![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користим нетбеанс Јава, помаже ми мало луцкаст погреа̨ака заборављајуцхи попут полу-цолонс на крају реда
| |||
| |||
| ли користити свој сопствени програм на вештину .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| што скилл?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли сте послали није дозвољено да раде путем е-поште? Или барем да га послати е-поштом као доказ о завршеном, чак и ако их онда узми га од вас на папиру следећи дан?
| |||
| |||
| плус Гары вашу е-маил је пратио откад вас је послао цео разред као и документација програма 5 |
|
| |||
| |||
| Био сам болестан и да је завршио у школу, али се није предао га ипак не бих могао тако е-пошту од куће. плус не знам мој е-маил адресу или учитеља, јер цеу27 нашој школи се користи ГроупУисе уиерд ствар зове и не знам адресе. ја ћу је послати га цеу27 гоогле маил адресу, али 1. ЈА није 'мислити он би на то гледате онда 2. Нисам га има са мном Аныуаы ја сам само прошао даље морамо радити на испит у мај ![]() нажалост мораћете ћу студирати. :) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
плус имам велепосједници копирање офф мене сваки дан. и једе моје тест папир. |
|
| |||
| |||
| Сјећам се кад сам био у школи нисам могао ни тип, 2 прста типа какве ствари ја мислим да је око 10упм, у лекције бих отворити боја и шкрабати лол. нисмо имали прилику то програмирање или нешто највише сат могли узети је како да креирате табеле и ствари. |
|
| |||
| |||
| ыеах боја је забаван, али ми се нормално уатцх видеос људи раде глупе ствари попут пада офф бицикле или отићи на овом уебсите или ћемо гледати недс (цхавс) уписивањем лозинке у њихову Хотмаил, бебо, МыСпаце, итд и раде ван колико дуго ће бити све док њихова поште сјецкан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми радимо мало програмирања. Преко две године она ће се састојати од: ХТМЛ ЦСС ПХП АСП ВБ, углавном ВБ.НЕТ Флекс СКЛ можда мало превише ЈАВА, али не много.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ц / Ц + + Програмски језик | Разорхауг047 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 1. јуна 2009 06:41 |
| Програмирање Ц #, Уеб Броусер ПОМОЋ! | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 18 март 2009 07:57 |
| Где започети програмирање | Анерс92 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 26 | 20 март 2008 11:57 |
| Помоћ Дам Школа | адамсхоре | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 5 децембар 2007 11:38 |
| Програмирање .... апликација | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 12 октобар 2007 04:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |