по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Защо арго виждам моите реклами в AdWords?

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви ноември 2008, 09:30
Новите държави Група

Default Защо арго виждам моите реклами в AdWords?

Имам пускат реклами с изображения на Google AdWords.
Всички мои ключови думи показват, че те са активни, и моите реклами вървят - те са били одобрени.
И все пак, не мога да видя моите обяви навсякъде, когато използвам та инструмент за търсене чрез AdWords, то tellls мен, че не съществуват обяви на мината, която да отговаря на тази ключова дума.
Аз също искам да знам как мога да си сайт, описани на първата страница от търсене на Google - какви са разходите?
Може ли някой ми помогне, моля.
Отколкото
Old 21-ви ноември 2008, 09:51
Администратор Група

Дай път на AdWords не се актуализира в реално време, също и да сте сигурни, че офертите са достатъчно висок и качественият рейтинг не е прекалено ниска.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24-ти Ноември, 2008, 03:35
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от atab0325 View Post
Аз също искам да знам как мога да си сайт, описани на първата страница от търсене на Google - какви са разходите?
Може ли някой ми помогне, моля.
Отколкото
Да искаш да кажеш на страница един от естествените резултати от търсене, Google или вашата реклама на страницата с една?

Бившият изисква много упорит труд оптимизиране на вашия сайт и страници, и може да отнеме месеци, без да се гарантира това, което все така (противно на това, което някои SEO фирми ще ви кажа, никой не може да гарантира, за да ви една страница за нормална търсещия условия за търсене, те може просто да подобрите своята позиция).

За Google реклами, за да се появи на страницата с едно, което трябва да глоба мелодия рекламата, и да използвате ключови думи, които съвпадат с това, което е в реклами в Google, така и тези за Вашата целева страница. И вие трябва да направите по-високо ценово предложение, както добре. Но не се получи откаран с наддаване повече и повече, или бихте могли да използвате вашия месечен бюджет много бързо.
Old 26-ти февруари 2009, 20:57
Новите държави Група

Получите мигновени диагноза за определена ключова дума на Ключови думи етикета на Вашата рекламна група Информация страница. Просто насочете мишката към иконата с лупа до която и да е ключова дума във Вашата рекламна група, и ще се появи помощен балон с информация за вашата keyword.Then можете да разберете думи Това е проблем, или не
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Имам нужда от Google Adwords специалист? GettingStronger Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 20 януари 2009 год. 14:03
Награда за AdWords Инструменти? NeilCampbell Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 18 май 2007 г. 15:11
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc