![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im podejmowania miejscu gdzie mogę porównać shareware / demo / freeware lub procesu w porównaniu opensource .. pytanie, co powinienem zrobić? podstawowy HTML lub wordpress? ![]() http://kevinmabz.co.cc thats the "eksperymentalne witryny" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przejście z wordpress, to znacznie łatwiejsze.
| |||
| |||
| Chciałbym przejść do edytora tekstu i html validator ale to osobiste. Niezależnie korzystania upewnić się, że jest zgodny z normami. Wordpress jest bardzo imponująca i uczyni życia dużo łatwiejsze niż pisanie w html!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Według Alexa witryna dostaje miliony odsłon dziennie, ale myślę, że będzie pozytywna to dość podstawowe, nie ma wiele stron i linków. Pomylony. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| Cytat:
http://www.safer-networking.com/removeAlexa.php
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| ServerGuy, witryna jest w rankingu 1400 na świecie, więc chyba że są one preparowania ich Alexa, które można zrobić to tak są coraz miliony odwiedzin miesięcznie. I Mike Alexa jest śledzenie plików cookie jest więc rodzaju szarej strefy, to z dala od szkodliwych i nie gromadzi żadnych informacji osobistych. |
|
| |||
| |||
| Wordpress oferuje mnóstwo funkcji, ponadto można dłużej użyteczność, wyszukiwarki, optymalizacja i innych funkcji, dodając więcej wtyczek. Mając na uwadze, że stworzenie strony internetowej jest zawsze gorączkowy problemu. Jeśli celem witryny można osiągnąć z WP, nie ma wątpliwości, należy przejść do WP. Istnieją inne CMS dostępnych na rynku, jak Drupal, Mambo, Daisey, Joomla itd. Oto lista Systemy zarządzania treścią
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak dotrzeć # 1 w Google Gadżety Love! Sprawdź najnowszy Gadżety Strona internetowa Free SEO weryfikacja |
|
| |||
| |||
| Yes, I dont mieć miliony odsłon od I havent rozpoczęła jeszcze tylko hasłem odbywa się (co nie jest miłe) ... zrobić im decydowanie, im będzie na wordpress ... dzięki wszystkim .. |
|
| |||
| |||
| Cytat: Cytat:
Prawdziwym Safer Networking (Spybot-S & D) http://www.safer-networking.org/en/index.html |
![]() |
|
| Zakładki |