![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im tvorby webu, kde som porovnať shareware / demo / trial verzie oproti freeware alebo opensource .. Otázka je, čo mám robiť? základné html alebo wordpress? ![]() http://kevinmabz.co.cc to je v "Testovacia prevádzka" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choď s wordpress, je to oveľa jednoduchšie.
| |||
| |||
| Chcel by som ísť na textový editor a html validator, ale to je osobné. Či už použijete skontrolujte, či je kompatibilná s normami. Wordpress je veľmi pôsobivá a bude celý život hodně jednoduchšie, ako písať v html!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Podľa Alexa vaše stránky dostane milióny návštev denne, ale myslím, že budete súhlasiť, že je pomerne jednoduché, nemá veľa stránok a žiadne odkazy. Confused. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Citácia:
http://www.safer-networking.com/removeAlexa.php
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| ServerGuy, stránky sú radené 1400 vo svete, takže ak nie sú ich falšovanie Alexa, ktoré môže byť skonštruované tak áno majú dostať milióny návštevníkov mesačne. A mike Alexa je sledovacie cookie, takže je trochu šedá zóna, je to ďaleko od škodlivých a nezhromažďuje žiadne osobné údaje. |
|
| |||
| |||
| Wordpress ponúka množstvo funkcií navyše môžete rozšíriť viac použiteľnosti, optimalizácia pre vyhľadávače a ďalšie prvky, pridaním ďalších pluginov. Vzhľadom k tomu, že vytvorenie webových stránok je vždy hektickej problém. Ak váš Účelom internetovej stránky je možné dosiahnuť s WP, nie je pochýb o tom, mali by ste prejsť na WP. Existujú aj iné CMS sú k dispozícii na trhu, ako je Drupal, Mambo, Daisey, Joomla atď Tu je zoznam Content Management systémy
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Ako som dosahu # 1 v Google Love Gadgets! Pozrite sa na najnovšie Gadgets Bezplatná aktualizácia webových stránok SEO |
|
| |||
| |||
| Áno, já dont mať milióny zobrazení, pretože i havent začala predsa len titulku sa vykonáva (ktoré nie je príjemné) ... im vykonáva rozhodovania, im bude pre wordpress ... Vďaka všetkým .. |
|
| |||
| |||
| Citácia: Citácia:
Skutočnú bezpečnejšie Networking (Spybot-S & D) http://www.safer-networking.org/en/index.html |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Wordpress oprávnenie? Pokúšam sa nainštalovať Téma | Sheepdisease | Web Design, hosting & SEO | 3 | 9. októbra 2009 12:30 |
| Nové diely pre Základné PC | Katana | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 18. júna 2009 02:49 |
| Presunuté z Blogger na WordPress | evilfantasy | Web Design, hosting & SEO | 13 | 2. marca 2009 12:04 |
| 49 Most staľení Wordpress Témy všetkých dôb! | KanoakaVirus | Web Design, hosting & SEO | 1 | 1. marec 2009 12:04 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, hosting & SEO | 4 | 8. november 2007 02:54 |
| Thread Tools | |
| |