manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Why cant i vidjeti svoje oglase na AdWords?

Reply

Thread Tools
Old 21. studenog 2008, 09:30
Novi član grupe

Default Why cant i vidjeti svoje oglase na AdWords?

Ja sam stavio slikovne oglase na Google AdWords.
Sve moje ključne riječi pokazuju da su aktivne, a moji oglasi prikazivati - oni su odobrene.
Ipak, ne mogu vidjeti svoj oglas bilo gdje, kada sam ti koristiti alat za pretraživanje putem adwords, ona tellls mi se da nema moje oglase koji odgovaraju toj ključnoj riječi.
JA isto tako ištanje to znati kako mogu nabaviti moj sajt je naveden na prvoj stranici Google pretraživanja - Koji su troškovi uključeni?
Može li netko molim vas pomoći meni.
Thanx
Old 21. studenog 2008, 09:51
Administrator Group

Dajte joj vremena, AdWords ne ažurirate u realnom vremenu, i provjerite da li su ponude dovoljno visok i Ocjena kvalitete se ne prenizak.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. studenog 2008, 03:35
Member Group

Quote:
Originally Posted by atab0325 View Post
JA isto tako ištanje to znati kako mogu nabaviti moj sajt je naveden na prvoj stranici Google pretraživanja - Koji su troškovi uključeni?
Može li netko molim vas pomoći meni.
Thanx
Da li ste mislili na stranici jedan od prirodno rezultatima pretraživanja, ili svoj Google oglasa na jednoj stranici?

Nekadašnji zahtijeva puno teškog rada optimizacija Vaše stranice i stranice, a može trajati mjesecima, bez garancija, tako što ikad (suprotno onome što SEO neke tvrtke će ti reći, ne-može jamčiti da dobijete jednu stranicu jedan za normalnu tražećih uvjete za pretraživanje, mogu samo poboljšati svoj položaj).

Za Google oglase da se prikazuju na jednoj stranici, morat ćete fino naštimati svoj oglas, i koristiti ključne riječi koje se podudaraju s onim što je u google sam oglas i onih na Vašoj odredišnoj stranici. I morate napraviti veću ponudu as well. Ali ne dobijete odvodeći sa ponudom više i više, ili ste mogli iskoristiti svoj mjesečni proračun vrlo brzo.
Old 26 veljača 2009, 20:57
Novi član grupe

Dobijte instant dijagnoze za određenu ključnu riječ na Ključne riječi kartici stranici Detalji o grupi oglasa. Jednostavno pokažite mišem na povećalo ikona pored bilo koje ključne riječi u grupi oglasa, a pojavit će se balončić pomoći s informacijama o Vašem keyword.Then možete shvatiti Riječ To je problem ili ne
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.