![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני חייב להציב מודעות תמונה ב-Google AdWords. הצג את כל מילות המפתח שלי כי הם פועלים, וכן את המודעות שלי מוצגות - הן אושרו. עם זאת, אני לא יכול לראות את המודעות שלי בכל מקום, כאשר אני משתמש בכלי חיפוש th באמצעות AdWords, tellls לי כי אין מודעות שלי המתאימים מילת מפתח. גם אני רוצה לדעת איך אני יכול לקבל את האתר שלי רשום למעלה על החיפוש בדף הראשון של גוגל - מה העלויות מעורב? מישהו יכול בבקשה לסייע לי. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תן לה זמן, AdWords אינה מתעדכנת בזמן אמת, גם לוודא שאתה נמצא גבוה מספיק הצעות ועל ציון האיכות שלך הוא לא נמוך מדי.
| |||
| |||
| ציטוט:
לשעבר דורש הרבה עבודה קשה מיטוב ודפי האתר שלך, והוא יכול לקחת חודשים, ללא שום מה כל כך להבטיח אי פעם (בניגוד למה כמה חברות SEO אגיד לך, אף אחד לא יכול להבטיח לך להגיע לדף אחד נורמלי של המחפש מונחי החיפוש, הם יכולים רק לשפר את המיקום שלך). עבור מודעות Google להופיע בעמוד אחד, אתה צריך לכוון היטב את המודעה, וכן השתמש במילות מפתח מתאימים עם מה הוא המודעות של Google עצמה ושל דף הנחיתה שלך. ואתה חייב לעשות הצעה גבוהה יותר גם כן. אבל לא להסחף עם הצעה יותר ויותר, או שאתה יכול להשתמש בעד התקציב החודשי שלך במהירות רבה. |
|
| |||
| |||
| קבל אבחנה מיידית עבור מילת מפתח מסוימת על מילות מפתח הכרטיסייה שלך בדף 'פרטי קבוצת מודעות. את העכבר על סמל זכוכית המגדלת שלצד כל מילת מפתח בקבוצת המודעות שלך, ואת בועת עזרה תופיע ובה מידע אודות keyword.Then אתה יכול להבין בעיה זו היא מילת מפתח או לא |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני צריך מומחה של Google AdWords? | GettingStronger | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 20 ינואר 2009 14:03 |
| כלים הטוב ביותר ב-AdWords? | NeilCampbell | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 18 מאי 2007 15:11 |
| שרשרת כלים | |
| |