![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую NetBeans для Java, вона допомагає мені з дурними мало помилок, подібних забуваючи комою в кінці рядка
| |||
| |||
| Я використовую свою програму кваліфікації .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| якою спеціальністю?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти не дозволив представити роботу електронною поштою? Или, по крайней мере, відправити його по електронній пошті як доказ завершення, навіть якщо вони потім прийняти її у вас на папері, на наступний день?
| |||
| |||
| плюс Gary вашої електронної пошти контролюється тих пір, як ви відправили цілий клас, як 5 програм і документації |
|
| |||
| |||
| Я був хворий і закінчила її в школу, але не передав його в ще я не міг відправити його з дому. Плюс я не знаю, мої вчителі адресу електронної пошти або cew27 тому, що наша школа використовує дивну річ, звана GroupWise, і я не знаю адреси. Я збирався відправити його в Google cew27 адресу, але 1. Я не думаю, що він буде дивитися на нього потім 2. У мене не було зі мною У всякому разі я ще пройшов я просто більше працювати на іспиті травня ![]() На жаль, мені доведеться вчитися. :) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
плюс я дворянства копіювання з мене кожен день. і є моя лакмусовим папери. |
|
| |||
| |||
| Я пам'ятаю, коли я навчався в школі я навіть не тип, тип 2 пальця роду речі я думаю, було близько 10wpm, на уроках я б відкривати фарби і малюнок LOL. ми ніколи не мали можливості зробити програмування або що-небудь високому уроку ви можете взяти в тому, як створювати таблиці та інше. |
|
| |||
| |||
| Та фарба весело, але ми зазвичай дивитися відео люди роблять дурні речі, як падають велосипедах або піти на це Вебсайт або ми дивимося Neds (chavs) ввівши свій пароль в Hotmail, Bebo, MySpace і т.д., і робота, як довго це буде, поки не буде зламана свою електронну пошту |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми трохи програмування. Протягом двох років він буде складатися з: HTML CSS PHP ASP В.Б., головним чином, VB.NET Flex SQL Може бути, трохи занадто JAVA, але не набагато.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| C / C + + Programming Language | Razorhawg047 | General Software чат | 1 | 1 червня 2009 06:41 |
| C # програмування, веб-браузер HELP!! | ryannathans | General Software чат | 1 | 18 березня 2009 07:57 |
| З чого почати програмування | Aners92 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 26 | 20 березня 2008 11:57 |
| Допомога школі Гребля | adamshore | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 грудня 2007 11:38 |
| Програмування .... додаток | Cew27 | General Software чат | 3 | 12 жовтня 2007 04:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |