![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Koristim netbeans Java, pomaže mi malo luckast pogreąaka zaboravljajuchi poput polu-colons na kraju retka
|
|||
|
|||
|
li koristiti svoj vlastiti program na vještinu ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
što skill?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da li ste poslali nije dozvoljeno raditi putem e-pošte? Ili barem da ga poslati e-poštom kao dokaz o završenom, čak i ako ih onda uzmi ga od vas na papiru sljedeći dan?
|
|||
|
|||
|
plus Gary vašu e-mail je pratio otkad vas je poslao cijeli razred kao i dokumentacija programa 5
|
|
|
|||
|
|||
|
Bio sam bolestan i da je završio u školu, ali se nije predao ga ipak ne bih mogao tako e-poštu od kuće. plus ne znam moj e-mail adresu ili učitelja, jer cew27 našoj školi se koristi GroupWise wierd stvar zove i ne znam adrese. ja ću je poslati ga cew27 google mail adresu, ali
1. JA nije 'misliti on bi na to gledate onda 2. Nisam ga ima sa mnom anyway ja sam samo prošao dalje moramo raditi na ispit u svibanj ![]() nažalost morat ću studirati. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
plus imam veleposjednici kopiranje off mene svaki dan. i jede moje test papir. |
|
|
|||
|
|||
|
Sjećam se kad sam bio u školi nisam mogao ni tip, 2 prsta tipa kakve stvari ja mislim da je oko 10wpm, u lekcije bih otvoriti boja i škrabati lol. nismo imali priliku to programiranje ili nešto najviše sat mogli uzeti je kako stvoriti tablice i stvari.
|
|
|
|||
|
|||
|
yeah boja je zabavan, ali mi se normalno watch videos ljudi rade glupe stvari poput pada off bicikle ili otići na ovom website
ili ćemo gledati neds (chavs) upisivanjem lozinke u njihovu Hotmail, bebo, MySpace, itd. i rade van koliko dugo će biti sve dok njihova pošte sjeckan
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mi radimo malo programiranja. Preko dvije godine ona će se sastojati od:
HTML CSS PHP ASP VB, uglavnom VB.NET Flex SQL možda malo previše JAVA, ali ne mnogo.
|