![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es izmantoju NetBeans, lai java, tas palīdz man dumjš maz kļūdām, piemēram, neaizmirstot semikolu beigās līnija
|
|||
|
|||
|
es varu izmantot savu programmu par prasmju ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ko prasme?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai jums nav atļauts iesniegt darbu pa e-pastu? Vai vismaz uz to nosūtīt pa e-pastu par pierādījumu pabeigšanas, pat ja viņi pēc tam veic to no jums uz papīra nākamajā dienā?
|
|||
|
|||
|
plus Gary Jūsu e-pasts ir jākontrolē, kopš esat nosūtījusi visu klasi, piemēram, 5 programmas un dokumentācija
|
|
|
|||
|
|||
|
Es biju slims un bija gatava tajā skolā, bet tas nav nodots to vēl lai es nevarētu e-pastu no mājām. plus es nezinu, manu skolotāju e-pasta adresi vai cew27 jo mūsu skolā izmanto dīvaini lieta, ko sauc GroupWise un es nezinu adreses. i bija gonna nosūtīt uz cew27 google pasta adresi, bet
1. Es nedomāju, ka viņš skatās tam 2. Man nebija tas ar mani anyway es vēl izturējis es vienkārši ir jāstrādā ar eksāmenu maijs ![]() Diemžēl būs mācīties. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
plus i ir zemākā muižniecība kopēšana pie manis katru dienu. un ēd manu testa papīra. |
|
|
|||
|
|||
|
Es atceros, kad es biju skolā, es nevarētu pat tipa, 2 pirkstu tips veida lieta, ko es domāju, ka man bija apmēram 10wpm, stundās es atvērtu krāsas un doodle lol. mums nekad nav bijusi iespēja darīt programing vai jebko citu augstāko mācību jūs varētu veikt bija kā izveidot izklājlapas un stuff.
|
|
|
|||
|
|||
|
yeah krāsa ir jautri, bet mēs parasti skatīties video cilvēki dara stulba lietām, piemēram, krītošas velosipēdus vai iet uz šo mājas lapa
vai mēs skatīties neds (chavs) diagnosticējot savu paroles stājas Hotmail, Bebo, MySpace utt un strādāt, cik ilgi tas būs līdz to e-pasta adrese ir hacked
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mēs mazliet plānošanu. Virs diviem gadiem, tas sastāv no:
HTML CSS PHP ASP VB, galvenokārt VB.NET Flex SQL varbūt mazliet JAVA pārāk, bet ne daudz.
|