![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam umieszczane reklamy graficzne w programie Google AdWords. Wszystkie pokazują, że moje słowa kluczowe są aktywne, a reklamy są wyświetlane - zostały one zatwierdzone. Jednak nie widzę mojej reklamy w dowolnym miejscu, kiedy mogę używać wyszukiwarki th poprzez AdWords, to tellls mi się, że nie ma żadnych reklam, które pasują do moich tego słowa kluczowego. Ja również chce wiedzieć, jak zrobić, aby moja witryna wymienione na pierwszej stronie wyszukiwania Google - Jakie są koszty? Czy ktoś proszę mi pomóc. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daj jej czas, AdWords nie aktualizacji w czasie rzeczywistym, a także upewnić się, że oferty są wystarczająco wysokie i Wyniku Jakości nie jest zbyt niska.
| |||
| |||
| Cytat:
Były wymaga wiele ciężkiej pracy optymalizacji witryny i strony, i może potrwać miesiące, bez gwarancji, jakie kiedykolwiek tak (wbrew temu, co niektóre firmy SEO powie, że nikt nie może zagwarantować Ci jedna strona jeden dla normalnego wyszukującej wyszukiwania, mogą po prostu podnieść swoje stanowisko). W przypadku reklamy Google pojawią się na stronie jednego, musimy lepiej dostosować reklamy i użyć słów kluczowych, które są zgodne z tym, co jest w reklamy Google, a te na stronie docelowej. A masz do złożenia oferty, jak również wyższe. Ale nie dać się ponieść nerwom z licytowania więcej i więcej, lub możesz użyć swój miesięczny budżet bardzo szybko. |
|
| |||
| |||
| Pobierz natychmiastowej diagnozy dla danego słowa kluczowego w Słowa kluczowe karcie stronie Szczegóły grupy reklam. Po prostu umieść kursor myszy na ikona lupy obok dowolnego słowa kluczowego, w grupie reklam, a ekranie zostanie wyświetlone okienko pomocy zawierające informacje o swoim keyword.Then można zrozumieć, to jest Słowo problemu, czy też nie |
![]() |
|
| Zakładki |