![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használhatom NetBeans Java, akkor segít nekem a buta kis hibáit, mint felejtés félig kettősponttal végén a sor
| |||
| |||
| Használhatom a saját program készség .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| milyen skill?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön még nem nyújthatják be munkahelyi e-mailben? Vagy legalábbis, hogy küldje el e-mailen, a teljesítés igazolása, még akkor is, ha majd azt meg papíron a következő napon?
| |||
| |||
| gary plusz e-mail címét ellenőrizni azóta Küldtetek az egész osztály, mint 5 program és dokumentáció |
|
| |||
| |||
| i volt, és kész volt az iskolában, de még nem adta meg még így sem tudtam, hogy az e-mail otthonról. és nem tudom, én a tanárok e-mail cím vagy cew27 mert iskola használja a furcsa dolog nevezett GroupWise és nem tudom a címeket. én azt cew27 Google-mail cím, de 1. Én nem hiszem, hogy nézd meg, majd 2. Nem volt velem egyébként még csak el, hogy keményebben dolgozik a vizsga május ![]() Én sajnos meg kell tanulni. :) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
plusz van gentry másolás le rólam minden nap. és étkezési én vizsgálati papírt. |
|
| |||
| |||
| Emlékszem, amikor az iskolában nem tudtam még típus, 2 típus ujját a fajta dolog, azt hiszem, volt, mintegy 10wpm a tanulságokat én megnyitják festék és doodle lol. soha nem volt lehetősége ezt programozás vagy bármi akkor a legnagyobb tanulság volt, hogy miként lehetne létrehozni táblázatkezelés, meg ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| Igen festékeltávolítók szórakoztató, de általában nézni videók ember csinál hülye dolog, mint a leeső kerékpáron vagy menjen erre website vagy azt nézni neds (chavs) tipizálási a jelszavukat a Hotmail, bebo, myspace, stb, és arra, milyen hosszú lesz, amíg az e-mail feltörve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi egy kis programozással. Több mint két éve, hogy a következőkből áll: HTML CSS PHP ASP VB, főleg VB.NET Flex SQL Talán egy kicsit a Java is, de nem sok.