![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я поставив графічні об'яви на Google AdWords. Усі ключові слова показують, що вони є активними, і мої реклами показуються - вони були затверджені. Тим не менше, я не можу побачити свою рекламу в будь-якому місці, коли я використовую й пошуковий інструмент, через AdWords, вона tellls мені, що там немає оголошень мої, які відповідають цим ключовим словом. Я також хочу знати, як я можу отримати свій сайт, вказаний на першій сторінці пошуку Google - Які витрати? Може хтось прохання допомогти мені. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дайте йому часу, AdWords не оновлюється в реальному часі, а також переконайтеся, що ставки досить високі, і від показників якості не є надто низьким.
| |||
| |||
| Цитата:
У першому випадку потрібно багато напруженої роботи оптимізації Вашого сайту і сторінки, і може тривати кілька місяців, немає ніяких гарантій, що так ніколи (всупереч тому, що деяким фірмам SEO скажу вам, ніхто не може гарантувати вам одну сторінку однієї для нормальних шукача умови пошуку, вони просто можуть покращити ваші позиції). Для Google оголошення показуються на першій сторінці, ви повинні налаштувати Ваші реклами, а також використовувати ключові слова, які збігаються з тим, що в Google саме оголошення і ті, на цільовій сторінці. І ви повинні зробити більш високу ставку, а також. Але не захоплюйтеся з торгів все більше і більше, або ви можете використовувати Ваш щомісячний бюджет дуже швидко. |
|
| |||
| |||
| Отримайте миттєвий діагнозу для певного ключового слова на Ключові слова вкладка вашої сторінки групи. Просто наведіть курсор миші на значок лупи поряд із будь-яким ключовим словом у групі об'яв, а З'явиться спливаюча підказка з інформацією про Вашу keyword.Then Ви можете зрозуміти це ключовою проблемою чи ні |