![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω τοποθετηθεί για τις διαφημίσεις εικόνας του Google AdWords. Όλες οι λέξεις-κλειδιά μου δείξουν ότι είναι ενεργό, και οι διαφημίσεις που εκτελείτε - έχουν εγκριθεί. Ωστόσο, δεν μπορώ να δω τις διαφημίσεις μου πουθενά, όταν η χρήση εργαλείου αναζήτησης μέσω του AdWords, θα tellls μου ότι δεν υπάρχουν οι διαφημίσεις μου που ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Θα ήθελα επίσης να μάθω πώς μπορώ να πάρω την ιστοσελίδα μου μέχρι που απαριθμούνται στην πρώτη σελίδα αναζήτησης της Google - Ποια είναι τα έξοδα; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ μου. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δώσ 'του χρόνου, το AdWords δεν ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο, επίσης, να βεβαιωθείτε ότι οι προσφορές είναι αρκετά υψηλή βαθμολογία ποιότητας και σας δεν είναι πάρα πολύ χαμηλό.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η πρώτη απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά και τη βελτιστοποίηση του δικτυακού σας τόπου σελίδες, και μπορεί να πάρει μήνες, με ό, τι δεν αποτελεί εγγύηση ώστε ποτέ (αντίθετα με ό, τι ορισμένοι SEO επιχειρήσεων θα σας πει, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σας μία σελίδα για μια κανονική ψάχνει την όρους αναζήτησης, μπορούν να βελτιώσουν τη θέση σας μόνο). Για να εμφανίζονται οι διαφημίσεις του Google σε μία σελίδα, πρέπει να συντονίσουμε τη διαφήμισή σας, και να χρησιμοποιούν τις λέξεις-κλειδιά που ταιριάζουν με το τι είναι προς το ίδιο το Google Ad και εκείνων για τη σελίδα προορισμού σας. Και εσείς πρέπει να κάνει μια υψηλότερη προσφορά επίσης. Αλλά δεν θα παρασυρθεί με την υποβολή προσφορών όλο και περισσότερο, ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι το μηνιαίο προϋπολογισμό σας πολύ γρήγορα. |
|
| |||
| |||
| Πάρτε μία άμεση διάγνωση για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί για την Λέξεις-κλειδιά καρτέλα σας στη σελίδα Λεπτομέρειες ομάδας διαφημίσεων. Απλά τοποθετήστε το ποντίκι στην εικονίδιο μεγεθυντικού φακού δίπλα σε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί στην ομάδα διαφημίσεών σας, και ένα συννεφάκι βοήθειας θα εμφανιστεί με πληροφορίες σχετικά με την keyword.Then μπορείτε να καταλάβετε Keyword Αυτό είναι το πρόβλημα ή δεν |