kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Miért vidám látom a hirdetéseket az AdWords-re?

Reply

Téma eszközök
Old November 21, 2008, 09:30
Új tag Csoport

Default Miért vidám látom a hirdetéseket az AdWords-re?

Én képes hirdetéseket elhelyezni a Google AdWords.
Minden kulcsszavakat, hogy ezek aktívak, és hirdetéseim futnak - jóváhagyták őket.
Mégis, nem látom hirdetéseimet bárhol, amikor használja th eszköz az AdWords, hogy tellls nekem, hogy nincs olyan hirdetéseket, amelyek megfelelnek az enyém, hogy a kulcsszó.
Én is szeretném tudni, hogyan tud én kap a webhelyemet jegyzett fel az első oldalon a Google-keresés - Milyen költségeket?
Tud valaki legyen szíves segíteni.
Thanx
Old November 21, 2008, 09:51
Administrator Group

Add idő, az AdWords nem frissíti valós időben is, győződjön meg arról, hogy ajánlata elég magas a minőségi pontszám, és nem túl alacsony.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 24, 2008, 03:35
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by atab0325 View Post
Én is szeretném tudni, hogyan tud én kap a webhelyemet jegyzett fel az első oldalon a Google-keresés - Milyen költségeket?
Tud valaki legyen szíves segíteni.
Thanx
Do you mean oldalán egy természetes keresési eredményeket, illetve a Google hirdetési oldalon is?

Az előbbi előírja, sok-sok kemény munka optimalizálása a webhely és a lapok és a hónapot is igénybe vehet, de nincs garancia, amit így soha (ellentétben azzal, amit egyes cégek seo megmondja neked, senki nem tudja garantálni, hogy kapsz egy oldalt egy a normális kereső keresési feltételek, akkor csak javítani a helyzet).

A Google hirdetések jelennek meg az egyik oldalon, akkor finomhangolásához hirdetését, és használja a kulcsszavakat, amelyek megfelelnek fel, mi van a Google ad magára, és ezeket az érkezési oldalon. És van, hogy egy magasabb ajánlatot is. De nem kapnak el a licitálás végzett több, vagy ha nem használja fel havi költségvetését nagyon gyorsan.
Old Február 26, 2009, 20:57
Új tag Csoport

Kap egy diagnózis egy adott kulcsszó a Kulcsszavak lapján Hirdetéscsoport részletei oldalon. Csak pont az egérrel a nagyító ikon kulcsszótargetált A hirdetéscsoportba, és súgóbuborék jelenik meg az információk a keyword.Then tudsz megérteni Ez Kulcsszó probléma, vagy nem
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Szükségem van a Google AdWords szakember? GettingStronger Web Design, Hosting & SEO 1 20. január 2009 14:03
Best Tools AdWords? NeilCampbell Web Design, Hosting & SEO 1 18. május 2007 15:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.