![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аз употреба netbeans за Java, тя ми помага с глупаво малко грешки като забравят полу-colons в края на реда
| |||
| |||
| Аз използвам моя собствена програма за умения .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви умения?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли не е позволено да представи работата по имейл? Или поне да го изпратите по електронната поща, като доказателство на проекта, дори ако те да отнеме от вас на хартия на следващия ден?
| |||
| |||
| плюс Гари вашия имейл се наблюдава още откакто сте изпратили целия клас като 5 програми и документация |
|
| |||
| |||
| Аз бях болен и свърши в училище, но не беше връчена в още толкова не можех да го имейл от дома. плюс не знам моите учители имейл адреса или cew27, защото нашето училище използва странно нещо, наречено groupwise и аз не знам адреса. Щях да го изпратите до cew27 Google Mail адрес, но 1. Аз не мисля, че той ще изглежда най-после го 2. Не съм я с мен Във всеки случай аз все още мина аз просто трябва да се положат повече усилия в изпит през май ![]() Аз за съжаление ще трябва да уча. :) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
плюс Имам хора копиране от мен всеки ден. и яденето си тест хартия. |
|
| |||
| |||
| Помня, когато бях в училище и не може да дори тип 2 пръста тип вид на нещо, което мисля, че е бил на около 10wpm, в уроците ще отвори боя и драскулка LOL. Никога не сме имали възможност да програмиране или нещо такова най-голям урок, бихте могли да вземат бе как да създавате електронни таблици и неща. |
|
| |||
| |||
| Да боята е забавно, но ние обикновено гледат видеоклипове на хората, правят глупави неща, като падане велосипеди или отидете на тази уебсайт или ще гледате neds (chavs) пишете си пароли в Hotmail, bebo, MySpace и др разработва колко дълго той ще бъде до тяхното емайл е hacked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ще направя малко програмиране. През двете години, то ще се състои от: HTML CSS PHP ASP ВБ, главно VB.NET Flex SQL Може би малко JAVA също, но не много.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| C / C + + език за програмиране | Razorhawg047 | Общи Софтуер Чат | 1 | 1-во Юни 2009 06:41 |
| C # програмиране, уеб браузъра HELP! | ryannathans | Общи Софтуер Чат | 1 | 18 Март 2009 07:57 |
| Откъде да започнем програмиране | Aners92 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 26 | 20 март, 2008 11:57 |
| Помощ язовир училище | adamshore | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 11:38 |
| Програмиране .... приложение | Cew27 | Общи Софтуер Чат | 3 | 12 Окт 2007 04:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |