![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu folosesc netbeans pentru Java, ajută-mă cu puţine greşeli stupide ca uita de semi-colons la sfârşitul unei linii
| |||
| |||
| i utiliza propriul meu program de calificare .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce abilitate?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu vă este permis să-şi prezinte lucrările prin e-mail? Sau, cel puţin pentru a trimite prin e-mail ca dovadă de finalizare, chiar dacă acestea apoi ia-o de la tine pe suport de hârtie a doua zi?
| |||
| |||
| Gary plus dvs. de e-mail este monitorizat de când aţi trimis întreaga clasă ca 5 programe şi documentaţie |
|
| |||
| |||
| Am fost bolnav şi a terminat-o la şcoală, dar nu a avut-o în mână, aşa că am încă nu a putut trimite prin e-mail de la domiciliu. , plus nu stiu adresa de e-mail meu de profesori sau cew27 pentru că şcoala noastră utilizează un lucru ciudat numit groupwise şi nu ştiu de adrese. Am fost să-l trimiteţi la Google cew27 mail dar 1. Eu cred că nu l-ar uita la el, atunci 2. i nu au avut-o cu mine oricum am mai trecut i doar să mai greu de lucru în examen, în mai ![]() din pacate va trebui să-i studiu. :) |
|
| |||
| |||
| Citat:
plus oameni i-au copiat de pe mine in fiecare zi. mâncare şi mi test hârtie. |
|
| |||
| |||
| Îmi amintesc când am fost la scoala nu am putut chiar tip, 2 degetul tip fel de lucru cred ca am fost la aproximativ 10wpm, în lecţii i-ar deschide vopsea şi doodle lol. n-am avut ocazia de a face ceva sau Programare cea mai mare lecţie aţi putea lua cum a fost de a crea foi de calcul şi alte chestii. |
|
| |||
| |||
| Da vopseaua e distractiv, dar noi în mod normal de ceas videoclipuri de oameni fac lucruri de prost ca căderea de biciclete sau mergem pe această site-ul web sau am ceas neds (chavs) tastarea parolele lor în hotmail, bebo, etc MySpace şi de a lucra în cât timp va fi până la e-mail este tocat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noi facem un pic de programare. Peste doi ani se va compune din: HTML CSS PHP ASP VB, în principal, VB.NET Flex SQL Poate un pic de JAVA prea, dar nu mult.