![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| im priėmimo vietoje, kur galiu palyginti shareware / Demo / Trial palyginti freeware arba opensource .. Kyla klausimas, ką turėčiau daryti? pagrindinio HTML ar WordPress? ![]() http://kevinmabz.co.cc Thats "Eksperimentinė svetainė" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eiti su wordpress, tai daug lengviau.
| |||
| |||
| Norėčiau eiti į teksto redaktorių ir HTML validator, bet tai yra asmeninė. Whatever naudoti įsitikinkite, kad jis atitinka standartus. WordPress yra gana įspūdingai ir, kad gyvenimas apskritai daug lengviau nei raštu HTML!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Remiantis Alexa svetainę pasireiškia milijonai lankytojų per dieną, tačiau aš manau, jūs sutikite tai yra gana pagrindinis, neturi daug puslapių ir jokių nuorodų. Confused. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Citata:
http://www.safer-networking.com/removeAlexa.php
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| ServerGuy, svetainės reitingą 1.400 visame pasaulyje, todėl, jei jie yra padirbta jų Alexa, kurie gali būti padaryta tada taip jie gauna milijonus lankytojų per mėnesį. Ir Mike Alexa yra stebėjimo slapuko, kad tai rūšies pilkoje zonoje, jis toli nuo žalingo ir nerenka jokios asmeninės informacijos. |
|
| |||
| |||
| WordPress pasiūlymai tonų funkcijų, be to, galite išplėsti daugiau naudoti, Search Engine Optimization ir kitas savybes, pridedant daugiau įskiepių. Kadangi kuriant svetainę visada džiovos klausimą. Jei jūsų svetainės tikslas gali būti pasiektas su WP, nėra jokios abejonės, jums reikia pereiti prie WP. Yra ir kitų CMS prieinama rinka, kaip Drupal, Mambo, Daisey, Joomla ir tt Čia yra sąrašas Turinio valdymo sistemos
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kaip pasiekti Google # 1 Meilė Gadgets! Patikrinkite Paskutinės gadgets Free Website SEO Apžvalga |
|
| |||
| |||
| Yes, I dont turi milijonus nuomonėmis, nes i havent prasidėjo dar tik reklama daroma (kuris nėra gražus) ... im padaryta sprendžiant, im going for WordPress ... ačiū visiems .. |
|
| |||
| |||
| Citata: Citata:
Nekilnojamojo Safer Networking (Spybot-S & D) http://www.safer-networking.org/en/index.html |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| WordPress leidimai? Bando įdiegti tema | Sheepdisease | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 9 spalis 2009 12:30 |
| Naujos dalys Pagrindinio kompiuterio | Katana | General Hardware Chat | 11 | Birželis 18, 2009 02:49 |
| Perkelta iš Blogger į Wordpress | evilfantasy | Web Design, Hosting & SEO | 13 | 2 kovas 2009 12:04 |
| 49 Dauguma paimti WordPress Themes All Time! | KanoakaVirus | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 1 kovas 2009 12:04 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, Hosting & SEO | 4 | Lapkritis 8, 2007 02:54 |
| Temos įrankiai | |
| |