![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i používání NetBeans Java, pomáhá mi s malou hloupou chybu, jako je zapomínání semi-dvojtečkami na konci řádku
| |||
| |||
| i používat svůj vlastní program na dovednost .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jaké dovednosti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste není dovoleno předložit práci e-mailem? Nebo alespoň poslat ho e-mailem jako doklad o dokončení, i když pak si ji od vás na papír na další den?
| |||
| |||
| Gary Váš e-mail plus je sledován od té doby jste poslali celou třídu rád 5 programů a dokumentace |
|
| |||
| |||
| Byl jsem nemocný a měl hotové to ve škole, ale nebylo to v rukou ještě tak jsem nemohla emailu z domova. plus i neznáte mého učitele e-mailovou adresu nebo cew27, protože naše škola používá podivné věci zvané GroupWise a nevím adresy. Byl jsem chtěl poslat na cew27 google mailovou adresu, ale 1. I didn't think chtěl podívat na to pak 2. Neměl jsem to se mnou přesto i nadále složila jsem se pracovat na zkoušku v květnu ![]() bohužel budu muset studovat. :) |
|
| |||
| |||
| Citace:
plus jsem šlechta kopírování mě každý den. a stravování můj test papíru. |
|
| |||
| |||
| Pamatuji si, když jsem byl ve škole jsem nemohla ani typ, 2 prstu typ typ, co si myslím, že bych byl asi na 10wpm, v hodinách bych otevřít barev a doodle lol. jsme nikdy neměli možnost cokoliv dělat programování nebo nejvyšší lekci byste mohli mít, jak vytvářet tabulky a tak. |
|
| |||
| |||
| jo barvou je zábava, ale běžně sledovat videa lidé dělají hloupé věci jako pádu z kola nebo jděte na tuto webové stránky nebo budeme dívat neds (chavs) zadáním hesla do hotmail, bebo, myspace atd. a práce, jak dlouho to bude až do svého e-mailu je hacknutý |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Děláme trochu programování. Během dvou let se bude skládat z: HTML CSS PHP ASP VB, hlavně VB.NET Flex SQL Možná trochu JAVA taky, ale ne moc.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Obecné Software Chat | 1 | 1. červen 2009 06:41 |
| C # programování, Web Browser HELP! | ryannathans | Obecné Software Chat | 1 | 18. března 2009 07:57 |
| Kde začít programování | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. březen 2008 11:57 |
| Nápověda Dam škola | adamshore | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5. prosince 2007 11:38 |
| Programování .... aplikace | Cew27 | Obecné Software Chat | 3 | 12. říjen 2007 04:55 |
| Thread Nástroje | |
| |