![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i χρήση NetBeans για java, αλλά βοηθά εμένα με λίγο χαζό να ξεχνάμε τα λάθη σαν ημι-colons στο τέλος της γραμμής
|
|||
|
|||
|
Χρησιμοποιώ το δικό μου πρόγραμμα για να δεξιότητα ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
τι δεξιοτήτων;
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είσαι δεν επιτρέπεται να υποβάλλουν την εργασία με email; Ή τουλάχιστον να το στείλετε με e-mail ως απόδειξη της ολοκλήρωσης, ακόμη και αν στη συνέχεια θα ληφθούν από την πλευρά σας σε χαρτί την επόμενη μέρα;
|
|||
|
|||
|
συν gary email σας παρακολουθείται από τότε που σας απέστειλε το σύνολο της κατηγορίας 5 προγράμματα όπως και τα έγγραφα
|
|
|
|||
|
|||
|
Ήμουν άρρωστος και είχε τελειώσει το σχολείο, αλλά δεν είχε ακόμα στο χέρι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι το email από το σπίτι. καθώς δεν ξέρω τους καθηγητές μου διεύθυνση email ή cew27 γιατί το σχολείο μας χρησιμοποιεί ένα περίεργο πράγμα που ονομάζεται GroupWise και δεν γνωρίζω τις διευθύνσεις. Ήμουν θα στείλετε σε cew27 Google Mail διεύθυνση, αλλά
1. δεν πίστευα ότι θα δούμε στη συνέχεια 2. Δεν είχα μαζί μου έτσι κι αλλιώς, ακόμη περάσει i μόνο που πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα στις εξετάσεις του Μαΐου ![]() i δυστυχώς θα πρέπει να μελετηθεί. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
συν έχω ευγενείς αντιγραφή πάνω μου κάθε μέρα. και το φαγητό μου δοκιμή χαρτί. |
|
|
|||
|
|||
|
Θυμάμαι όταν ήμουν στο σχολείο δεν θα μπορούσα ακόμα και τύπου, 2 δάχτυλο τύπου είδους πράγμα νομίζω ότι ήταν περίπου 10wpm, σε μαθήματα θα ανοίξει και γράφω αφηρημένα χρώματα lol. ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία κάνουμε τίποτα PROGRAMING ή το υψηλότερο μάθημα σας θα μπορούσε να ήταν το πώς να δημιουργούν λογιστικά φύλλα και τέτοια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι χρώματα είναι διασκεδαστικό, αλλά θα παρακολουθούν κανονικά τα βίντεο των ατόμων που κάνουν ηλίθια πράγματα, όπως την πτώση ποδήλατα ή πηγαίνετε σε αυτό το ιστοσελίδα
ή θα παρακολουθήσουν neds (chavs) πληκτρολογώντας τους κωδικούς πρόσβασης στο Hotmail, bebo, myspace κτλ, και υπολογισμός πόσο καιρό θα είναι μέχρι το email είναι hacked
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Κάνουμε λίγο προγραμματισμό. Πάνω από τα δύο έτη που θα αποτελείται από:
HTML CSS PHP ASP VB, κυρίως VB.NET Flex SQL ίσως λίγο υπερβολικά JAVA, αλλά δεν είναι πολλά.
|