менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Чому нахиляє я бачу свою рекламу на AdWords?

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 листопада 2008, 09:30
Нові члени групи

Я поставив графічні об'яви на Google AdWords.
Усі ключові слова показують, що вони є активними, і мої реклами показуються - вони були затверджені.
Тим не менше, я не можу побачити свою рекламу в будь-якому місці, коли я використовую й пошуковий інструмент, через AdWords, вона tellls мені, що там немає оголошень мої, які відповідають цим ключовим словом.
Я також хочу знати, як я можу отримати свій сайт, вказаний на першій сторінці пошуку Google - Які витрати?
Може хтось прохання допомогти мені.
Thanx
Old 21 листопада 2008, 09:51
Адміністратор групи

Дайте йому часу, AdWords не оновлюється в реальному часі, а також переконайтеся, що ставки досить високі, і від показників якості не є надто низьким.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 24 листопада 2008, 03:35
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав atab0325 View Post
Я також хочу знати, як я можу отримати свій сайт, вказаний на першій сторінці пошуку Google - Які витрати?
Може хтось прохання допомогти мені.
Thanx
Ви хочете сказати, на першій сторінці результатів звичайного пошуку, або ваші реклами Google на одній сторінці?

У першому випадку потрібно багато напруженої роботи оптимізації Вашого сайту і сторінки, і може тривати кілька місяців, немає ніяких гарантій, що так ніколи (всупереч тому, що деяким фірмам SEO скажу вам, ніхто не може гарантувати вам одну сторінку однієї для нормальних шукача умови пошуку, вони просто можуть покращити ваші позиції).

Для Google оголошення показуються на першій сторінці, ви повинні налаштувати Ваші реклами, а також використовувати ключові слова, які збігаються з тим, що в Google саме оголошення і ті, на цільовій сторінці. І ви повинні зробити більш високу ставку, а також. Але не захоплюйтеся з торгів все більше і більше, або ви можете використовувати Ваш щомісячний бюджет дуже швидко.
Old 26 лютого 2009, 20:57
Нові члени групи

Отримайте миттєвий діагнозу для певного ключового слова на Ключові слова вкладка вашої сторінки групи. Просто наведіть курсор миші на значок лупи поряд із будь-яким ключовим словом у групі об'яв, а З'явиться спливаюча підказка з інформацією про Вашу keyword.Then Ви можете зрозуміти це ключовою проблемою чи ні
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.