![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש ב netbeans של Java, זה עוזר לי עם מעט טעויות טיפשיות כמו שוכחת חצי colons בסוף שורה
| |||
| |||
| אני משתמש בתוכנית שלי מיומנות .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הכישורים?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא רשאי להגיש עבודה בדוא"ל? או לפחות לשלוח אותו בדוא"ל כפי הוכחת השלמה, גם אם לאחר מכן הם לוקחים את זה ממך על נייר למחרת?
| |||
| |||
| Plus גארי הדוא"ל שלך, היא פיקוח מאז ששלחת את כל הכיתה כמו 5 תוכניות ומסמכים |
|
| |||
| |||
| הייתי חולה והיה לו סיימו את זה בבית הספר, אך לא העביר לו את זה עדיין אז אני לא יכול הדוא"ל אותו מהבית. בנוסף אני לא יודע את כתובת הדואר האלקטרוני או מורים cew27 כי בית הספר שלנו משתמשת מוזר הדבר נקרא GroupWise ואני לא יודע את הכתובות. רציתי לשלוח אותו cew27 אבל כתובת דואר של google 1. אני לא חושב שהוא יראה את זה אחר כך 2. לא היה לי את זה איתי בכל מקרה אני עדיין עבר אני רק צריך לעבוד קשה על הבחינה במאי ![]() לצערי אני צריך ללמוד. :) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
בנוסף יש לי מיוחסים להעתיק ממני כל יום. ואת הבדיקה שלי אוכלים נייר. |
|
| |||
| |||
| אני זוכרת כשהייתי בבית הספר לא יכולתי אפילו סוג 2 אצבע מעין סוג של דבר אני חושב שאני בסביבות 10wpm, בין השיעורים הייתי פתוח צבע ו לשרבט LOL. אנחנו אף פעם לא הייתה הזדמנות לעשות משהו programing או השיעור הגבוה ביותר שאתה יכול לקחת כמה היה ליצור גיליונות אלקטרוניים וכאלה. |
|
| |||
| |||
| הוא כן צבע כיף אבל אנחנו בדרך כלל לצפות בקטעי וידאו של אנשים טיפשים עושים דברים כמו נפילת off bikes או ללכת על זה אתר האינטרנט או שנצפה neds (chavs) להקליד את סיסמאותיהם לתוך Hotmail, bebo, MySpace וכו לצאת ולעבוד כמה זמן הוא יהיה עד הדוא"ל שלהם היא hacked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנחנו עושים קצת בתכנות. במשך שנתיים הוא מורכב של: HTML CSS PHP ASP VB, בעיקר VB.NET חוט חשמל SQL אולי קצת יותר מדי של Java, אבל לא בהרבה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| C / C + + Programming Language | Razorhawg047 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ב -1 יוני 2009 06:41 |
| תכנות C #, דפדפן אינטרנט עזרה! | ryannathans | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 18 מרץ 2009 07:57 |
| היכן להתחיל בתכנות | Aners92 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 26 | 20 מרץ 2008 11:57 |
| עזרה סכר בית הספר | adamshore | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 11:38 |
| תכנות .... יישום | Cew27 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 12th אוקטובר 2007 04:55 |
| שרשרת כלים | |
| |