, робота набагато більш ефективним.

Ми могли б говорити про різні кодування звичайно. І я згоден, що хороший IDE для створення (і навіть проектування) графічних аспектів.
Old 27 березня 2008, 12:48
Забороненої угруповання

Ahh I Hate My обчислювальної клас. від 1 дня і втратив 1 класу! Все, що я потрібно було подати незавершеної програми, і я б ще отримати 1! дурна хвороба!!
Old 27 березня 2008, 16:10
Забороненої угруповання

LOL Гарі отримав клас 2 LOL я отримав 1 ним у своєму класі LOL і я вкрав всі його роботи LOL n00b, і я отримала 1 бал менше, ніж cew27 (я забула, що стояв на ЖК) n00b !!!!!
Old 27 березня 2008, 16:13
Донор групи

Не смійтеся, було найменшим спільним знаменником, коли я востаннє класі випробувань.
Old 27 березня 2008, 16:16
Донор групи

Ох ... запізніла думка про IDES - вони дійсно гарний час виконання умов для покрокового регіонів коду і застосування точок зупину. Вона прискорює тестування займати багато в початковій стадії, щоб мати можливість аналізувати змінні і дивитися на шляху виконання.
Old 27 березня 2008, 16:28
Забороненої угруповання

рідкокристалічного дисплея .....
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.