![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir novietoti grafiskās reklāmas Google AdWords. Visi atslēgvārdi liecina, ka tie ir aktīvi, un manas reklāmas tiek rādītas - tie ir apstiprināti. Tomēr es neredzu savu reklāmu jebkur, kad izmantoju th meklēšanas rīks ar adwords, tas tellls mani, ka nav mans reklāmas, kas atbilst šo atslēgvārdu. Es arī gribu zināt, kā es varu saņemt savu vietni uzskaitīti līdzi pirmajā meklēšanas lapā Google - kādas ir izmaksas? Vai kāds lūdzu palīdzēt man. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī tā laika, adwords nav atjaunina reālajā laikā, kā arī pārliecinieties, vai cenas ir pietiekami augsts, un jūsu kvalitātes rādītājs nav pārāk zems.
| |||
| |||
| Quote:
Bijušais prasa daudz smaga darba optimizēt savu lapu un lapas, un var paiet mēneši, bez garantijas, ko tā kādreiz (pretēji tam, ko daži seo uzņēmumi pateiks, neviens nevar garantēt, lai jūs vienu lappusi vienu normālu meklētāja meklēšanas nosacījumus, tās var vienkārši uzlabot jūsu pozīcija). Google reklāmas parādās vienā lapā, jums ir naudas melodija jūsu reklāmas, un izmantot atslēgvārdus, kas atbilst līdz ar to, kas ir google reklāmas pats un tie, jūsu izvietošanas lapu. Un jums ir veikt augstāku cenu, kā arī. Bet nesaņem aizraujas ar izsoles vairāk un vairāk, vai jūs varētu izmantot jūsu mēneša budžetu ļoti ātri. |
|
| |||
| |||
| Iegūstiet tūlītēju diagnozi konkrētam atslēgvārdam Atslēgvārdi tab jūsu reklāmu grupas informācijas lapas. Just point peli, lai lupas ikonas blakus jebkuram atslēgvārdam jūsu reklāmu grupā, un palīdzības burbulis ar informāciju par savu keyword.Then varat saprast Tas Atslēgvārds problēma vai nav |
![]() |
|
| Bookmarks |