![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam stavio slikovne oglase na Google AdWords. Sve moje ključne riječi pokazuju da su aktivne, a moji oglasi prikazivati - oni su odobrene. Ipak, ne mogu vidjeti svoj oglas bilo gdje, kada sam ti koristiti alat za pretraživanje putem adwords, ona tellls mi se da nema moje oglase koji odgovaraju toj ključnoj riječi. JA isto tako ištanje to znati kako mogu nabaviti moj sajt je naveden na prvoj stranici Google pretraživanja - Koji su troškovi uključeni? Može li netko molim vas pomoći meni. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dajte joj vremena, AdWords ne ažurirate u realnom vremenu, i provjerite da li su ponude dovoljno visok i Ocjena kvalitete se ne prenizak.
| |||
| |||
| Quote:
Nekadašnji zahtijeva puno teškog rada optimizacija Vaše stranice i stranice, a može trajati mjesecima, bez garancija, tako što ikad (suprotno onome što SEO neke tvrtke će ti reći, ne-može jamčiti da dobijete jednu stranicu jedan za normalnu tražećih uvjete za pretraživanje, mogu samo poboljšati svoj položaj). Za Google oglase da se prikazuju na jednoj stranici, morat ćete fino naštimati svoj oglas, i koristiti ključne riječi koje se podudaraju s onim što je u google sam oglas i onih na Vašoj odredišnoj stranici. I morate napraviti veću ponudu as well. Ali ne dobijete odvodeći sa ponudom više i više, ili ste mogli iskoristiti svoj mjesečni proračun vrlo brzo. |
|
| |||
| |||
| Dobijte instant dijagnoze za određenu ključnu riječ na Ključne riječi kartici stranici Detalji o grupi oglasa. Jednostavno pokažite mišem na povećalo ikona pored bilo koje ključne riječi u grupi oglasa, a pojavit će se balončić pomoći s informacijama o Vašem keyword.Then možete shvatiti Riječ To je problem ili ne |