![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im de luare a site-ului unde am compara shareware / demo / studiu comparativ freeware sau OpenSource .. intrebarea este, ce trebuie să fac? HTML de bază sau WordPress? ![]() http://kevinmabz.co.cc Thats de "site-ul experimental" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Du-te cu WordPress, este mult mai uşor.
| |||
| |||
| I s-ar fi de un editor de text şi html validator, dar că este personal. Orice ai folosi asiguraţi-vă că acesta este conform standardelor. Wordpress este destul de impresionant şi va face viata un întreg mult mai uşor decât în scris html!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Potrivit site-ul dvs. Alexa devine milioane de vizite pe zi, dar cred că veţi avea de acord, este destul de bază, nu are multe pagini şi nu se leagă. Confused. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
|
| |||
| |||
| Citat:
http://www.safer-networking.com/removeAlexa.php
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| ServerGuy, site-ul este pe locul 1400 in lume, cu excepţia cazului în care ele sunt atât de preface lor Alexa care se poate face, atunci da, acestea sunt obtinerea de milioane de vizite pe lună. Si Mike Alexa este un cookie-ul de urmărire, deci este un fel de zonă gri, este departe de a nocive şi nici nu colectează informaţii personale. |
|
| |||
| |||
| Wordpress ofera tone de caracteristici, în plus, aveţi posibilitatea să se extindă mai uzabilitate, optimizarea motorului de căutare şi alte facilităţi să adăugaţi mai multe plugin-uri. Întrucât crearea unui site web este întotdeauna o problemă tuberculos. Dacă scopul site-ul poate fi realizat cu WP, nu există nici o îndoială, trebuie să treceţi la WP. Există şi alte CMS disponibil pe piaţă, cum ar fi Drupal, Mambo, Daisey, Joomla etc Aici este o listă de Sisteme de management al conţinutului
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Cum am ajunge # 1 in Google Dragostea Gadgets! Verificaţi Ultimele Gadgets Free Website SEO Review |
|
| |||
| |||
| Da, i dont au milioane de puncte de vedere, deoarece i havent a început încă, numai pe banner-ul se face (ceea ce nu este frumos) ... im făcut decide, im merge pentru WordPress ... multumesc tuturor .. |
|
| |||
| |||
| Citat: Citat:
Adevărata Safer Networking (Spybot-S & D) http://www.safer-networking.org/en/index.html |
![]() |
|
| Marcaje |