![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам пускат реклами с изображения на Google AdWords. Всички мои ключови думи показват, че те са активни, и моите реклами вървят - те са били одобрени. И все пак, не мога да видя моите обяви навсякъде, когато използвам та инструмент за търсене чрез AdWords, то tellls мен, че не съществуват обяви на мината, която да отговаря на тази ключова дума. Аз също искам да знам как мога да си сайт, описани на първата страница от търсене на Google - какви са разходите? Може ли някой ми помогне, моля. Отколкото |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дай път на AdWords не се актуализира в реално време, също и да сте сигурни, че офертите са достатъчно висок и качественият рейтинг не е прекалено ниска.
| |||
| |||
| Цитат:
Бившият изисква много упорит труд оптимизиране на вашия сайт и страници, и може да отнеме месеци, без да се гарантира това, което все така (противно на това, което някои SEO фирми ще ви кажа, никой не може да гарантира, за да ви една страница за нормална търсещия условия за търсене, те може просто да подобрите своята позиция). За Google реклами, за да се появи на страницата с едно, което трябва да глоба мелодия рекламата, и да използвате ключови думи, които съвпадат с това, което е в реклами в Google, така и тези за Вашата целева страница. И вие трябва да направите по-високо ценово предложение, както добре. Но не се получи откаран с наддаване повече и повече, или бихте могли да използвате вашия месечен бюджет много бързо. |
|
| |||
| |||
| Получите мигновени диагноза за определена ключова дума на Ключови думи етикета на Вашата рекламна група Информация страница. Просто насочете мишката към иконата с лупа до която и да е ключова дума във Вашата рекламна група, и ще се появи помощен балон с информация за вашата keyword.Then можете да разберете думи Това е проблем, или не |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда от Google Adwords специалист? | GettingStronger | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 20 януари 2009 год. 14:03 |
| Награда за AdWords Инструменти? | NeilCampbell | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 18 май 2007 г. 15:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |