![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Google AdWords Resim reklamları yer var. Tüm anahtar kelimeler bunlar ve etkin Reklamlarımın çalışan göster - onlar onaylanmıştır. Ancak, hiçbir yerde, ne zaman i AdWords üzerinden inci arama aracını kullanın Reklamlarımın göremezsiniz, bu burada benim hiçbir reklam uyan bir anahtar kelime yaz tellls. Ayrıca Sitemi nasıl Google'ın ilk arama sayfada listelenen alabilirsiniz bilmek istiyorum - ne maliyeti katılıyor? Biri bana yardım edebilir misiniz lütfen. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaman ver, adwords gerçek zamanlı olarak da emin olun güncelleme yapar teklifleri yeterince yüksek ve kalite puanınıza çok düşük değil.
| |||
| |||
| Alıntı:
Eski ve zor işi çok sitenizdeki ve sayfalarını optimize gerektirir ay sürebilir, garanti ne kadar her ile (bazı SEO firmaları size anlatmak için,, hayır aksine bir sizin için bir sayfa için garanti edemez normal bir kullanıcının Arama terimlerinizi, sadece) Konumunuzu geliştirebilir. Google reklamları için sayfa üzerinde, reklam melodi para cezasına, ve anahtar sözcükler kullanın ne google reklam kendisi olduğunu ve bu açılış sayfası ile maç görünmesi. Ve de daha yüksek bir teklif yapacağız. Ama uzak teklifiyle yapılan alamadım daha fazla veya çok hızlı aylık bütçe kadar kullanabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Üzerinde bir anahtar kelime için bir tanı alın Anahtar Kelimeler Reklam Grubu Ayrıntıları sayfanızın sekmesini seçin. Sadece için farenizi noktası simgesi herhangi bir anahtar kelimenin yanındaki büyüteç bir yardım balonu reklam grubu ve bu anahtar kelimeyi veya sorun olmadığını anlamak için sizin keyword.Then hakkında bilgi gösterilir |