![]() |
|
| |||
| |||
| im pieņemšanas vietā, kur es varu salīdzināt shareware / demo / pētījumā, salīdzinot ar freeware un opensource .. Jautājums ir, ko man darīt? HTML vai WordPress? ![]() http://kevinmabz.co.cc thats "eksperimentālā site" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iet ar WordPress, tā ir daudz vieglāk.
| |||
| |||
| Es gribētu iet uz teksta redaktoru un HTML validators bet tas ir personisku. Kāds lietojat pārliecinieties, ka tā ir standartu prasībām. WordPress ir diezgan iespaidīgs, un tas padara dzīvi kopumā daudz vieglāk nekā rakstot ar html!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Pēc Alexa vietnes saņem miljoniem apmeklējumu dienā vēl es domāju, jūs piekrītat to ir diezgan pamata, nav daudz lapām, un nav saites. Sajaukt. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Quote:
http://www.safer-networking.com/removeAlexa.php
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| ServerGuy, vieta tiek izvietota 1.400 šajā pasaulē, tāpēc ja vien tie nav faking to alexa, ko var izdarīt tad jā tie kļūst miljoni apmeklējumu mēnesī. Un mike alexa ir uzskaites sīkdatnes, lai tā ir sava veida pelēkajā zonā, tas ir tālu no kaitīgas un neiekasē personisku info. |
|
| |||
| |||
| WordPress piedāvā t funkcijas, turklāt var pagarināt vēl izmantojamību, meklētājprogrammas optimizācija un citas īpašības, pievienojot vairāk plugins. Tā kā, izveidojot tīmekļa vietnes vienmēr drudžains jautājums. Ja jūsu mērķis mājas lapā var sasniegt ar WP, nav šaubu, jums vajadzētu pāriet uz WP. Ir citi CMS pieejami tirgū, kā Drupal, Mambo, Daisey, Joomla uc Šeit ir saraksts ar Content Management Systems
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blogs - Kā varu sasniegt # 1 in Google Mīlestība Gadgets! Pārbaudiet Jaunākās sīkrīku Free Website SEO Review |
|
| |||
| |||
| yes, i dont ir miljoniem viedokli, jo i havent sākās vēl tikai banner notiek (kas nav labi) ... im izdarīt lēmumu, im virzība uz WordPress ... thanks visiem .. |
|
| |||
| |||
| Quote: Quote:
Nekustamo Safer Networking (Spybot-S & D) http://www.safer-networking.org/en/index.html |
![]() |
|
| Bookmarks |