![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj používanie NetBeans Java, pomáha mi s malou hloupou chybu, ako je zapomínání semi-dvojbodkami na konci riadku
| |||
| |||
| i používať svoj vlastný program na dovednost .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aké zručnosti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste nie je dovolené predložiť prácu e-mailom? Alebo aspoň poslať ho e-mailom ako doklad o dokončení, aj keď potom si ju od vás na papier na ďalší deň?
| |||
| |||
| Gary Váš e-mail plus je sledovaný od tej doby ste poslali celú triedu rád 5 programov a dokumentácie |
|
| |||
| |||
| Bol som chorý a mal hotové to v škole, ale nebolo to v rukách ešte tak jsem nemohla emailu z domova. plus aj nepoznáte môjho učiteľa e-mailovú adresu alebo cew27, pretože naša škola používa podivné veci zvanej GroupWise a nevím adresy. Bol som chcel poslať na cew27 google mailovú adresu, ale 1. I didn't think chcel pozrieť na to potom 2. Nemal som to so mnou napriek tomu aj naďalej zložila som sa pracovať na skúšku v máji ![]() bohužiaľ budem musieť študovať. :) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
plus som šľachta kopírovanie ma každý deň. a stravovanie môj test papiera. |
|
| |||
| |||
| Pamätám si, keď som bol v škole som nemohla ani typ, 2 prsta typ typ, čo si myslím, že by som bol asi na 10wpm, v hodinách bych otvoriť farieb a Doodle lol. sme nikdy nemali možnosť čokoľvek robiť programovanie alebo najvyššej lekciu by ste mohli mať, ako vytvárať tabuľky a tak. |
|
| |||
| |||
| jo farbou je zábava, ale bežne sledovať videá ľudia robia hlúpe veci ako pádu z bicykla alebo choďte na túto webové stránky alebo budeme pozerať nedsat (chavs) zadaním hesla do hotmail, bebo, myspace, atď a práce, ako dlho to bude až do svojho e-mailu je hacknut |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Robíme trochu programovania. Počas dvoch rokov sa bude skladať z: HTML CSS PHP ASP VB, hlavne VB.NET Flex SQL Možno trochu JAVA taky, ale nie moc.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Všeobecné Software Chat | 1 | 1. jún 2009 06:41 |
| C # programovanie, Web Browser HELP! | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 1 | 18. marca 2009 07:57 |
| Kde začať programovania | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. marec 2008 11:57 |
| Pomoc Dam škola | adamshore | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 5. decembra 2007 11:38 |
| Programovanie .... aplikácie | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 3 | 12. október 2007 04:55 |
| Thread Tools | |
| |