![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im making site gdje sam usporediti shareware / demo / trial ili freeware versus opensource .. Pitanje je, što učiniti? osnovne html ili WordPress? ![]() http://kevinmabz.co.cc taj je "eksperimentalne stranice" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kreni sa WordPress, to je mnogo lakše.
| |||
| |||
| Ja bih ići u tekst editor i html validator, ali to je osobno. Što god da koristite pobrinite se da je sukladan standardima. Wordpress je ljepušan impresivan i učinit će život cijeli mnogo jednostavnije od pisanja u html!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Prema Vašem sučelju Alexa dobiva milijune posjeta dnevno ali mislim da ćete se slažu da je osnovni pošteno, nema mnogo stranica i nema veze. Zbunjen. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Quote:
http://www.safer-networking.com/removeAlexa.php
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| ServerGuy, site je 1400 rangiran u svijetu, tako da, osim ako su njihove zavaravanje Alexa koji se može obaviti zatim da su uzimajući milijuna posjeta mjesečno. Mike i Alexa je kolačić za praćenje tako da je vrsta siva površina, to je daleko od štetnog i ne prikuplja nikakve osobne informacije. |
|
| |||
| |||
| Wordpress nudi tona značajke, osim toga, možete produžiti još upotrebljivosti, optimizacija tražilice i druge značajke dodavanja dodataka. Dok izradom web stranici je uvijek užurbano problem. Ako je vaša svrha web stranici se može postići sa WP, nema sumnje, trebali biste se prebacili na WP. Postoje i druge CMS dostupan na tržištu, kao i Drupal, Mambo, Daisey, Joomla, itd. Ovdje je popis Content Management Systems
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kako ću doći do # 1 u Google Ljubav Gadgets! Provjerite Latest Gadgets Free Website SEO Review |
|
| |||
| |||
| Da, ja dont imati milijune od pogleda i luka počela još, samo se radi banner (koji nije lijep) ... im učinili odlučivanja, im ide za WordPress ... hvala svima .. |
|
| |||
| |||
| Quote: Quote:
Stvarni Safer Networking (Spybot-S & D) http://www.safer-networking.org/en/index.html |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wordpress dozvole? Pokušavate instalirati Tema | Sheepdisease | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 9. listopada 2009 12:30 |
| Novi Dijelovi za PC Basic | Katana | General Hardware Chat | 11 | 18. lipnja 2009 02:49 |
| Preselio iz Blogger za WordPress | evilfantasy | Web Dizajn, Hosting & SEO | 13 | 2. ožujak 2009 12:04 |
| 49 Most Downloaded Wordpress Themes svih vremena! | KanoakaVirus | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 1. ožujak 2009 12:04 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 8. studeni 2007 02:54 |
| Thread Tools | |
| |