![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš naudoju NetBeans Java, jis padeda man kvailas tiek klaidų, kaip pamiršti pusiau dvitaškius ne į eilutės pabaigą
| |||
| |||
| galiu naudoti savo programą įgūdžių .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas įgūdžių?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar Jums neleidžiama pateikti darbą elektroniniu paštu? Arba bent jau išsiųsti ją elektroniniu paštu, kaip įrodymas kad buvo atlikti, net jei jie tada imtis jį iš jūsų ant popieriaus, kitą dieną?
Manau, kad reikia manyti, kad tai yra pagrįsta, aš negaliu suprasti, kodėl mokyklos turėtų pasakyti "ne tokia idėja, kai ji susijusi su viena iš nedarbingumo dėl ligos. Tai būtų sąžininga. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| plius Gary pašto stebimas nuolat, nes jūs pateikėte visai klasei kaip 5 programas ir dokumentaciją |
|
| |||
| |||
| Buvau serga ir baigė jį į mokyklą, bet nebuvo perduotas jai dar taip aš negalėjau el jį iš namų. plius aš nežinau mokytojų mano elektroninio pašto adresą arba cew27 nes mūsų mokyklos reikmėms weird dalykas vadinamas GroupWise ir aš nežinau adresų. i was gonna išsiųsti ją cew27 Google pašto adresą, bet 1. Aš ne manau, kad jis būtų pažvelgti į jį iš ten 2. Aš neturėjau to su manimi šiaip aš vis dar išlaikė aš tiesiog turi dirbti sunkiau egzaminas gegužė ![]() deja, aš turėsiu mokytis. :) |
|
| |||
| |||
| Citata:
plius turiu bajorų kopijavimo išjungti mane kiekvieną dieną. ir valgo mano bandymas popieriuje. |
|
| |||
| |||
| Aš atsimenu, kai buvau mokykloje negalėjau net tipo, 2 tipo pirštu rūšies dalykas, aš manau, buvo maždaug 10wpm, pamokų norėčiau atverti dažai ir Doodle lol. mes niekada neturėjo galimybės padaryti programavimas ar kas didžiausią pamoką Jums gali imtis buvo, kaip kurti lenteles ir stuff. |
|
| |||
| |||
| Yeah dažai yra įdomus, bet mes paprastai žiūrėti vaizdo įrašus žmonių daro kvailus dalykus kaip nukristi dviračiais arba eiti šiuo svetainėje ar mes Žiūrėti neds (Chavs) įvesdami savo slaptažodžius į Hotmail "," Bebo, MySpace, ir tt ir darbas, kiek laiko jis bus tol, kol jų email hacked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes programavimo bitų. Per dvejus metus sudarys: HTML CSS PHP ASP VB, VB.NET daugiausia Flex SQL Gal Java truputį irgi, bet ne daug.