rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Dlaczego cantomat widzę mojej reklamy w programie AdWords?

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 listopada 2008, 09:30
Nowe państwa grupy

Default Dlaczego cantomat widzę mojej reklamy w programie AdWords?

Mam umieszczane reklamy graficzne w programie Google AdWords.
Wszystkie pokazują, że moje słowa kluczowe są aktywne, a reklamy są wyświetlane - zostały one zatwierdzone.
Jednak nie widzę mojej reklamy w dowolnym miejscu, kiedy mogę używać wyszukiwarki th poprzez AdWords, to tellls mi się, że nie ma żadnych reklam, które pasują do moich tego słowa kluczowego.
Ja również chce wiedzieć, jak zrobić, aby moja witryna wymienione na pierwszej stronie wyszukiwania Google - Jakie są koszty?
Czy ktoś proszę mi pomóc.
Thanx
Old 21 listopada 2008, 09:51
Administrator Group

Daj jej czas, AdWords nie aktualizacji w czasie rzeczywistym, a także upewnić się, że oferty są wystarczająco wysokie i Wyniku Jakości nie jest zbyt niska.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 listopada 2008, 03:35
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by atab0325 View Post
Ja również chce wiedzieć, jak zrobić, aby moja witryna wymienione na pierwszej stronie wyszukiwania Google - Jakie są koszty?
Czy ktoś proszę mi pomóc.
Thanx
Czy masz na myśli, na stronie jednej z naturalnych wyników wyszukiwania, lub reklamy Google na stronie jedno?

Były wymaga wiele ciężkiej pracy optymalizacji witryny i strony, i może potrwać miesiące, bez gwarancji, jakie kiedykolwiek tak (wbrew temu, co niektóre firmy SEO powie, że nikt nie może zagwarantować Ci jedna strona jeden dla normalnego wyszukującej wyszukiwania, mogą po prostu podnieść swoje stanowisko).

W przypadku reklamy Google pojawią się na stronie jednego, musimy lepiej dostosować reklamy i użyć słów kluczowych, które są zgodne z tym, co jest w reklamy Google, a te na stronie docelowej. A masz do złożenia oferty, jak również wyższe. Ale nie dać się ponieść nerwom z licytowania więcej i więcej, lub możesz użyć swój miesięczny budżet bardzo szybko.
Old 26 lutego 2009, 20:57
Nowe państwa grupy

Pobierz natychmiastowej diagnozy dla danego słowa kluczowego w Słowa kluczowe karcie stronie Szczegóły grupy reklam. Po prostu umieść kursor myszy na ikona lupy obok dowolnego słowa kluczowego, w grupie reklam, a ekranie zostanie wyświetlone okienko pomocy zawierające informacje o swoim keyword.Then można zrozumieć, to jest Słowo problemu, czy też nie
Reply

Register

Zakładki