mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Why cant i see skelbimus AdWords?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 09:30
Naujas Narys

Turiu pateikti vaizdinius skelbimus Google AdWords.
Visi mano žodžiai rodo, kad jie veikia, ir mano skelbimai rodomi, - jie buvo patvirtinti.
Tačiau, aš nematau savo skelbimus visur, kai naudotis i-osios paieškos priemonė per AdWords, tai tellls man, kad nėra iš mano skelbimus, atitinkančius šiuo raktažodžiu.
Taip pat norėčiau žinoti, kaip galiu gauti savo svetainėje nurodyta iki pirmame paieškos puslapyje "Google" - kas išlaidas?
Can someone please man padėti.
Thanx
Old Lapkritis 21, 2008, 09:51
Administrator Grupė

Duok metu,, AdWords "nėra atnaujinama realiu laiku, taip pat įsitikinkite, kad kainos yra pakankamai didelis ir jūsų kokybės balas nėra per mažas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Lapkritis 24, 2008, 03:35
Narys

Citata:
Originally Posted by atab0325 View Post
Taip pat norėčiau žinoti, kaip galiu gauti savo svetainėje nurodyta iki pirmame paieškos puslapyje "Google" - kas išlaidas?
Can someone please man padėti.
Thanx
Do you mean puslapyje vienas gamtos paieškos rezultatus, arba "Google" skelbimų puslapyje viena?

Buvęs reikalauja daug sunkaus darbo, optimizuoti savo svetainę ir puslapį, ir gali užtrukti mėnesius, be jokios garantijos, kad kada nors ką (priešingai nei kai kurie SEO įmonių pasakys jums, niekas negali garantuoti, kad jums vieną puslapį po vieną įprastą vartotojo paieškos, jos gali tik pagerinti savo padėtį).

Kad Google skelbimus puslapis vienas, turite sureguliuoti savo skelbimą, ir naudoti raktinius žodžius, kurie atitinka su tuo, kas yra "Google" reklamos sau ir tiems lapu. Ir tu turi padaryti didesnę kainą taip pat. But don't get nunešė su siūlymų daugiau ir daugiau, arba galite naudoti jūsų mėnesio biudžetas labai greitai.
Old Vasaris 26, 2009, 20:57
Naujas Narys

Get instant diagnozė ypač raktažodį Raktažodžiai skirtuką skelbimų grupės informacijos puslapyje. Tiesiog nukreipkite pelės padidinamojo stiklo piktogramą šalia bet kurio raktinio žodžio skelbimų grupę, ir Pasirodys pagalbos balionėlis su informacija apie jūsų keyword.Then galite suprasti tai Raktažodis problema ar ne
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.