![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам ставио сликовне огласе на Гоогле АдУордс. Све моје кључне речи показују да су активне, а моји огласи приказују - они су одобрене. Ипак, не могу да видим свој оглас било где, када сам ти користити алатку за претрагу путем адуордс, она телллс ми се да нема моје огласе који одговарају тој кључној речи. ЈА исто тако оскудица за кноткле како могу набавити мој сајт је наведен на првој страници Гоогле претраге - Који су трошкови укључени? Може ли неко молим вас помоћи мени. Тханкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дајте јој времена, АдУордс не ажурирате у реалном времену, и проверите да ли су понуде довољно висок и оцена квалитета се не исувише низак.
| |||
| |||
| Куоте:
Некадашњи захтева пуно тешког рада оптимизација Ваше странице и странице, а може да траје месецима, без гаранција, тако што икад (супротно ономе што СЕО неке компаније ће ти рећи, не-може да гарантује да добијете једну страницу један за нормалну претраживача услове за претрагу, могу само да побољша свој положај). За Гоогле рекламе да се приказују на једној страници, потребно је да фино наштимати свој оглас, и да користите кључне речи које се подударају са оним што је у гоогле сам оглас и оних на вашој одредишној страници. И морате направити већу понуду ас уелл. Али не добијете одводећи са понудом више и више, или сте могли искористити свој месечни буџет врло брзо. |
|
| |||
| |||
| Добијте инстант дијагнозе за одређену кључну реч на Кључне речи картици страници Детаљи о групи огласа. Једноставно покажите мишем на повећало икона поред било које кључне речи у групи огласа, а појавиће се балончић помоћи са информацијама о вашем кеыуорд.Тхен можете схватити ријеч То је проблем или не |