![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зараз я перебуваю в школі, як завершити своє стандартні обчислювальні класи і будуть робити у вищій програмування, з тим, хто ще вивчити програмування в школі?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я роблю це в комп'ютер класу і Infact отримала найбільшу кількість балів, з року в обчислення, і я отримав вищу оцінку з програмування (Я також використовувати Java)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я навчила себе програмуванню мовою ФОРТРАН, коли я був у школі, але вони не мають класи в ньому. Він прийшов в смутно корисно, але не до такого ступеня, що я отримав поліпшення сортів. Якщо б я був, починаючи з нуля я вибрав би на іншій мові, імовірно, PHP, тому що так легко вписується в веб-сторінках.
Світ програмістів ділиться на два основні класи, ті, хто в програмі Інтерактивне середовище розробки (IDE) і тих, хто програма з текстовим редактором. Visual Basic's IDE, наприклад. Ваш HTML-код може мати IDE (наприклад, Dreamweaver, може бути) або редактор, але це рідкісний програміст, який пише Visual Basic від руки. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Whats точки у використанні текстовий редактор, досить справедливо робить ви подивіться на вихідний код більше, коли навчання, але її туди, щоб допомогти вам, її, як програмування в байт-коду замість мови |
|
| |||
| |||
| Який сенс у не за допомогою текстового редактора? IDE мають хороші окуляри. Вони фрагментів коду можна вставити за клацанням, це акуратно. Вони дозволяють перетягнути і падіння речей, і, коли програма ви пишете має передній кінець GUI то ці перетягнути і падіння речі можуть бути віджети (наприклад, кнопки або команди управління базами даних) та перетягуючи їх робить стільки сенсу, що так, звичайно, я б використовував IDE для розробки інтерфейсу. Те, що я думаю про більш роду PHP код всередині веб-сторінки. Сам я бачив IDE корисного зробити для веб-сторінки ставиться в теги або створити десятки таблиці TR TD пар. Я не люблю фрагменти я не писав сам. Що робить потужний текстовий редактор, є Копіювати / Вставити, а знайти і пошуку / заміни функцій. Кодування час становить 10% від проектів у самому крайньому випадку. Не так багато спільних час проект може бути зменшений шляхом маючи навіть найбільш ефективні з IDE. Більшу частину часу перебуває в проекті, документації і тестування. Коли я насправді кодування я хотів би користуватися досвідом, це так рідко. Інша справа, що 90% від кодування копіювання і адаптацію, а не створення коду з нуля. Час я провів введення нових рядків коду прямо з моєї голови дуже рідкісні. Адаптація коду ви знаєте, робота набагато більш ефективним. Ми могли б говорити про різні кодування звичайно. І я згоден, що хороший IDE для створення (і навіть проектування) графічних аспектів. |
|
| |||
| |||
| Ahh I Hate My обчислювальної клас. від 1 дня і втратив 1 класу! Все, що я потрібно було подати незавершеної програми, і я б ще отримати 1! дурна хвороба!! |
|
| |||
| |||
| LOL Гарі отримав клас 2 LOL я отримав 1 ним у своєму класі LOL і я вкрав всі його роботи LOL n00b, і я отримала 1 бал менше, ніж cew27 (я забула, що стояв на ЖК) n00b !!!!! |
|
| |||
| |||
| Не смійтеся, було найменшим спільним знаменником, коли я востаннє класі випробувань. |
|
| |||
| |||
| Ох ... запізніла думка про IDES - вони дійсно гарний час виконання умов для покрокового регіонів коду і застосування точок зупину. Вона прискорює тестування займати багато в початковій стадії, щоб мати можливість аналізувати змінні і дивитися на шляху виконання. |
|
| |||
| |||
| рідкокристалічного дисплея ..... |