mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Why cant i redzēt savas reklāmas adwords?

Reply

Thread Tools
Old Novembris 21, 2008, 09:30
New Member Group

Default Why cant i redzēt savas reklāmas adwords?

Man ir novietoti grafiskās reklāmas Google AdWords.
Visi atslēgvārdi liecina, ka tie ir aktīvi, un manas reklāmas tiek rādītas - tie ir apstiprināti.
Tomēr es neredzu savu reklāmu jebkur, kad izmantoju th meklēšanas rīks ar adwords, tas tellls mani, ka nav mans reklāmas, kas atbilst šo atslēgvārdu.
Es arī gribu zināt, kā es varu saņemt savu vietni uzskaitīti līdzi pirmajā meklēšanas lapā Google - kādas ir izmaksas?
Vai kāds lūdzu palīdzēt man.
Thanx
Old Novembris 21, 2008, 09:51
Administrator Group

Arī tā laika, adwords nav atjaunina reālajā laikā, kā arī pārliecinieties, vai cenas ir pietiekami augsts, un jūsu kvalitātes rādītājs nav pārāk zems.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Novembris 24, 2008, 03:35
Loceklis

Quote:
Originally Posted by atab0325 View Post
Es arī gribu zināt, kā es varu saņemt savu vietni uzskaitīti līdzi pirmajā meklēšanas lapā Google - kādas ir izmaksas?
Vai kāds lūdzu palīdzēt man.
Thanx
Vai jūs domājāt lapā vienu no dabas meklēšanas rezultātus, vai jūsu Google reklāmas vienā lapā?

Bijušais prasa daudz smaga darba optimizēt savu lapu un lapas, un var paiet mēneši, bez garantijas, ko tā kādreiz (pretēji tam, ko daži seo uzņēmumi pateiks, neviens nevar garantēt, lai jūs vienu lappusi vienu normālu meklētāja meklēšanas nosacījumus, tās var vienkārši uzlabot jūsu pozīcija).

Google reklāmas parādās vienā lapā, jums ir naudas melodija jūsu reklāmas, un izmantot atslēgvārdus, kas atbilst līdz ar to, kas ir google reklāmas pats un tie, jūsu izvietošanas lapu. Un jums ir veikt augstāku cenu, kā arī. Bet nesaņem aizraujas ar izsoles vairāk un vairāk, vai jūs varētu izmantot jūsu mēneša budžetu ļoti ātri.
Old Februāris 26, 2009, 20:57
New Member Group

Iegūstiet tūlītēju diagnozi konkrētam atslēgvārdam Atslēgvārdi tab jūsu reklāmu grupas informācijas lapas. Just point peli, lai lupas ikonas blakus jebkuram atslēgvārdam jūsu reklāmu grupā, un palīdzības burbulis ar informāciju par savu keyword.Then varat saprast Tas Atslēgvārds problēma vai nav
Reply

Register

Bookmarks