פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

צביעות מדוע אני רואה את המודעות שלי ב-AdWords?

Reply

שרשרת כלים
Old 21 נובמבר 2008, 09:30
קבוצת חברות חדשות

Default צביעות מדוע אני רואה את המודעות שלי ב-AdWords?

אני חייב להציב מודעות תמונה ב-Google AdWords.
הצג את כל מילות המפתח שלי כי הם פועלים, וכן את המודעות שלי מוצגות - הן אושרו.
עם זאת, אני לא יכול לראות את המודעות שלי בכל מקום, כאשר אני משתמש בכלי חיפוש th באמצעות AdWords, tellls לי כי אין מודעות שלי המתאימים מילת מפתח.
גם אני רוצה לדעת איך אני יכול לקבל את האתר שלי רשום למעלה על החיפוש בדף הראשון של גוגל - מה העלויות מעורב?
מישהו יכול בבקשה לסייע לי.
Thanx
Old 21 נובמבר 2008, 09:51
מנהל קבוצת

תן לה זמן, AdWords אינה מתעדכנת בזמן אמת, גם לוודא שאתה נמצא גבוה מספיק הצעות ועל ציון האיכות שלך הוא לא נמוך מדי.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 נובמבר 2008, 03:35
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי atab0325 View Post
גם אני רוצה לדעת איך אני יכול לקבל את האתר שלי רשום למעלה על החיפוש בדף הראשון של גוגל - מה העלויות מעורב?
מישהו יכול בבקשה לסייע לי.
Thanx
האם אתה מתכוון בעמוד אחד את תוצאות החיפוש הטבעיות, או על המודעה שלך ב-Google דף אחד?

לשעבר דורש הרבה עבודה קשה מיטוב ודפי האתר שלך, והוא יכול לקחת חודשים, ללא שום מה כל כך להבטיח אי פעם (בניגוד למה כמה חברות SEO אגיד לך, אף אחד לא יכול להבטיח לך להגיע לדף אחד נורמלי של המחפש מונחי החיפוש, הם יכולים רק לשפר את המיקום שלך).

עבור מודעות Google להופיע בעמוד אחד, אתה צריך לכוון היטב את המודעה, וכן השתמש במילות מפתח מתאימים עם מה הוא המודעות של Google עצמה ושל דף הנחיתה שלך. ואתה חייב לעשות הצעה גבוהה יותר גם כן. אבל לא להסחף עם הצעה יותר ויותר, או שאתה יכול להשתמש בעד התקציב החודשי שלך במהירות רבה.
Old 26 פבואר 2009, 20:57
קבוצת חברות חדשות

קבל אבחנה מיידית עבור מילת מפתח מסוימת על מילות מפתח הכרטיסייה שלך בדף 'פרטי קבוצת מודעות. את העכבר על סמל זכוכית המגדלת שלצד כל מילת מפתח בקבוצת המודעות שלך, ואת בועת עזרה תופיע ובה מידע אודות keyword.Then אתה יכול להבין בעיה זו היא מילת מפתח או לא
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אני צריך מומחה של Google AdWords? GettingStronger עיצוב אתרים, אירוח & SEO 1 20 ינואר 2009 14:03
כלים הטוב ביותר ב-AdWords? NeilCampbell עיצוב אתרים, אירוח & SEO 1 18 מאי 2007 15:11
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.