![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én képes hirdetéseket elhelyezni a Google AdWords. Minden kulcsszavakat, hogy ezek aktívak, és hirdetéseim futnak - jóváhagyták őket. Mégis, nem látom hirdetéseimet bárhol, amikor használja th eszköz az AdWords, hogy tellls nekem, hogy nincs olyan hirdetéseket, amelyek megfelelnek az enyém, hogy a kulcsszó. Én is szeretném tudni, hogyan tud én kap a webhelyemet jegyzett fel az első oldalon a Google-keresés - Milyen költségeket? Tud valaki legyen szíves segíteni. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Add idő, az AdWords nem frissíti valós időben is, győződjön meg arról, hogy ajánlata elég magas a minőségi pontszám, és nem túl alacsony.
| |||
| |||
| Idézet:
Az előbbi előírja, sok-sok kemény munka optimalizálása a webhely és a lapok és a hónapot is igénybe vehet, de nincs garancia, amit így soha (ellentétben azzal, amit egyes cégek seo megmondja neked, senki nem tudja garantálni, hogy kapsz egy oldalt egy a normális kereső keresési feltételek, akkor csak javítani a helyzet). A Google hirdetések jelennek meg az egyik oldalon, akkor finomhangolásához hirdetését, és használja a kulcsszavakat, amelyek megfelelnek fel, mi van a Google ad magára, és ezeket az érkezési oldalon. És van, hogy egy magasabb ajánlatot is. De nem kapnak el a licitálás végzett több, vagy ha nem használja fel havi költségvetését nagyon gyorsan. |
|
| |||
| |||
| Kap egy diagnózis egy adott kulcsszó a Kulcsszavak lapján Hirdetéscsoport részletei oldalon. Csak pont az egérrel a nagyító ikon kulcsszótargetált A hirdetéscsoportba, és súgóbuborék jelenik meg az információk a keyword.Then tudsz megérteni Ez Kulcsszó probléma, vagy nem |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van a Google AdWords szakember? | GettingStronger | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 20. január 2009 14:03 |
| Best Tools AdWords? | NeilCampbell | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 18. május 2007 15:11 |
| Téma eszközök | |
| |