![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu pateikti vaizdinius skelbimus Google AdWords. Visi mano žodžiai rodo, kad jie veikia, ir mano skelbimai rodomi, - jie buvo patvirtinti. Tačiau, aš nematau savo skelbimus visur, kai naudotis i-osios paieškos priemonė per AdWords, tai tellls man, kad nėra iš mano skelbimus, atitinkančius šiuo raktažodžiu. Taip pat norėčiau žinoti, kaip galiu gauti savo svetainėje nurodyta iki pirmame paieškos puslapyje "Google" - kas išlaidas? Can someone please man padėti. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duok metu,, AdWords "nėra atnaujinama realiu laiku, taip pat įsitikinkite, kad kainos yra pakankamai didelis ir jūsų kokybės balas nėra per mažas.
| |||
| |||
| Citata:
Buvęs reikalauja daug sunkaus darbo, optimizuoti savo svetainę ir puslapį, ir gali užtrukti mėnesius, be jokios garantijos, kad kada nors ką (priešingai nei kai kurie SEO įmonių pasakys jums, niekas negali garantuoti, kad jums vieną puslapį po vieną įprastą vartotojo paieškos, jos gali tik pagerinti savo padėtį). Kad Google skelbimus puslapis vienas, turite sureguliuoti savo skelbimą, ir naudoti raktinius žodžius, kurie atitinka su tuo, kas yra "Google" reklamos sau ir tiems lapu. Ir tu turi padaryti didesnę kainą taip pat. But don't get nunešė su siūlymų daugiau ir daugiau, arba galite naudoti jūsų mėnesio biudžetas labai greitai. |
|
| |||
| |||
| Get instant diagnozė ypač raktažodį Raktažodžiai skirtuką skelbimų grupės informacijos puslapyje. Tiesiog nukreipkite pelės padidinamojo stiklo piktogramą šalia bet kurio raktinio žodžio skelbimų grupę, ir Pasirodys pagalbos balionėlis su informacija apie jūsų keyword.Then galite suprasti tai Raktažodis problema ar ne |